powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Αψογη κεφαλιά

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LwQHDlQ_VXE

Ετσι κέρδισε η εθνική την Αρμενία.

"Βόμβα στα θεμέλια του ποδοσφαίρου"

"Oι σημερινές αποφάσεις αποτελούν "βόμβα στα θεμέλια" του ελληνικού ποδοσφαίρου και οδηγούν εν μέσω γενικευμένης κρίσης, σε οδυνηρά και αλυσιδωτά επακόλουθα"

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για τις μη αδειοδοτήσεις της ΕΠΟ.

Ο πρίγκιπας του Τσάκα προσέλαβε την δικηγόρο του Μπέου!

Σημειολογικόν: Ο πρίγκιπας του Τσάκα ( Φαϊζάλ Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ) και ο προφυλακισμένος Αχιλλέας Μπέος χρησιμοποιούν την ίδια δικηγόρο! Την κυρία Κασσιανή Μιχοπούλου.

"Δικαίως δεν μας έδωσαν την άδεια"!

«Δικαίως δεν πήραμε την άδεια!Απλά θέλαμε αναστολή»

Ανδρέας Δημητρέλος, πρόεδρος ΠΑΕ ΑΕΚ.

Βρύζας: "Ασόβαρο να αλλάξουν τα κριτήρια αδειοδότησης"

"Εγώ νομίζω είναι ασόβαρο να αλλάξουν ξανά τα κριτήρια των ομάδων που δεν πήραν άδεια. Καταλαβαίνω την αναγκαιότητα αλλά σε περιόδους κρίσης πρέπει να παίρνουμε τέτοιες αποφάσεις. Από την πλευρά του ΠΑΟΚ το βλέπω έτσι"

 Ζήσης Βρύζας, πρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Κόντης: "Ασχετοι δικαστές . . ."

"Δικαστές που είναι άσχετοι με το ποδόσφαιρο και δεν συναισθάνονται την οικονομική κατάσταση της χώρας αποφάσισαν να μην αδειοδοτήσουν τον Αρη. Δεν θα χρειαστεί να προσφύγουμε στο CAS γιατί θα επικρατήσει η σύνεση και δεν θα ισχύσει η απαγόρευση μετεγγραφών. Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, τότε η απόφαση θα αντίκειται στο ευρωπαϊκό δίκαιο περί ελεύθερης διακίνησης ποδοσφαιριστών και θα χαθούν δεκάδες θέσεις εργασίας"

Γιάννης Κόντης, εκτελεστικός διευθυντής ΠΑΕ Αρης, στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ".

19 Ιουλίου ξεκινάει στην Ευρώπη η Τρίπολη

Η μη αδειοδότηση της ΑΕΚ ευνοεί και τους Ατρόμητο-ΠΑΟΚ που θα ξεκινήσουν τους αγώνες του Europa League αργότερα απ΄ότι υπολόγιζαν.

Η πρώτη ελληνική ομάδα που θα μπεί στη μάχη της Ευρώπης (19 Ιουλίου) είναι ο Αστέρας Τρίπολης.

Όπως το έγραψε η "Δίκη"

http://www.epo.gr/News.aspx?a_id=42696&NewsType=21

Διαβάστε την απόφαση της εφετειακής επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ που αποκάλυψε πρώτη η "Δίκη".

Απολογήθηκε για το αδίκημα της δωροδοκίας ο Μποροβήλος

Για την κατηγορία της δωροδοκίας και δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, τελεσθείσα από κοινού και κατ’ εξακολούθηση απολογήθηκαν σήμερα στον ειδικό εφέτη ανακριτή Γ.Καλόφωνο ο αναπληρωτής πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Γ.Μποροβήλος και ο μεγαλομέτοχος του Αστέρα Τρίπολης Δ.Μπάκος.

Στον ανακριτή των στημένων αγώνων θα απολογηθούν την άλλη εβδομάδα οι κ. Χάλκος, Δημόπουλος, Ζαβαντίας, Ντότσης και Γεωργουτσάκος.

Όταν ολοκληρωθούν και εφ΄όσον παραλάβει ο κ.Καλόφωνος νέα στοιχεία, θα κληθούν και οι υπόλοιποι 68 κατηγορούμενοι. Ορισμένοι απ΄αυτούς θα κληθούν σε απολογία τον Σεπτέμβριο, ενώ ενδέχεται να υπάρξουν για κάποιους απαλλακτικά βουλεύματα και τυπικές κλήσεις.

Ερευνα Καλόφωνου για το Καλλιθέα-Ψαχνά

Ο ειδικός εφέτης ανακριτής Γ.Καλόφωνος αναλαμβάνει να ερευνήσει το ύποπτο ματς Καλλιθέας-Ψαχνών.

Ετσι εκτός από την αυριανή απόφαση της αθλητικής δικαισύνης, θα έχουμε και διαδικασία στο ποινικό μέρος, όπου ο ανακριτής των στημένων αγώνων θα κρίνει αν πρέπει να αποδοθούν κατηγορίες και σε ποιους.

-7 η βαρύτερη ποινή για το ύποπτο ματς

Αύριο θα εκδώσει την απόφασή της για τον ύποπτο αγώνα Καλλιθέας-Ψαχνών η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League.

Αν οι ομάδες αποδειχτούν ένοχες, η βαρύτερη ποινή που προβλέπεται για διαστρέβλωση αγώνα είναι η αφαίρεση επτά βαθμών.

Το παρασκήνιο των αδειοδοτήσεων στην "Εφεση"

Tη στιγμή που ο Παναθηναϊκός θεωρεί ότι για τις ομάδες που δεν πήραν άδεια πρέπει να ισχύσουν επιεικέστερες ποινές, κύκλοι του Ολυμπιακού χαρακτηρίζουν "απαράδεκτη" την αδειοδότηση του "αιωνίου" τους αντιπάλου. Μάλιστα διοχετεύουν την αναγκαιότητα παραίτησης του Σ. Πιλάβιου!

Όλο το παρασκήνιο των αδειοδοτήσεων και της μαραθώνιας συνεδρίασης της εφετειακής επιτροπής της ΕΠΟ στη σημερινή ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ" (live στις 16.05 και στο internet: www.skai.gr/1003/).

Αδεια μόνο στον ΠΑΟ με 2-1

ΩΡΑ 12.15

Mε ψήφους 2-1 ο Παναθηναϊκός είναι η μόνη ομάδα που αδειοδοτείται από την εφετειακή επιτροπή της ΕΠΟ.

Οι άλλες ομάδες (ΑΕΚ, Αρης, ΟΦΗ, Κέρκυρα, Πανιώνιος και Γιάννενα) δεν αδειοδοτούνται και ήδη αναπτύσσεται προβληματισμός στη Σούπερ Λίγκα ώστε να μην ισχύσει η απαγόρευση μετεγγραφών και αντί αυτής να επιβληθούν πρόστιμα.

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Οι κρίσιμες αδειοδοτήσεις στην "Εφεση"

Σε λίγο (16.05) στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ": Ποιες ομάδες παίρνουν άδεια  και ποιες όχι (live και στο internet: www.skai.gr/1003/).

Στην εισαγγελία το video του ύποπτου ματς

http://www.youtube.com/watch?v=l2M5gSFv3wE&feature=player_embedded

Ιδού τα γκολ του ύποπτου αγώνα Καλλιθέας-Ηρακλή Ψαχνών (2-1). Το πλήρες video παραδόθηκε από την Football League στην εισαγγελία Αθηνών.

Τρίπολη αντί ΑΕΚ στην Ευρώπη

Όλα δείχνουν ότι η ΑΕΚ δεν αδειοδοτείται και αύριο η ΕΠΟ θα δηλώσει τον Αστέρα Τρίπολης στην Ευρώπη.

Διημερίδα αθλητικού δικαίου στη Θεσσαλονίκη

Διημερίδα με θέμα τις νέες ποινικές, διοικητικές και οικονομικές ρυθμίσεις στον αθλητισμό διοργανώνουν την Παρασκευή και το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη το Ινστιτούτο Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου και ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Σε αναστολή της ποινής ελπίζει η ΑΕΚ

Παίρνει αύριο άδεια ο Παναθηναϊκός, καθώς ο Γ.Αλαφούζος εξεασφάλισε τα 4,2 εκ.ευρώ.

Αντίθετα, μετά το νέο κατασχετήριο της Εφορίας, η ΑΕΚ δεν θα αδειοδοτηθεί και ευελπιστεί πλέον σε αναστολή της ποινής.

Ο Σ. Τριανταφύλλου νέος πρόεδρος του ΠΣΑΤ

http://www.psat.gr/?p=2616

Διαβάστε ποιοι εξελέγησαν στο νέο Δ.Σ. του ΠΣΑΤ.

Τι ισχύει για τις ομάδες που δεν θα αδειοδοτηθούν

Καμία ανανέωση με αύξηση αποδοχών δεν θα μπορεί να κάνει η ΠΑΕ που δεν θα αδειοδοτηθεί, όπως αποφάσισε το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας και θα εισηγηθεί στην ΕΠΟ. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, όποια ομάδα δεν αδειοδοτηθεί θα μπορεί να κάνει ανανέωση συμβολαίου μόνο για μείωση αποδοχών ή αν αφορά χρονική μείωση.

Αντίθετα διευκρινίστηκε ότι «κάτω των 22 ετών» λογίζονται οι Ελληνες ή γηγενείς, γεννηθέντες από 1/1/1990. Επίσης ξεκαθαρίστηκε ότι οι ΠΑΕ που δεν θα αδειοδοτηθούν θα παρακρατείται το 20% επί των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που πρέπει να λαμβάνουν, ώστε να δίδεται σε όσους παίκτες και προπονητές οφείλονται χρήματα που όμως επιδικάστηκαν μετά την απόφαση της μη αδειοδότησης και όχι νωρίτερα.

Αναφορικά με τις θέσεις της βαθμολογίας επικυρώθηκαν από την πρώτη μέχρι και την 11η. Στην ψηφοφορία 12 ομάδες ψήφισαν «ναι» στην επικύρωση της βαθμολογίας μέχρι την 11η θέση, δύο μειοψήφισαν (Δόξα Δράμας, Παναιτωλικός), ο Εργοτέλης ήθελε να επικυρωθεί η βαθμολογία μέχρι και την 8η θέση, ενώ ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ (Χ. Γκαγκάτσης) δεν είχε δικαίωμα ψήφου.

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Απόψε η "Δίκη" α(πε)ργεί

Λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων η προγραμματισμένη για σήμερα τηλεοπτική "Δίκη στον Σκάϊ", με θέμα την ΑΕΚ,  αναβάλλεται.

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ελληνική ανάσα στο Μονπελιέ (video)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=meP7Ttm8C14

Δείτε πως ο Λευτέρης Κοσμίδης πήρε το χρυσό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονπελιέ.

Προτιμά ΠΑΟ ο Δώνης

Ακριβός είναι πλέον για τα δεδομένα του ΠΑΟ ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και ο Δημήτρης Γόντικας στρέφεται στο λογικό κασέ του Γιώργου Δώνη.

Ο έλληνας προπονητής φαίνεται να προτιμά την ομάδα που έκανε ποδοσφαιρική καριέρα, έχοντας αφήσει "στο ψυγείο" την πρόταση του ΠΑΟΚ.

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Δώνης αντί Μπόλονι

Όπως πρώτη είχε γράψει η "Δίκη", ο Μπόλονι οδηγήθηκε σε "διαζύγιο" με τον ΠΑΟΚ.

Πάντως, ο χειρισμός του θέματος πιθανόν να κοστίσει, καθώς ο Ρουμάνος προπονητής είχε άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο και φέρεται χολωμένος.

Φαβορί για τον πάγκο του ΠΑΟΚ είναι ο Γιώργος Δώνης, ενώ υπάρχουν κάποιοι που επιμένουν στην επιστροφή  Αναστασιάδη.

EEA: "Γιατί η ΕΠΟ δεν μας απαντά που θα παίξουν Βόλος-Καβάλα;"

"AN TA XΡΗΜΑΤΑ ΣΑΒΒΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ, ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ"

"Ρωτάμε την ΕΠΟ που θα παίξουν Βόλος και Καβάλα αν εγκρίνουμε τον φάκελο τους και δεν μας απαντά", αποκάλυψε η κ.Ειρήνη Μαρούπα, μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Μιλώντας στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ", η κ.Μαρούπα τόνισε ότι "την Τρίτη θα κριθεί η τύχη των δύο ομάδων, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η ΕΠΟ δεν δίνει μια απάντηση στο απολύτως λογικό ερώτημα μας".

Αναφερόμενη στο θέμα που προέκυψε με τον ΠΑΟΚ, ήταν σαφής: "Αν τα χρήματα του δανείου Σαββίδη δεν είναι καθαρά, θα ανακαλέσουμε την άδεια που έδωσε η ΕΠΟ. Ο νόμος προβλέπει ότι σε περιπτώσεις δημοσίου συμφέροντος, όπως είναι το ξέπλυμα χρήματος, η ΕΕΑ οφείλει να κινηθεί".

Συμφώνησε ότι υπάρχει επικάλυψη αρμοδιοτήτων αναμέσα στην ΕΕΑ και την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ και τόνισε: "Γιατί δεν συμφωνεί η ομοσπονδία να υπάρχει μία και μοναδική επιτροπή; Αν κάνει καλα τη δουλειά, δεν θα χρειάζεται να παρεμβαίνουμε εμείς. ίσως και να αυτοκαταργηθούμε. Δυστυχώς δεν μπορούμε να συννενοηθούμε σε απλά θέματα και φτάσαμε στη λαϊκή ρήση "όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι...". Στην ΕΕΑ δεν έχουμε χρήματα να προσλάβουμε έναν οικονομολόγο ή έναν ορκωτό λογιστή για να κάνουμε τη δουλειά μας. Γι΄αυτό τον λόγο δεν έχει προχωρήσει το θέμα της υπεξαίρεσης των 2,8 εκ.ευρώ από πρόεδρο ομάδας της Football League".

"Ο δισεκατομμυριούχος Κόντης αγόρασε τον Άρη"!

http://www.ojogo.pt/28-145/artigo986580.asp

Πορτουγκέζικα λίγοι θα γνωρίζετε για να μεταφράσετε το δημοσίευμα της "ojogo".

Kρατηθείτε.

Γράφει: "O Άρης αγοράστηκε από έναν δισεκατομμυριούχο που ονομάζεται κ. Ιωάννης Κόντης, χθες το βράδυ, και με κάλεσε, εγώ και ένα άλλο ξένο πράκτορα, τη δημοσιοποίηση των συμβουλών και βοήθειας του αθλητικού συλλόγου", τόνισε ο πρόεδρος του Εθνικού Συνδέσμου Πρακτόρων Ποδόσφαιρου Αρθουρ Φερνάντεζ!

Ιδού τα αίσχη της Πεύκης (video)

http://www.dailymotion.com/video/xr26ym_yyyyyy-yyy-yy-yyyyyyyy-yyyyyyyyy-yyyy-yyyyy_sport

Δείτε τα επεισόδια του αγώνα Πεύκης-Περαμαϊκού, όπου έδρασαν οπαδοί μεγάλων ομάδων.

Κατάπιε τη γλώσσα του ο Παπουτσάκης

Στο αρχείο έβαλε ο αθλητικός εισαγγελέας, Αρ. Κορέας, την υπόθεση με τις δηλώσεις του πρώην προέδρου της Σούπερ Λίγκας, Απ. Παπουτσάκη, που είχε μιλήσει για «παρασκήνιο» και «καραμπινάτα σκάνδαλα» στο φετινό πρωτάθλημα.Στην απόφαση αυτή κατέληξε έπειτα από κατάθεση του κ. Παπουτσάκη.

Χθες η υπόθεση εκδικάστηκε στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ. Ο δικηγόρος του κ. Παπουτσάκη, Β. Κοντοβαζαινίτης, ισχυρίστηκε ότι: «δεν είχε πει την λέξη σκάνδαλο, αλλά πειθαρχικά παραπτώματα διαιτητών που προκάλεσαν τα παράπονα των ομάδων.Οι εφημερίδες πήραν το δελτίο Τύπου του ραδιοφωνικού σταθμού και το έκαναν μεγαλύτερο, γιατί τότε δεν είχε αγώνες. Δεν είχε πρόθεση να δυσφημήσει το άθλημα» και ζήτησε την απαλλαγή του

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Καλογιάννης: "Πρώτα διαλεύκανση και μετά πλέι οφ""

"Ζητήσαμε αμέσως τον φάκελο με το ύποπτο -κατά την UEFA- ματς Καλλιθέας-Ψαχνών και τον στείλαμε στα πειθαρχικά μας όργανα. Πιστεύω ότι μέχρι την Πέμπτη θα εκδικαστεί η υπόθεση. Όμως ακόμη κι αν καθυστερήσει, οφείλουμε να περιμένουμε. Δεν επικυρώνουμε τη βαθμολογία μέχρι να τελεσιδικήσει. Στην ανάγκη θα καθυστερήσουν τα πλέι οφ, στα οποία μετέχει η Καλλιθέα. Θέλουμε πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Και δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κανέναν, όσο μιλάμε για απλές ενδείξεις. Στείλαμε το dvd του αγώνα στην εισαγγελία. Εχουμε κάνει τρεις συγκεντρώσεις με τον ΠΣΑΠ, εφιστώντας προσοχή, καθώς ματς χωρίς παίκτες δεν στήνεται"

Σπύρος Καλογιάννης, πρόεδρος Football League, στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ".

"Θα είναι έγκλημα σε βάρος του ΠΑΟ"

"Οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να λύσουν το πρόβλημα της αδειοδότησης. Διαφορετικά θα έχει συντελεστεί έγκλημα σε βάρος της ιστορίας του συλλόγου"

Δημήτρης Γούναρης, σύμβουλος ΠΑΕ ΠΑΟ, στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ".

Η αμετροέπεια βλάπτει

Εκτέθηκε ανεπανόρθωτα η διεύθυνση επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που επιχείρησε να διαψεύσει την πληροφορία της "Δίκης" για παρέμβαση της ΕΕΑ και έλεγχο του δανείου Σαββίδη.

Η συνέντευξη Μαρούπα στο "Αθλητικό Μetropolis" έβαλε τα πράγματα στη θέση τους: Η ΕΕΑ θα ελέγξει την προέλευση των χρημάτων και μόνο αν είναι διαφανής, θα ισχύσει η αδειοδότηση του ΠΑΟΚ.

Μήπως ο Ζήσης Βρύζας πρέπει να αναθεωρήσει τις απόψεις του και να στείλει σπίτι του τον διευθυντή επικοινωνίας που βιάστηκε και σκόνταψε;

Ο αξιότιμος κύριος Κανελλόπουλος

Αλήθεια, ο πρώην αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου και πρώην γ.γ. του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών Θανάσης Κανελλόπουλος πότε θα κληθεί από τον ειδικό εφέτη ανακριτή Γιώργο Καλόφωνο;

Εξακολουθεί να είναι εκπρόσωπος της ΕΠΟ στην ΕΟΕ ενώ εκκρεμούν σε βάρος του κακουργηματικές κατηγορίες για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων;

"Η ΕΕΑ θα ελέγξει το δάνειο Σαββίδη στον ΠΑΟΚ"

http://www.metrosportgr.com/articles_det.asp?artid=26297

Με τη συνέντευξη του μέλους της ΕΕΑ ΕιρήνηΜαρούπα στο "Αθλητικό Metropolis" επιβεβαιώθηκε η χθεσινή πληροφορία της "Δίκης".

Ο Σ. Καλογιάννης στην "Εφεση" για το ύποπτο ματς

Ο πρόεδρος της Football League Σπύρος Καλογιάννης απαντά σήμερα (16.30) στα ερωτήματα της "Εφεσης στον Σκάϊ" για τον νέο ύποπτο φάκελο της UEFA (live και στο internet: www.skai.gr/1003/).

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Σαλευρής στη "Δίκη": "Χυδαιότητα και γελοιότητα"

"Πρόκειται για γελοιότητα και χυδαιότητα. Την Καλλιθέα δεν την αγγίζουν τέτοια πράγματα", δήλωσε στη "Δίκη" ο ιδιοκτήτης της Καλλιθέας Ν.Σαλευρής, σχολιάζοντας τον ύποπτο φάκελο της UEFA που διαβίβασε στην εισαγγελία ο ΓΓΑ Π.Μπιτσαξής.

Ζητάει τον ύποπτο φάκελο η Football League

Αντέδρασε η Football League και ζητάει τον φάκελο του ύποπτου αγώνα Καλλιθέας-Ψαχνών για να τον στείλει στα πειθαρχικά της όργανα.

Εγγραφή

ΩΡΑ 15.35

Πιερικός-Φωκικός κερδίζουν σήμερα, αλλά ας προσέξουν γιατί τα μηχανήματα είναι ευαίσθητα.

Ύποπτο το Καλλιθέα-Ψαχνά (2-1)

"Τσιμπίδα" ΕΕΑ για ΠΑΟΚ

Παρεμβαίνει η ΕΕΑ για την αδειοδότηση του ΠΑΟΚ.

Θεωρεί ότι κακώς δόθηκε άδεια από την ΕΠΟ πριν ερευνηθεί η προέλευση των χρημάτων του δανείου Σαββίδη.

Μάλιστα θα συνεδριάσει για να εξετάσει ενδελεχώς το ζήτημα.

Εχασε και τη δικαστική μάχη ο Παναιτωλικός

Απορρίφθηκε η αίτηση του Παναιτωλικού στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για το θέμα των αδειοδοτήσεων και η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λίγκας δεν αλλάζει.

"Δίκη" video

http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=228660

Δείτε τη "Δίκη" με τις αποκαλύψεις για τις εισαγγελικές διώξεις κατά στελεχών της ΕΠΟ και την εκτεταμένη φοροδιαφυγή μέσω εικονικών τιμολογίων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

"Πράσινο" για Τρίπολη-Ξάνθη

Θετική είναι η εισήγηση της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ για Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη.

Ούτε ο ΟΦΗ ούτε ο ΠΑΣ

Αρνητική είναι η εισήγηση της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ και για τους ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννενα.

o.k. ο Λεβαδειακός

Όπως αναμένοταν, ο Λεβαδειακός είναι η τρίτη ομάδα μετά τους Ολυμπιακό-Ατρόμητο που εξασφάλισε άδεια από την ΕΠΟ.

"Κόκκινο" της ΕΠΟ και στον Αρη

Αρνητική είναι η εισήγηση της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ και για τον Αρη.

Το θέμα θα κριθεί στην εφετειακή επιτροπή την επόμενη εβδομάδα.

Θέλει πολλά για το "διαζύγιο" ο Μπόλονι

"Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και θα το τιμήσω. Μπορώ και στα δύσκολα"

Με αυτό τον τρόπο αντέδρασε ο Λάζλο Μπόλονι στην χθεσινή πληροφορία της "Δίκης" για "διαζύγιο" του με τον ΠΑΟΚ.

Είναι προφανές ότι ο Ρουμάνος προπονητής για να συναινέσει στον αποχωρισμό, θέλει  να πάρει μεγάλο χρηματικό τμήμα του συμβολαίου του.

"Δίκη": Εισαγγελικές διώξεις και φοροδιάφυγη

http://www.skai.gr/news/sports/article/203590/upotheseis-forodiafugis-sti-thessaloniki/

Διαβάστε όσα αποκαλύφθηκαν στην τηλεοπτική "Δίκη".

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

"Αναγνωρίστε επιτέλους το Διαδίκτυο"

http://www.soccerplus.gr/article/syndikalistiki-strofi-anagnorisi-diadiktyoy

Διαβάστε τη συνέντευξη του υποψήφιου προέδρου του ΠΣΑΤ Σωτήρη Τριανταφύλλου.

Off ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, Κέρκυρα και αύριο Αρης-ΟΦΗ

Αρνητική είναι η εισήγηση της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ και για ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, Κέρκυρα.

Παίρνουν άδεια Ολυμπιακός-Ατρόμητος.

Το ίδιο θα συμβεί αύριο και για Ξάνθη, Λεβαδειά, Τρίπολη και Γιάννενα.

Αρνητικές θα είναι οι αυριανές εισηγήσεις για Αρη-ΟΦΗ.

Συντονιστείτε

Σε λίγο στη "Δίκη στον Σκάϊ":

-Δικαστικές αποφάσεις που αποκρύπτονται

-Εισαγγελικές διώξεις σε στελέχη της ΕΠΟ

-Εκτεταμένη φοροδιαφυγή στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Ούτε φορολογική ούτε ασφαλιστική ενημερότητα ο Πανιώνιος!

Μετά την ΑΕΚ και ο Πανιώνιος έχει πρόβλημα αδειοδότησης.

Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ εισηγείται αρνητικά για την ομάδας της Ν.Σμύρνης γιατί δεν διαθέτει φορολογική και ασφαλιστική ενημέροτητα.

Δομάζος εγκαλεί Μπιτσαξή

"Αν ήμουν ΓΓΑ θα ματαίωνα όλους τους τελικούς του μπάσκετ για να μην κινδυνεύσουν ζωές"

Μίμης Δομάζος, σύμβουλος ΠΑΟ, στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ".

Βοργιάς κατά Σαρρή: "Θα μας πείτε και με ποιο πρακτορείο θα ταξιδέψουμε;"

"Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Γιώργος Σαρρής έστειλε e-mail σε όλους τους διαιτητές, τους καλεί με δικά τους έξοδα σε σεμινάριο στο Ρέθυμνο και τους υποχρεώνει να χρησιμοποιήσουν ταξιδιωτικό πρακτορείο το οποίο δεν είναι το ίδιο με αυτό που συνεργάζεται η ΕΠΟ. Θυμίζει εποχές Βασάρα"

Σ.Βοργιάς, πρώην πρόεδρος της ΕΟΔ, στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ".

"Διαζύγιο" ΠΑΟΚ-Μπόλονι

Αύριο ο Ζήσης Βρύζας συναντάται με τον Λάζλο Μπόλονι και συναποφασίζουν τη λύση της συνεργασίας τους.

Πληροφορίες της "Δίκης" αναφέρουν ότι η διοίκηση του ΠΑΟΚ είναι δυσαρεστημένη από τις τεχνικές επιλογές του Ρουμάνου πρπονητή.

Δεν δίνει άδεια η ΕΠΟ στην ΑΕΚ

Όπως το έγραψε από χθες η "Δίκη": Η ΑΕΚ είναι η πρώτη ομάδα που δεν παίρνει άδεια από την ΕΠΟ.

Η εισήγηση της τριμελούς επιτροπής είναι αρνητική γιατί η Ενωση δεν διαθέτει πρόσφατη φορολογική ενημερότητα λόγω του χρέους προς την Εφορία για τη δόση του άρθρου 44.

Έχει δικαίωμα έφεσης και όλα θα κριθούν την επόμενη εβδομάδα.

Πάντως, αν δεν πάρει την άδεια, χάνει το δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League.

Στείλε e-mail απόψε στην Αστυνομία!

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=15410&Itemid=906&lang=

Δείτε πως εξευρωπαϊζεται για απόψε στο ΣΕΦ η ελληνική αστυνομία.

Απορία

Στην Κεφαλονιά έχουν καλύτερη αστυνομία από τις άλλες ελληνικές πόλεις;

Αγωνία για 9

Προς το παρόν μόνον 4 ομάδες της Σούπερ Λίγκας παίρνουν εκ του ασφαλούς αδειοδότηση από την ΕΠΟ: Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Λεβαδειακός και Ξάνθη.

Ο Δομάζος στην "Εφεση"

Ο Μίμης Δομάζος φιλοξενείται σήμερα, στις 16.05, στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ" (live και στο internet: www.skai.gr/1003/).

Το γερμανικό ψευτοδίλημμα

http://www.metrosportgr.com/articles_det.asp?artid=26169

Διαβάστε τη συνέντευξη στο "Αθλητικό Metropolis" του δημοσιογράφου Φέρυ Μπατζόγλου που παραιτήθηκε από το "Der Spiegel".

Αμερικάνικο χορηγικό ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ

http://www.metrosportgr.com/articles_det.asp?artid=26167

Διαβάστε την αποκάλυψη του δημοσιογράφου Κώστα Τσαρούχα στο "Αθλητικό Metropolis".

Νέες αποκαλύψεις απόψε στη "Δίκη"

Δικαστικές αποφάσεις που αποκρύπτονται, εισαγγελικές διώξεις για στελέχη της ΕΠΟ, οικονομικά σκάνδαλα στο ποδόσφαιρο και τα όσα συνέβησαν στο μπάσκετ εν όψει των τελικών Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού είναι τα θέματα της σημερινής τηλεοπτικής "Δίκης στον Σκάϊ" (00.30).

Στο studio της εκπομπής θα βρίσκονται ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας,ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην καλαθοσφαιριστής Βασίλης Κικίλιας, ο εκτελεστικός διευθυντής του Αρη Γιάννης Κόντης, ο νομικός αθλητικού δικαίου Γιώργος Παναγόπουλος και οι δημοσιογράφοι Βαγγέλης Δουκάκος-Παναγιώτης Σουρέλης. Θα παρέμβει ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας.

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

"Στο ψυγείο" ο Σωτηρόπουλος

Σε διαθεσιμότητα οδηγείται ο βοηθός διαιτητής του σημερινού ντέρμπι του ΟΑΚΑ Χ.Σωτηρόπουλος από την Αχαϊα που ακύρωσε ως οφ-σάιντ το κανονικό γκολ του Λυμπερόπουλου (παρατηρητής Δ.Μπέγκος).

Στους ισχυρούς η ΑΕΚ - στους ανίσχυρους ο Ατρόμητος

Στις 23 Αυγούστου δίνει τον πρώτο της ευρωπαϊκό αγώνα η ΑΕΚ και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών.

Πιθανοί αντίπαλοί της η Φέγενορντ, η Ντιναμό Μόσχας, ο Ερυθρός Αστέρας, η Σλόβαν Λίμπερετς.

Ο Ατρόμητος θα είναι στους ανίσχυρους και ενδεχομένως να συναντήσει ομάδες όπως  η Ιντερ, η Μαρσέιγ, η Λίβερπουλ, η Τβέντε, η Μπεσίκτας, ο ΑΠΟΕΛ, το Ανόβερο, η Σπάρτα Πράγας (πρώτο ματς στις 2 Αυγούστου).

Κατακαλόκαιρο αρχίζει ο ΠΑΟΚ

Στις 19  Ιουλίου αρχίζουν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, μετά τη σημερινή ήταα του.

Θα μετάσχει στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, στο γκρουπ των ισχυρών.

Ανάμεσα στις πιθανές αντιπάλους του ξεχωρίζει κανείς την κροατική Οσιγιεκ, την ιρλανδική Μποέμιανς, τη Σκόντο Ρίγα Λετονίας, την Ολύμπια Λουμπλιάνα, τη Ταλίν Εσθονίας, τη φινλανδική Μάιπα και τη Σιρόκι Μπρίγιεγκ Βοσνίας.

Πάντως, ο ΠΑΟΚ αν προκριθεί, θα παραμείνει στο γκρουπ των ισχυρών και στον τρίτο προκριματικό και στα πλέι οφ.

"Κουνάει σεντόνι" με αβαντάζ ο ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός που θα κουνήσει το σεντόνι του Champions League έχει τον τρίτο καλύτερο συντελεστή των μη πρωταθλητών (προηγούνται Μπράγκα-Ντιναμό Κιέβου).

14 ομάδες θα δεικδικήσουν 5 εισιτήρια των ομίλων σε δύο γύρους και οι "πράσινοι" συγκαταλέγονται στους ισχυρούς.

Στον προκριματικό γύρο (31/7 ή 1/8 και 7/8 ή 8/8) η ελληνική ομάδα θα συναντήσει μία εκ των Μπριζ, Βασλούι Ρουμανίας, Φέγενορντ, Μάδεργουελ Σκοτίας.

Αν περάσει στα πλέι οφ (21/8 ή 22/8 και 38/8 ή 29/8) παραμένει στο γκρουπ των ισχυρών με αντιπάλους Φενέρμπαχτσε, Ουντινέζε, Λιλ, Μάλαγα, Γκλάντμπαχ

"Καταργήστε τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα"!

http://www.soccerplus.gr/article/katargisi-toy-podosfairikoy-eisaggelea-zitei-soyper-ligka

Διάβαστε με ποιον τρόπο η Σούπερ Λίγκα πρωτοτυπεί για μια ακόμη φορά, επιμένοντας στο καθεστώς της πλήρους ατιμωρησίας.

Η φωτο του θρίλερ του Μονάχου που τα λέει όλα

http://www.pamesports.gr/?view=new&id=36354

Δείτε τη φωτογραφία του τελικού του Champions League που δεν τραβήχτηκε στο Μόναχο, αλλά αναπαριστά την χιτσκοκική εξέλιξη του ματς καλύτερα από κάθε τι.

Εκεί που δεν κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί (video)

http://rutube.ru/tracks/5635739.html

Δείτε το θρίλερ του Μονάχου με τα πέναλτι που ανέδειξε πρωταθλήτρια Ευρώπης την Τσέλσι.

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Ας δουν αυτό το video όσοι πετροβολούν και καίνε

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GAaH_HlUD68#!

Δείτε το συγκλονιστικό video.

 Ίσως πρώτοι απ΄όλους πρέπει να το δούν αυτοί που πετροβολούσαν το πούλμαν του Παναθηναϊκού και έκαιγαν το πούλμαν του Ολυμπιακού.

Θα αντιληφθούν ότι ο χαρακτηρισμός "ζώα" τους πέφτει πολύς.

Κι όμως: Ο Μπιτσαξής επιμένει να δούμε ματωμένο μπάσκετ!

Κύκλοι της ΓΓΑ διέψευδαν τις πληροφορίες περί ματαίωσης των τελικών του μπάσκετ, μετά το περιστατικό εμπρησμού της Κεφαλονιάς.

Ετσι ο πρώτος τελικός Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού θα γίνει κανονικά στο ΣΕΦ, τη Δευτέρα, στις 19.00.

Ιδού οι 6 ομάδες που έχουν πρόβλημα αδειοδότησης

Δευτέρα και Τρίτη η ΕΠΟ εξετάζει τους φακέλους αδειοδότησης των 13 ομάδων της Σούπερ Λίγκας (εξαιρούνται οι τρεις που υποβιβάστηκαν).

H "Δίκη" αποκαλύπτει ότι πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αρης, ΟΦΗ και Πανιώνιος.

Μετά απ΄αυτό, επιμένετε κύριε Μπιτσαξή;

http://www.soccerplus.gr/article/ekapsan-me-molotof-poylman-toy-olympiakoy

Μετά τον εμπρησμό στο πούλμαν της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, ο ΓΓΑ Π.Μπιτσαξής επιμένει ότι μπορούν να διεξαχθούν οι τελικοί του μπάσκετ;

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Δεν υπηρέτησε το δημόσιο αγαθό

Τελικά δεν τόλμησε να ματαιώσει τους τελικούς ο Π.Μπιτσαξής.

Έχασε την ευκαιρία του.

Αλήθεια, η ασφάλεια των πολιτών δεν υπαγορεύεται από το δημόσιο συμφέρον;

Τζάμπολ με αυστηρούς όρους

Ανακοίνωσε την απόφασή του ο ΓΓΑ Π.Μπιτσαξής αφού ενημέρωσε πρώτα την νέα υπουργό Τ.Καραπαναγιώτη: Όπως πρώτη έγραψε η "Δίκη", το ματς του ΣΕΦ θα γίνει τη Δευτέρα.

Αν γίνουν επεισόδια, εκκενώνεται το γήπεδο και σε περίπτωση νέας έντασης ματαιώνεται ο αγώνας.

Παίζουν Δευτέρα με κόσμο!

Πάντως, η εισήγηση του ΓΓΑ με τη σύμφωνη γνώμη της αστυνομίας είναι να γίνουν οι τελικοί με φιλάθλους, αρχής γενομένης τη Δευτέρα.

Κλαυσίγελως

Δηλαδή την απόφαση θα την πάρει η υπουργός της μίας μέρας;

Πόντιοι Πιλάτοι

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μετά τη σύσκεψη κατηγορούν τον ΓΓΑ Π.Μπιτσαξή.

Τους εαυτούς τους;

"Θα θρηνήσουμε νεκρούς"

«Δέχομαι τα πάντα, όποια απόφαση κι αν πάρετε. Δεν αναλαμβάνω όμως καμία ευθύνη. Έχουνε φτάσει στα αυτιά μας πληροφορίες πως στα επόμενα παιχνίδια θα γίνουν 10.000 φορές χειρότερα πράγματα. Το λέω και θέλω να γραφτεί στα πρακτικά. Μπορεί να έχουμε θανάτους. Δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη αστική, ποινική, αντικειμενική. Γράψτε το όπως ακριβώς το λέω. Δεν μπορούν να γίνου ζημιές 5-6 εκατομμυρίων ευρώ και να τις πληρώσω εγώ. Έχω ενδείξεις ότι θα γίνουν αίσχη στο ΟΑΚΑ. Δεν αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη για 20.000 χουλιγκάνους»

Θ.Γιαννακόπουλος, μέτοχος ΚΑΕ ΠΑΟ, απευθυνόμενος στον ΓΓΑ Π.Μπιτσαξή.

Κόντυνε ο ψηλός

"Ποιος είναι αυτός ο Μπιτσαξής; Τι ζόρι τραβάει ο Μπιτσαξής και οι άλλοι που ανέβαλαν το ματς; Ποιοι είναι αυτοί οι τύποι; Τι κάνουν ρε π... τρελοί είναι;"

O Παναγιώτης Φασούλας όταν μιλάει στο "Φως" χάνει το μέτρο.

"Αδειασμα" Αλαφούζου σε πρίγκιπες

«Οι πρίγκιπες δεν μιλούν με απλούς θνητούς σαν και μένα. Φέρτε τους σε επαφή με του ντόπιους γαλαζοαίματους»

Γιάννης Αλαφούζος στο twitter.

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Τολμήστε και ματαιώστε τους

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΓΓΑ απλώς θα μεταθέσει τους τελικούς του μπάσκετ και ο πρώτος θα γίνει την Κυριακή.

Ετσι θα χαθεί άλλη μία ευκαιρία από το κράτος να κάνει την ύστατη επίδειξη πολιτικής τόλμης: Να ματαιώσει τους τελικούς.

Ενταφιασμός του μπάσκετ: Αναβλήθηκε ο πρώτος τελικός

Η ανύψωση μέσω του πρωταθλήματος Ευρώπης έφερε...ενταφιασμό στην Ελλάδα.

Μετά την επίθεση στο πούλμαν του Παναθηναϊκού, αναβλήξηκε ο πρώτος τελικός μπάσκετ των "αιωνίων".

"Με απέκλεισαν λόγω δημοσίων σχέσεων"

"Πλέον στην Ελλάδα η λέξη αξιοκρατία έχει αντικατασταθεί με τις λέξεις δημόσιες σχέσεις"

Ο Δ.Χιώτης για τον αποκλεισμό του από την αποστολή της εθνικής στο Euro 2012.

Αντί για ΣΕΦ, στο . . . νοσοκομείο!

Καθώς το πούλμαν της αποστολής του Παναθηναϊκού κατευθυνόταν προς το ΣΕΦ για τον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ με τον Ολυμπιακό δέχθηκε επίθεση από "ερυθρόλευκους" οπαδούς με πέτρες.

Η επίθεση έγινε παραλιακή λεωφόρο στο Μοσχάτο, λίγο πριν το ΣΕΦ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά στα μάτια και στη μύτη ο Στράτος Περπέρογλου και ο Ντέιβιντ Σμιθ και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο της Νίκαιας.

Ο Μάικ Μπατίστ ανέβασε φωτογραφίες σχετικές με την επίθεση στον λογαριασμό στο Twitter, γράφοντας: "Αυτή η αηδία πρέπει επιτέλους να σταματήσει"! Ο Μάικ Μπατίστ μάλιστα, κατονομάζει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού ως υπευθύνους για την επίθεση με πέτρες.

Ο Νικ Καλάθης, ανέβασε την ίδια φωτογραφία με το σπασμένο τζάμι του πούλμαν στο Twitter, γράφοντας "μόνο στην Ελλάδα", ενώ ο Άλεξ Μάριτς, έγραψε τη λέξη "ντροπή" στο δικό του λογαριασμό.

Ρέμος: "Με έψαξαν και δεν βρήκαν"

Με τη "Δίκη" επικοινώνησε και ο Αντώνης Ρέμος και δήλωσε:

"Με έψαξαν εξονυχιστικά και δεν βρήκαν απολύτως τίποτε".

Κόντης: "Δεν θα βρουν ούτε ευρώ"

"Oσο και να ψάξουν τους λογαριασμούς μου, δεν θα βρουν ούτε ένα μαύρο ευρώ"

Γιάννης Κόντης, εκτελεστικός διευθυντής ΠΑΕ Αρης.

Ανοίγουν οι λογαριασμοί Ρέμου, Κόντη, Βιολίδη

Το περιοδικό "Επίκαιρα" αποκαλύπτει ότι το ΣΔΟΕ διαπίστωσε εκτεταμένη φοροδιαφυγή και υποψία εικονικών τιμολογίων σε ΠΑΟΚ, Αρη και Ηρακλή και ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των Ηλία Βιολίδη, Γιάννη Κόντη και Αντώνη Ρέμου.

"Με χλεύαζε ο Κουρίδης"

"Είπα στον επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ κύριο Κουρίδη ότι έχει καβαλήσει το καλάμι της εξουσίας γιατί στο αθλητικό δικαστήριο ήταν χλευαστικός και είρωνας"

Φώτης Κωστούλας, ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ".

"Αντίο" Γερουλάνου

«Είναι ιδιαίτερη χαρά που παραδίδω ένα υπουργείο έτοιμο ν’ αντιμετωπίσει την κατάσταση»

Ο απερχόμενος υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος.απευθύνεται στην υπηρεσιακή υπουργό Τατιάνα Καραπαναγιώτη.

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Το Συμβούλιο Εφετών θα κρίνει τους προφυλακισμένους

Το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών θα αποφασίσει για την τύχη των προφυλακισμένων του σκανδάλου των στημένων αγώνων.

Παρότι ήδη ο Αχ.Μπέος υπέβαλε αίτημα αποφυλάκισης στον ειδικό εφέτη ανακριτή Γ.Καλόφωνο, πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα θα κριθούν από το Συμβούλιο που θα συνεδριάσει με την συμπλήρωση ενός έτους (23 Ιουνίου). Μάλιστα έχει δικαίωμα να παρατείνει τη σχετική συνεδρίαση κατά ένα μήνα.

Συμπληρωματική κατηγορία στον Μπέο

Απολογήθηκε σήμερα ο Αχιλλέας Μπέος ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή Γιώργου Καλόφωνου για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων.

Ο δικηγόρος Ζ.Κωνσταντίνου παρέδωσε υπόμνημα, το οποίο απαντά και στην συμπληρωματική κατηγορία (πλημμεληματικού -πάντως- χαρακτήρα) για περιστατικό που έχει σχέση με το στοίχημα.

Παράλληλα ο κ.Μπέος μέσω του καθηγητή Χρ.Μυλωνόπουλου υπέβαλε αίτημα άρσης της προσωρινής του κράτησης..

Κούγιας μηνύει Ερμείδη

Την κασέτα της προχθεσινής "Δίκης" ζήτησε από την τηλεόραση του Σκάϊ ο Αλέξης Κούγιας.

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής θα στραφεί νομικά εναντίον όσων αμφισβητούν τον ισχυρισμό του ότι απειλήθηκε με όπλο από τον πρώην υπάλληλο της ΕΠΟ Γιάννη Παπαδόπουλο.

"Ψεύδονται όσοι λένε ότι δεν υπήρχε όπλο στο επεισόδιο. Καταθέτω μηνύσεις και αγωγές εναντίον του πρώην προέδρου του Πανιωνίου Τάσου Ερμείδη και όσων κατά τη διάρκεια της εκπομπής επιχείρησαν να διαψεύσουν την καταγγελία μου", δήλωσε ο κ.Κούγιας.

Ο κ.Ερμείδης στην παρέμβαση του στην τηλεοπτική "Δίκη" είχε υποστηρίξει ότι ήταν αυτόπτης μάρτυς του επεισοδίου και πως ο κ.Παπαδόπουλος απλώς χαστούκισε τον κ.Κούγια.

Σοφοκλή, μάζεψέ τον1

Μέχρι και τις αποφάσεις του Τακτικού Διαιτητικού της ΕΠΟ αγνοεί ο "εκ βαθέων".

Κύριε Πιλάβιε θα τον μαζέψετε ή κάτι άλλο συμβαίνει και δεν το κάνετε;

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Αύριο στον ανακριτή ο Μπέος

Το βράδυ του στις φυλακές Κορυδαλλού θα περάσει ο Αχιλλέας Μπέος, καθώς η απολογία του ενώπιον του εφέτη ανακριτή Γιώργου Καλόφωνου θα πραγματοποιηθεί αύριο.

Ο Αχιλλέας Μπέος ήταν να απολογηθεί σήμερα για την υπόθεση των στημένων αγώνων ενώποιον του ειδικού εφέτη ανακριτή Γιώργου Καλόφωνου. Ωστόσο αυτό δεν έγινε, καθώς υπήρξε πρόβλημα με τους δικηγόρους του,.

Γ.Παπαδόπουλος στη "Δίκη": "Είστε αναξιόπιστος κύριε Κούγια"

Ο πρώην υπάλληλος της ΕΠΟ Γιάννης Παπαδόπουλος που κατηγορήθηκε από τον Αλέξη Κούγια ότι τον απείλησε με όπλο, δήλωσε στη "Δίκη":

"Η αλήθεια κερδίζει πάντα το ψέμα. Εκτεθήκατε δημοσίως κύριε Κούγια Μετά τη σωρεία μαρτυρικών καταθέσεων, ήρθε στην τηλεοπτική "Δίκη" η μαρτυρία του πρώην προέδρου του Πανιωνίου Τάσου Ερμείδη να αποδείξει ότι είστε αναξιόπιστος. Το όπλο, το ακρόμπαρο που ακόμη εξετάζει ο πραγματογνώμονας, τα αίματα από την τακουνιά, το επεισόδιο στο Alter και το φανταστικό περιστατικό σε πλοίο με τον Τσακογιάννη σας εκθέτουν. Πάντα λέτε μόνο μία αλήθεια και δέκα ψέματα. Η μόνη αλήθεια ήταν ότι συναντηθήκαμε στο κέντρο "Φαντασία". Μάλλον όταν πίνετε, βλέπετε φαντάσματα. Γι΄αυτό καλύτερα μείνετε σπίτι σας και δείτε την "Αλίκη στο Ναυτικό".

"Δίκη" video

http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=228384

Δείτε τη "Δίκη" Ψυχομάνη-Τεροβίτσα.

Αποκάλυψη στη "Δίκη": Μάρτυρας εμπλέκει Ψυχομάνη-Τεροβίτσα στα στημένα ματς

Ενορκη μαρτυρική κατάθεση στον ειδικό εφέτη ανακριτή των στημένων αγώνων Γ.Καλόφωνο αποκάλυψε η τηλεοπτική "Δίκη στον Σκάϊ".

Η κατάθεση εμπλέκει ευθέως τους πρώην αρχιδιαιτητές Γ.Ψυχομάνη-Β.Τεροβίτσα στο σκάνδαλο που συντάραξε την ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Δόθηκε στις 20 Απριλίου 2012 και αναφέρει:
"Ενώ όλα  τα στοιχεία οδηγούν στην άμεση εμποκή της ΚΕΔ δεν έχουν κληθεί να εξεταστούν ούτε καν σαν μάρτυρες, ούτε οι πρόεδροι της ΚΕΔ τα κρίσιμα χρονικά διαστήματα των περιόδων 2008-2011 Ψυχομάνης και Τεροβίτσας, αλλά και τα μέλη της ΚΕΔ που όριζαν τους διαιτητές, γιατί χωρίς την δική τους συμμετοχή η εγκληματική οργάνωση δεν θα μπορούσε να ορίζει τους διαιτητές που αυτή ήθελε, ούτε να τους ανεβάζει κατηγορίες".

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Απόψε στη "Δίκη": Μαρτυρία-σοκ για τα σικέ ματς

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στην τηλεοπτική "Δίκη στον Σκάϊ": Μαρτυρική κατάθεση στον ειδικό εφέτη ανακριτή εμπλέκει παράγοντες της διαιτησίας στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων

Δίωξη στον ΠΑΟΚ για Γιάχο

Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Π.Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη στον ΠΑΟΚ για την ανακοίνωσή του κατά Γιάχου.

"Συναλλάσονται Γιάχος-Δούρος"

http://www.metrosportgr.com/articles_det.asp?artid=25906

Διαβάστε τι δήλωσε στο "Αθλητικό Metropolis" ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΔ Σ.Βοργιάς για τις σχέσεις Γιάχου-Δούρου

Αδειοδοτήσεις και σικέ ματς απόψε στη "Δίκη"

Οι αδειοδοτήσεις των ελληνικών ομάδων και τα νέα στοιχεία για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων θα είναι τα θέματα της σημερινής "Δίκης στον Σκάϊ" (00.30).

Στο studio θα βρίσκονται ο διδάκτωρ αθλητικού δικαίου Ανδρέας Μαλάτος, ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθηνών Παναγιώτης Βαρούχας, ο δικηγόρος Ανδρέας Πάτσης, ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΔ Σωτήρης Βοργιάς και οι δημοσιογράφοι Ανδρέας Δημάτος-Άρης Ασβεστάς.

Το "ντου" των Αγγελόπουλων (video)

http://www.youtube.com/watch?v=wClnqdF4Vms&feature=player_embedded#!

Δείτε το ιστορικό καλάθι του Πρίντεζη και τους αδελφούς Αγγελόπουλους να...εισβάλλουν στο παρκέ πριν τη λήξη του τελικού.

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Η επική ανατροπή του Ολυμπιακού (video)

http://www.youtube.com/watch?v=bETytQG1DqI&feature=player_embedded

Δείτε πως ο Ολυμπιακός κατάκτησε το πρωτάθλημα Ευρώπης.

"Στο ψυγείο" Γιάχος-Θάνος

Σε διαθεσιμότητα οδηγούνται οι δύο διαιτητές των σημερινών πλει-οφ.

Ο Δ.Θάνος στο Περιστέρι αγνόησε πέναλτι σε ανατροπή του Μήτρογλου.Μάλιστα παραδέχτηκε το λάθος του στον παρατηρητή Φ.Σωμαρακάκη.

Ο Θ.Γιάχος στο ΟΑΚΑ δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ σε ανατροπή του Φωτάκη.

Γαύρος τηγανίζει γαύρο

Μέσω Μάκαρου και ΕΥΠ.

Μόνο που το θέμα δεν έχει νομικό ενδιαφέρον.

"Αναιδής ο Κουρίδης"

http://www.soccerplus.gr/article/anaidis-prosblitikos-tropos-toy-koyridi

Διαβάστε τι καταλογίζει στον νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ Θ.Κουρίδη η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας.

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

"Ο Αρης Θεσσαλονίκης έπρεπε να λέγεται Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης"!

"Οι διεφθαρμένοι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου παίζουν τώρα σε άλλες ομάδες. Ο Άρης Θεσσαλονίκης έπρεπε να λέγεται Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης"

T.Μπατζιάκας, πρόεδρος ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Τα επεισόδια της Ταξίμ (video)

http://webtv.hurriyet.com.tr/embeds/embedcode.aspx?vidid=32201&width=580&height=420

Δείτε τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού και της Γαλατά στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης.

Στην ΕΠΟ ο υπάλληλος "καπελώνει" το αφεντικό!

Πράματα και θάματα στην ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής των εθνικών ομάδων Χρ.Σάββας παραιτήθηκε γιατί ένιωθε -λέει- να τον "καπελώνει" ο τεχνικός διευθυντής Τ.Φύσσας.

Και ο Σ.Πιλάβιος; Απλώς προεδρεύει;

Διαιτησία: Ο Προύτζος "έκοψε" τον Σαρρή!

Θέμα αύξησης του ορίου ηλικίας των διαιτητών κατά ένα έτος, ώστε να μπορέσουν να ανέβουν στη Σούπερ Λίγκα κάποιοι διαιτητές που έχουν μείνει αρκετά χρόνισ στάσιμοι στη Football League και θεωρείται πως έχουν αδικηθεί, τέθηκε στο Δ.Σ της ΕΠΟ, που έγινε χθες από τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Γ. Σαρρή.
 
Η πρόταση, παρά το ότι υποστηρίχθηκε από την ΚΕΔ, δεν πέρασε, συναντώντας μάλιστα τη σφοδρή αντίδραση του Ν. Προύτζου, ο οποίος έκανε λόγο για φωτογραφική διάταξη, προεκλογικές παροχές (σ.σ η ΕΠΟ έχει εκλογές τον Οκτώβριο) και υποσχέσεις.
 
Όπως ειπώθηκε σε κατ' ιδίαν συζητήσεις, υπάρχουν 2-3 διαιτητές που θα ωφελούνταν από μια τέτοια τροποποίηση.
 
Το συμβούλιο για τους νέους κανονισμούς που θα ισχύσουν τη νέα σεζόν διεκόπη και θα συνεχιστεί την Τρίτη 22 Μαΐου.

Καράτε παίκτη σε διαιτητή (video)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FtC7SUpv6-U

Δείτε την επίδειξη καράτε ποδοσφαιριστή σε διαιτητή στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Ρόδου. Τιμωρήθηκε από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου με αποκλεισμό 28 αγωνιστικών συν ένα χρόνο.

Γ. Παπαδόπουλος στη "Δίκη": "Ψεύδεται ο Κούγιας"

Με τη "Δίκη" επικοινώνησε ο πρώην υπάλληλος της ΕΠΟ Γιάννης Παπαδόπουλος, τον οποίο ο Αλέξης Κούγιας κατηγορεί ότι τον απείλησε με όπλο.

"Ουδέποτε χρησιμοποίησα ή είχα όπλο. Απλώς συναντηθήκαμε τυχαία στο κέντρο διασκέδασης "Φαντασία" και είχαμε μία έντονη λογομαχία", δήλωσε ο κ.Παπαδόπουλος και πρόσθεσε:

"Η μαρτυρία του Κούγια με κατέστησε κατηγορούμενο στην υπόθεση των στημένων αγώνων. Γι΄αυτό τον λόγο του είπα: "Γιατί θέλεις να με καταστρέψεις;" Με απείλησε ότι θα με βάλει φυλακή και όταν αναρωτήθηκα αν αυτός είναι ο εισαγγελέας του κράτους, μου απάντησε καταφατικά. Υπάρχουν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες και ας χρησιμοποιηθούν για την αλήθεια των λεγομένων μου οι κάμερες του καταστήματος. Καταθέτω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, ψευδορκία και εξύβριση".

Πιστόλι στον κρόταφο του Κούγια!

Μία απίστευτη καταγγελία θα κάνει τη Δευτέρα στον ειδικό εφέτη ανακριτή ο Αλέξης Κούγιας.

Θα ισχυριστεί ότι κατηγορούμενος για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων του έβαλε πιστόλι στον κρόταφο σήμερα στις 3 τα ξημερώματα!

Το περιστατικό έγινε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και αφού προηγουμένως δύο μπράβοι...κουκούλωσαν με τα μπουφάν τους τον πρόεδρο της Παναχαϊκής.

Ήδη ο κ.Κούγιας κατέθεσε μήνυση και ο κατηγορούμενος αναζητείται από την αστυνομία.

Διαβάστε εδώ http://www.panachaikifc.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=135:2012-05-12-09-42-40&catid=77&Itemid=468 την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Top-5 στην Πόλη (video)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=znYknEe8Ys0

Το top-5 των ημιτελικών της Κωνσταντινούπολης.

Κουϊζ . . . καλοφωνίας

Ποιοι θα καταπιούν οσονούπω τις σφυρίχτρες τους;

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

"Νέρωνας ο Ντέμης"

"Οραμα δεν μπορεί να δώσει κάποιος που υπήρξε ο Νέρωνας της ΑΕΚ"

Ο εκπρόσωπος της Ενωσης Φίλων ΑΕΚ Νίκος Σταθάκος για τον Ντέμη Νικολαϊδη, στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ".

Ανάσταση νεκρών (;)

http://www.soccerplus.gr/article/elpizoyn-se-paramoni-doksa-panaitolikos-ergotelis

Διαβάστε γιατί ελπίζουν σε παραμονή στη Σούπερ Λίγκα οι Εργοτέλης, Παναιτωλικός και Δόξα.

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

"Φονιάς" υπέρ Τζίγκερ

"Μόνο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα μπορούσε να σώσει τον Παναθηναϊκό, αλλά τον έκαναν να μην θέλει"

Χρ.Δημόπουλος, πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ".

Μ΄έναν σμπάρο, δυο τρυγόνια

"O Ντέμης επιδιώκει τον δανεισμό της ΑΕΚ για να αποδεσμεύσει τους προσωπικούς τραπεζικούς του λογαριασμούς και οι μέτοχοι για να αποφύγουν τον έλεγχο"

Β.Καπετανόπουλος, καθηγητής οικονομικών και μικρομέτοχος της ΑΕΚ, στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ".

Στις 31 Μαϊου απολογείται ο Μποροβήλος

Προθεσμία για να απολογηθούν στις 31 Μαϊου πήραν ο αναπληρωτής πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Γ.Μποροβήλος και ο μεγαλομέτοχος του Αστέρα Τρίπολης Δ.Μπάκος.

Αντιμετωπίζουν κακουργηματικές κατηγορίες για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων.

Προθεσμία ζήτησε σήμερα και πήρε και ο πρώην πρόεδρος της Ηλιούπολης Ν.Χάλκος.

Συνέντευξη γιαουρτλού

http://www.soccerplus.gr/article/ta-giaoyrtia-ta-mpoykalia-synenteyksi-toy-prigkipa

Διαβάστε για το γιαούρτωμα του Τσάκα και τη συνέντευξη του πρίγκιπα.

Εφυγε από τη ζωή η Λένα Αλαφούζου

Οι 12 του Σάντος

http://epo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=20263:-----euro-2012&catid=138:2010-04-29-09-54-48&Itemid=329

Δείτε τους πρώτους 12 παίκτες που επέλεξε ο Φ.Σάντος για το Euro 2012.

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Εισαγγελέας καλεί Πηλαδάκη

Ο αθλητικός εισαγγελέας Αρ.Κορέας θα καλέσει ως μάρτυρα τον πρώην πρόεδρο της Λάρισας Κ.Πηλαδάκη για τις καταγγελίες του περί στημένων αγώνων και διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Ο διάλογος Αλαφούζου-μετόχων

http://www.soccerplus.gr/article/oi-dialogoi-tis-gs-oi-3-enstaseis-toy-bgeno

Διαβάστε όλο τον διάλογο Αλαφούζου-μετόχων στη γενική συνέλευση του Παναθηναϊκού.

Νέα εποχή για ΠΑΟ

http://www.skai.gr/news/sports/article/202459/nea-selida-me-neo-ds-kai-aisiodoxia-ston-panathinaiko-/

Διαβάστε όσα έγιναν σήμερα στη γενική συνέλευση του Παναθηναϊκού και ποιοι είναι οι 19 σύμβουλοι.

"Δίκη" video

http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=228159

Δείτε τη "Δίκη" για τον Παναθηναϊκό.

Γόντικας πάλι στην προεδρία

Ο Δ.Γόντικας αναλαμβάνει πάλι την προεδρία του Παναθηναϊκού, καθώς ο Αριστείδης Καμάρας απάντησε αρνητικά λόγω προσωπικού προβλήματος.

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Τσίμας, Κοσιώνη, Γκούμας, Καλιτζάκης απόψε για ΠΑΟ στη "Δίκη"

Το εγχείρημα της λαϊκής βάσης και το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού θα βρεθούν στο μικροσκόπιο της "Δίκης στον Σκάϊ" σήμερα, στις 00.30.

Στο studio θα βρίσκονται ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟ Αχιλλέας Μακρόπουλος, ο πρώην αντιπρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών και ιδρυτικό μέλος του Σωματείου Φίλων Παναθηναϊκού Δημήτρης Βερβεσός, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του ερασιτέχνη ΠΑΟ Σταύρος Παναγιωτόπουλος, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Ζαχαρίας Πιτυχούτης-Γιάννης Γκούμας-Γιάννης Καλιτζάκης και οι δημοσιογράφοι Τάσος Νικολογιάννης-Νίκος Παγκάκης. Στην εκπομπή μιλούν και οι Πσύλος Τσίμας-Σία Κοσιώνη, ιδρυτικά μέλη του Σωματείου Φίλων ΠΑΟ.

Εγγραφο της UEFA για τη "Χρυσή Αυγή"!

http://epo.gr/refs/pdf/racist_symbols.pdf

Δείτε επίσημο έγγραφο-εγχειρίδιο της UEFA για τη "Χρυσή Αυγή", όπου την χαρακτηρίζει "νεοναζιστικό ακροδεξιό κόμμα" (σελ. 26).

Ερχονται νέες κασέτες για τα σικέ ματς

Πάλι δούλεψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ και βγάζει νέα "λαβράκια" για τα στημένα παιχνίδια.

Μάλιστα προαναγγέλλεται η εμπλοκή μεγαλοπαράγοντα.

Επιτροπές . . . αφέσεων και στην Τουρκία!

http://www.athina984.gr/node/188225

Διαβάστε πως αθωώθηκαν 16 ομάδες της Τουρκίας για τα στημένα ματς.

Κόντης: "Αποχωρώ από τον Αρη"

http://www.metrosportgr.com/articles_det.asp?artid=25665

Διαβάστε όσα είπε ο εκτελεστικός διευθυντής του Αρη Γ.Κόντης.

Εγέρθητι

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UHY0tPTRadM

Θέαμα για κοιμώμενες πολιτικές συνειδήσεις.

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Votesports

http://www.contra.gr/Sports/apo-ton-athlhtismo-sto-stivo-ths-politikhs.1761670.html

Διαβάστε ποιοι άνθρωποι του αθλητισμού ζητούν την ψήφο μας.

Κάντο όπως στην Κουρομπίλια (video)

http://www.youtube.com/watch?v=ZXFJHGVEbSE&feature=player_embedded#!

O διαιτητής του αγώνα Γρανάδα-Ρεάλ δέχεται στο πρόσωπο το μπουκάλι που εκτοξεύει με δεινότητα ο παίκτης των γηπεδούχων Ντάνι Μπενίτεθ (δείτε στο 5΄09΄΄).

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Πέρασε η μπάλα τη γραμμή; (video)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wXetica7exs#!

Ιδού η φάση που έκρινε τον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας.

Εγινε του ΟΑΚΑ στην Κολωνία (video)

http://www.youtube.com/watch?v=4tfXyikWvqM&feature=player_embedded#!

Για να βρίσκεται στο εδώλιο μόνο το ελληνικό ποδόσφαιρο, δείτε τι έγινε στη Γερμανία μετά τον υποβιβασμό της Κολωνίας.

"Ψευτοσωτήρας της συμφοράς ο Ντέμης"

http://pirates-aek.blogspot.com/2012/05/blog-post.html

Οι "Πειρατές του Ονείρου" μιλούν για "Δαναούς και δώρα φέροντες" στην ΑΕΚ, απαντώντας στην χθεσινή ανακοίνωση Νικολαϊδη.

Κεκλεισμένων των θυρών και στην πολιτική

http://www.katoci.com/2012/05/y.html#more

Δείτε υποψήφιο βουλευτή να μιλάει μόνος του σε πλατεία της Ηγουμενίτσας!

23 εκ. ευρώ χρωστάει στην εφορία η ΑΕΚ!

http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=455929

Διαβάστε την αποκαλυπτική συνέντευξη του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέα Δημητρέλου στο "Βήμα".

Το νέο (σιωπηλό) πνεύμα του Super3

http://super3.gr/main.asp

Σε νέο πνεύμα -μετά την αποπομπή Σαουρίδη- η ανακοίνωση του Super3. Θα μας πει -όμως- ποιοι παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του Αρη ή θα στείλει την μπάλα στην κερκίδα;

Σφυρίζει για 4 η κάλπη

Και 4 πρώην διαιτητές κατέρχονται αύριο στις βουλευτικές εκλογές:
-O Περικλής Βασιλάκης με το ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα
-Ο Ανδρέας Μαρίνος με τη ΝΔ στην Ηλεία
-Ο Βασίλης Νικάκης με το ΚΚΕ στην Αιτωλοακαρνανία.
-Ο Μανόλης Παπατριανταφύλλου με τη ΔΗΣΥ στο Κιλκίς.

Ο αντιπρόεδρος της Morgan Stanley Ελβετίας θέλει τον Αρη!

http://www2.allaboutaris.com/item.asp?id=7986

Διαβάστε ποιος είναι ο επίδοξος χρηματοδότης του Αρη.Πάντως, η συνέλευση της Κοινωνίας Μελών του Αρη δεν ολοκληρώθηκε και θα συνεχιστεί στις 14 Μαϊου ώστε να κατατεθεί εγγράφως η επενδυτική πρόταση.

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

"Ποιος Βρύζας; Ο Κατσαρής κυβερνά τον ΠΑΟΚ"

http://www.libero.fm/index.asp?id=10852

Διαβάστε και ακούστε τη συνέντευξη Καμπάνη στον Libero fm Θεσσαλονίκης.

Ντέμης "αδειάζει" Νοτιά-Παππά

"Ζήτησα από τον κ. Παππά και τον κ. Νοτιά να βάλουν από 1 εκατ. ευρώ έκαστος. Επιπλέον, έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεσή τους για να αναλάβω τη διοίκηση και παράλληλα να επωμιστώ προσωπικά όλο τον κίνδυνο του σχεδίου αν και θεωρώ όπως προανέφερα ότι δεν αποτελώ την ιδανική λύση για την ομάδα μας. Ξεκαθάρισα τόσο στον κ. Παππά όσο και στον κ. Νοτιά, ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα έβαζαν χρήματα και ότι αυτό θα φρόντιζα να το επικοινωνήσω στον κόσμο της ΑΕΚ.Ζήτησα να έχω την απάντησή τους μέχρι σήμερα, με δεδομένο ότι είχα αποφασίσει να ενημερώσω τους φίλους της ΑΕΚ για το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε. Ο κ. Παππάς μου απάντησε ότι έχει βάλει πολλά χρήματα στην ΑΕΚ και πως δεν έχει πλέον την οικονομική δυνατότητα, την απαραίτητη ρευστότητα, να βάλει κι άλλα.Ο κ. Νοτιάς δεν μου έχει απαντήσει"

Ντέμης Νικολαϊδης, πρώην πρόεδρος ΠΑΕ ΑΕΚ.

"Θα στείλουμε τον Ντέμη στον εισαγγελέα"

"Eνα ξενόφερτο κατεστημένο θέλει να φέρει από την πίσω πόρτα τον Ντέμη στην ΑΕΚ, αφού προηγουμένως την κατέστρεψε. Οι μικρομέτοχοι έχουμε όλα τα στοιχεία στα χέρια μας και θα τα δώσουμε στον εισαγγελέα. Δεν έχετε καταλάβει γιατί δεν αναλαμβάνει ο Μελισσανίδης; Γιατί απλούστατα έχει απαγορευτικό από το σύστημα"

Νίκος Σταθάκος, μέλος Ανεξάρτητης Ενωσης Φίλων ΑΕΚ, στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ".

"Διαφάνεια για κάθε πράσινο ευρώ"

"Στο εγχείρημα της λαϊκής βάσης θα υπάρχει διαφάνεια μέσω διαδικτύου και για το τελευταίο ευρώ"

Στράτος Σωπήλης, πρώην μέλος Δ.Σ. ΠΑΕ ΠΑΟ, στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ".

Ακούστε στην "Εφεση"

Η λαϊκή βάση του ΠΑΟ και το νέο εγχείρημα Ντέμη ανιχνεύονται από τη σημερινή ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ", στις 16.05.

Μιλούν Στράτος Σωπήλης, Νικόλας Βασιλαράς, Νίκος Σταθάκος και Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος.

>>> Live και στο internet (www.skai.gr/1003/)

"Ο Κόντης θέλει να αρπάξει τον Αρη"

"Θέλουν να αρπάξουν τον Αρη. Θα δώσω τις μετοχές μου σε 20.000 Αρειανούς και ο κύριος Κόντης θα τους βρει μπροστά του"

Σωτήρης Καραμπέρης, πρώην πρόεδρος του Αρη, στο "Αθλητικό Metropolis" (περισσότερα http://www.metrosportgr.com/articles_det.asp?artid=25574)

Διαβάστε εδώ  http://www.metrosportgr.com/articles_det.asp?artid=25567 και τις δηλώσεις ενός άλλου πρώην προέδρου του Αρη, του Λάκη Ιωαννίδη.

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Ετσι πανηγύρισαν τον τίτλο στα Ζωνιανά (video)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5pmFpDsBRh8

Δείτε πως υποδέχτηκαν τον τίτλο του πρωταθλητή στα Ζωνιανά της Κρήτης. Οι μπαλωθιές πήραν και έδωσαν...

Το στοίχημα καλά κρατεί

http://www.antinews.gr/2012/05/02/159190/#more-159190

Διαβάστε τι προβλέπουν οι μπουκ για τις ελληνικές βουλευτικές εκλογές.

Αλαφούζος: "Ολοι στηρίζουν"

«Γι' αυτή την κίνηση έχουν συνεργαστεί μαζί μου και ο κ. Βαρδινογιάννης και ο κ. Βγενόπουλος. Η κατάσταση είναι κρίσιμη και οι δύο στηρίζουν το εγχείρημα. Επίσης το στηρίζει και ο κ. Γιαννακόπουλος. Ηταν επιβεβλημένο να δώσει την ευχή του από τη στιγμή που έχει προσφέρει τόσα πολλά στον Παναθηναϊκό»

Γιάννης Αλαφούζος, ιδρυτικό μέλος "Σωματείου Φίλων ΠΑΟ".

Μαρινάκης: "Μακάρι να πετύχει ο Αλαφούζος"

«Μακάρι να πετύχει η πρωτοβουλία του Αλαφούζου για τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε έναν δυνατό Παναθηναϊκό»

B.Mαρινάκης, πρόεδρος Ολυμπιακού.

Το μανιφέστο της κίνησης Αλαφούζου

http://www.skai.gr/news/sports/article/202067/somateio-filon-pao-statherotita-kai-oikonomiki-viosimotita-tou-panathinaikou/

Διαβάστε την ιδρυτική διακήρυξη του "Σωματείου Φίλων ΠΑΟ".

Υπογράφουν οι Αριστείδης Καμάρας, Γιάννης Αλαφούζος, Τάσος Αβραντίνης, Δημήτρης Βερβεσός, Παναγής Βουρλούμης, Δημήτρης Γόντικας, Βίβιαν Ευθυμιοπούλου, Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Ηρειώτης, Γιώργος Καμίνης, Λιάνα Κανέλλη, Σία Κοσιώνη, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Αθηνά Μπαλωμένου, Γιάννης Παναγιωτίδης, Χρήστος Παναγόπουλος, Αλέξης Παπαχελάς, Λεωνίδας Πολέμης, Χαράλαμπος Σιούφας, Παύλος Τσίμας.

"Κινεί γη και ουρανό ο Ντέμης"

"Ο Ντέμης κινεί γη και ουρανό για να λύσει το πρόβλημα της ΑΕΚ. Κάνει αυτό πρέπει για την ομάδα της καρδιά του. Στις 6 Ιουνίου υπάρχει νέα δίκη με τον Μ.Ψωμιάδη για την υπεξαίρεση και είμαι βέβαιος ότι στο τέλος η ΑΕΚ  θα πάρει ό,τι της ανήκει"

Χάρης Οικονομόπουλος,  δικηγόρος ΠΑΕ ΑΕΚ, στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ".

"Δεν υπάρχει άλλη λύση για τον ΠΑΟ"

"To εγχείρημα λαϊκής βάσης είναι η μοναδική λύση για τον Παναθηναϊκό. Οι κύριοι Βαρδινογιάννης και Βγενόπουλος προσέφεραν στον σύλλογο και οφείλουν να ξεπεράσουν τις αντιθέσεις τους και να συστρατευθούν στην κοινή προσπάθεια"

Δημήτρης Βερβεσός, πρώην αντιπρόεδρος δικηγορικού συλλόγου Αθηνών, στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ".

Πηλαδάκης: "Σοφοκλή, συμβιβάστηκες"

http://www.ael.gr/nea/eidiseis/205-piladakis-dilosi-apohorisis

Διαβάστε τη δήλωση αποχώρησης του Κ.Πηλαδάκη για τα "κουμπωμένα ματσάκια" και τις αιχμές για τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σ.Πιλάβιο.

Χαστούκι στην καθυστέρηση

Δ.Βερβεσός-Χ.Οικονομόπουλος στην "Εφεση"

Ο πρώην αντιπρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών και μέλος της κίνησης Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό Δημήτρης Βερβεσός και ο πρόεδρος του ελληνοβρετανικού επιμελητηρίου και δικηγόρος της ΑΕΚ Χάρης Οικονομόπουλος φιλοξενούνται σήμερα, στις 16.05, στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ" (liive και στο internet: www.skai.gr/1003/).

Αυτοί που παριστάνουν τους ηλίθιους

http://aek-live.blogspot.com/2012/05/blog-post_02.html

Διαβάστε το άρθρο του Π.Αλιατά για τα εκφυλιστικά συμπτώματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο παρατηρητής δεν συμφωνεί με τον Φερέιρα

Μπορεί ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ζεσουάλδο Φερέιρα να παραπονέθηκε πάλι για τη διαιτησία, αλλά ο παρατηρητής Γ.Μπίκας δικαιώνει τον Μ.Κουκουλάκη για τη φάση της μονομαχίας Κουίνσι-Φυντανίδη στο 74΄ του χθεσινού αγώνα του ΟΑΚΑ.

Ο πρώην αρχιδιαιτητής βάζει πολύ καλό βαθμό στον Κρητικό ρέφερι, όπως και ο Γ.Αμυγδαλής στον διαιτητή της αναμέτρησης της Τούμπας Τ.Κάκο.

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

"Στημένη η έκδοση Ψωμιάδη"

"Τελικά τι είναι ποιο στημένο; Ο χρόνος της έκδοσης Ψωμιάδη ή τα στημένα παιχνίδια; Οι επικείμενες βουλευτικές εκλογές δεν είναι άμοιρες της έκδοσης. Ο εντολέας μου πάντα ήθελε να έρθει στην Ελλάδα γιατί οι φυλακές των Σκοπίων είναι ένα κολαστήριο. Δεν έχει να εισφέρει τίποτε στην ανάκριση γιατί δεν εμπλέκεται σε στοιχηματική απάτη"

Χρ.Στάθης, δικηγόρος Μ.Ψωμιάδη, στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ".

Εκ βαθέων κοπτοραπτική

http://www.soccerplus.gr/article/en-krypto-epo-allakse-tin-prokiryksi-tis-soyper-ligkas

Διαβάστε πως η ΕΠΟ πέρασε μαύρα μεσάνυχτα τις αλλαγές των αδειοδοτήσεων στην προκήρυξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Ο Σ. Πιλάβιος παρατηρητής του τελικού Champions League

Παρατηρητής της UEFA στον τελικό του Champions League ορίστηκε ο Σοφοκλής Πιλάβιος. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ορίστηκε από την UEFA να παρακολουθήσει στις 19 Μαΐου στην «Αλιάντς Αρένα» του Μονάχου, την αναμέτρηση ανάμεσα στη Μπάγερν και την Τσέλσι, η οποία θα κρίνει την επόμενο πρωταθλήτρια Ευρώπης σε διασυλλογικό επίπεδο.

Η Πόπη Παπανδρέου πήγε τελικό!

Μία κομψή νέα γυναίκα ήταν στα επίσημα του ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου, αρκετές θέσεις πίσω από τον Β.Μαρινάκη.

Η παρουσία της στον τελικό του κυπέλλου έγινε από ελάχιστους αντιληπτή, καθώς η εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος Πόπη Παπανδρέου εξακολουθεί να κρατάει χαμηλό προφίλ, παρά την εξαιρετική δουλειά που έκανε το περασμένο καλοκαίρι στην αποκάλυψη του σκανδάλου των στημένων αγώνων.

Στο γήπεδο συνοδευόταν από τον αθλητικό εισαγγελέα Αριστείδη Κορρέα.

Στον Κορυδαλλό ο Big Mac (video)

http://www.youtube.com/watch?v=LMRHF3EwTds&feature=player_embedded

Δείτε το video της μεταγωγής Ψωμιάδη στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο δικηγόρος του Μ.Ψωμιάδη σήμερα στην "Εφεση"

Ο δικηγόρος του Μ.Ψωμιάδη, Χρήστος Στάθης και ο διευθυντής του ΕΚΑΕ Σταύρος Χάντζος μιλούν  σήμερα στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ" (16.05, live και στο internet: www.skai.gr/1003/).

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Κούγιας: "Σαπρόφυτο ο Μποροβήλος"

"Τα σαπρόφυτα του ποδοσφαίρου απείλησαν τη ζωή μου και τώρα θέλουν να με βγάλουν τρελό. Ο Μποροβήλος παρότι είναι κατηγορούμενος, έχει θεσμική ιδιότητα ως αναπληρωτής πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας. Ήταν ένα τίποτα και τώρα  κι αυτός ως σαπρόφυτο με πολεμάει"

Αλέξης Κούγιας, πρόεδρος Παναχαϊκής, στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ".

"Εξαπάτησε τη δικαιοσύνη"

"Ο Αλέξης Κούγιας εξαπάτησε την ελληνική δικαιοσύνη. Θα καταθέσω τα σχετικά στοιχεία στο ελληνικό προξενείο της Ν.Υόρκης"

Πέτρος Σταθάκης, πρώην γενικός αρχηγός Παναχαϊκής, στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ".

Σ.Θεοδωρίδης: "Ο Μαρινάκης θα μείνει στην προεδρία"

"Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα παραμείνει πρόεδρος στον Ολυμπιακό γιατί θα καταργηθεί ο νόμος Γερουλάνου. Στο θέμα προπονητή θα επιμείνουμε στην ισπανική σχολή"

Σάββας Θεοδωρίδης, αντιπρόεδρος Ολυμπιακού, στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ".

Μ.Ψωμιάδης: "Ηθελα εξαρχής να έρθω στην Ελλάδα"

"Μίλησα μία φορά (σ.σ. "είμαι πολιτικός κρατούμενος") και δεν θα ξαναμιλήσω", δήλωσε ο Μάκης Ψωμιάδης που αύριο οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα Δ.Ασπρογέρακα είπε ότι "ήθελα εξαρχής να έρθω στην Ελλάδα, καθώς στις φυλακές των Σκοπίων δεν περνούσα καθόλου καλά".

Κούγιας-Σάββας στην "Εφεση"

Αλέξης Κούγιας και Σάββας Θεοδωρίδης μιλούν σήμερα (16.05) στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ" (live και στο internet: www.skai.gr/1003/).

"Δίκη" video

http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=227841

Δείτε τη "Δίκη" με Γ.Καμπάνη, Γ.Γούναρη, Γ.Ιωαννίδη, Γ.Ανατολάκη, Ελ.Αυλωνίτου, Στ.Αντωνάκου, τις εξελίξεις για ΠΑΟ και την αποκάλυψη για τα στημένα ματς.

Καμπάνης στη "Δίκη": "Αισχρός πλειστηριασμός στον ΠΑΟΚ"

http://www.skai.gr/news/sports/article/201812/kabanis-kata-vruza-katsari-nees-katigories-gia-ta-sike-mats/

Διαβάστε όσα κατήγγειλε ο Γ.Καμπάνης στη "Δίκη".

Νέες κατηγορίες για τα σικέ ματς

ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ

Νέα αποκάλυψη της τηλεοπτικής "Δίκης": Ο ειδικός εφέτης ανακριτής Γ.Καλόφωνος σχεδιάζει συμπληρωματικές κατηγορίες για τα στημένα ματς.

Καλεί στις 10 Μαϊου τους Γ.Μποροβήλο, Κ.Μπάκο, Ν.Χάλκο, στις 14 τον Γ.Τσακογιάννη και στις 25 τον Αχ.Μπέο. Αμέσως μετά θα καλέσει και τον Μ.Ψωμιάδη.