Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Ποδοσφαιριστής των Τρικάλων πληρώθηκε μετά από 16 χρόνια!

 Από την Κίνηση Ελεύθερων Ποδοσφαιριστών λάβαμε το παρακάτω Δελτίο Τύπου:

"Αν ο Παναγιώτης ΚΟΝΤΟΒΑΣ χαρακτηρισθηκε δικαίως ως "ο Έλληνας ΜΠΟΣΜΑΝ", τότε μετά την χθεσινή ιστορική απόφαση της Αρεοπαγίτου κ.Ιωάννας ΜΑΡΓΕΛΛΟΥ-ΜΠΟΥΛΤΑΔΑΚΗ, ο δικαιωθείς Jean Dennis WANGA έγραψε, τηρουμένων των αναλογιών, μεγαλύτερη ποδοσφαιρική νομική ιστορία κι από τον Jean Marc BOSMAN!

Γιατί μαζί με τον δικηγόρο του κι από πέρυσι ως ενεργό μέλος της ΚΕΠ, όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω αλλά κυνήγησε από το 2005(!!!)μέχρι χθες που δικαιώθηκε αμετάκλητα, την διεκδίκηση των δεδουλευμένων του από το ΤΑΠ ΤΡΙΚΑΛΑ!
Είναι ευτύχημα για το Ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ.
Με αποφάσεις- μνημεία κατατροπωνουν μεθοδικά το σκοτεινό παρελθόν των Επιτροπευομενων Επιτροπών με τις αποφάσεις - μνημόσυνα για τους ποδοσφαιριστές.
Αυτή η απόφαση, μεταξύ άλλων, έσπασε οριστικά τους χρονικούς φραγμούς του νόμου ΚΟΝΤΟΝΗ, τα δικολαβιστικα τρυκ των μαιμουδενιων συγχωνευσεων, τις οικονομοτεχνικες ταχυδακτυλουργιες των αλλαγών ΑΦΜ και τις εναλλασσομενες νομικές φύσεις των ποδοσφαιρικων οντοτήτων από ΠΑΕ, σε σωματεία, κι από σωματεία σε ΤΑΠ του νόμου ΟΡΦΑΝΟΥ!
Η δικαίωση ενός χιλιοταλαιπωρημενου ποδοσφαιριστη (που υπήρξε μεταξύ άλλων συμπαίκτης του Ολεγκ ΠΡΟΤΑΣΩΦ στον ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ!) που εγκλωβίστηκε στην Ελλάδα χάνοντας τα λεφτά του από αρκετές ομάδες, ζώντας δύσκολες οικογενειακές στιγμές με 6 παιδιά και χάνοντας πρόσφατα και την γυναίκα του, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ (που για κάποιους μεγαλοσχημονες παράγοντες ζει αποκλειστικά από αυτούς τους ταλαιπωρους κι μόνιμα απλήρωτους ποδοσφαιριστες! ) και της ΚΕΠ!

           ΑΘΗΝΑ 24.2.2021

               ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΠ

Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ"