Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Η μισή αλήθεια

Αναγνώστης της στήλης, πρώην διαιτητής, γράφει:

"Την Τρίτη 7-6-2022,στο ραδιόφωνο, στην «Έφεση της Τρίτης» καλεσμένος ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΕΠΣΑ Παν. Δημητρίου είπε την μισή αλήθεια, ότι τα έχουν βρει με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Αθηναίων Διαιτητών κ. Παν. Βαρούχα και μάλιστα προέτρεψε και τις άλλες  Ενώσεις να τα βρουν με τους Συνδέσμους Διαιτητών.

Η ολόκληρη αλήθεια είναι ότι είδε φως και μπήκε.

1. Το φώς είναι τα ποσοστά των διαιτητών που αποδίδουν στον ΣΑΔ μετά τους αγώνες της SUPER LEAGUE μέχρι την Γ΄ Κατηγορία τοπικό πρωτάθλημα.

2. Το ποσοστό είναι 15% επί της αμοιβής των διαιτητών.

3. Παίρνει 7,5% η Ένωση και 7,5% ο Σύνδεσμος διαιτητών ( αυτή είναι η περιβόητη συμφωνία και όπως λέμε λαϊκά όλα για το μαρούλι ).

4. Ο κ. Παν. Δημητρίου βρήκε ένα επί πλέον έσοδο για την Ένωσή του με την ανοχή και την έγκριση του προέδρου κ. Παν. Βαρούχα ο οποίος το έκανε για να μην έχει κόντρα και για να εξασφαλίσει εσαεί την θέση του Προέδρου.( οι παλαίμαχοι διαιτητές είναι πιο σκληροί ομιλούν για ξεπούλημα  της  Αθηναϊκής Διαιτησίας ).

5. Αυτή η οικονομική συμφωνία, που διαρκεί περίπου 20 χρόνια, αποτιμάται για το ταμείο της Ένωσης εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

6. Κύριε Δημητρίου, υπάρχουν Ενώσεις, γύρω στις 15, οι οποίες δεν έχουν βάλει χέρι στα ποσοστά των διαιτητών, όπως η ΕΠΣ Μακεδονίας – Ρεθύμνου – Φθιώτιδας – Πέλλας – Ζακύνθου – Κέρκυρας κτλ.

7. Υπάρχουν επτά -7- δικαστικές αποφάσεις υπέρ των Συνδέσμων Διαιτητών και κατά των Ενώσεων για τα ποσοστά των διαιτητών.

8. Ο κανονισμός διαιτησίας του 2020 της ΕΠΟ, επί Περέιρα, με εντολή της FIFA – UEFA λέει ότι δεν υποχρεούνται οι αξιωματούχοι της διαιτησίας να δίνουν ποσοστά στις Ενώσεις

 Κύριε Δημητρίου, Κύριε Βαρούχα  παρανομείτε κατ’ εξακολούθηση"..