powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Η ώρα του Πηλαδάκη-Aντιδρούν Ψωμιάδης,Μπέος

Όποιος συνομιλούσε πριν τις εκλογές με τον Γιώργο Σπανό εισέπραττε την αισιοδοξία του. Ο πρόεδρος – ιδιοκτήτης του Ατρόμητου άφηνε να εννοηθεί ότι δεν θα έθετε υποψηφιότητα αν δεν ήταν σίγουρος για την εκλογή του.

Το προηγούμενο βράδυ των εκλογών οι εκτιμήσεις του έδιναν σαφές προβάδισμα: Ατρόμητος, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, Ξάνθη, Καβάλα, Λάρισα και Αστέρας Τρίπολης δημιουργούσαν ένα συμπαγές μέτωπο.

Κοντά στην υποψηφιότητά του φαίνονταν να είναι και ο Εργοτέλης με τον Ηρακλή που πριν δέκα ημέρες δεν είχαν ψηφίσει Κανελλόπουλο.

Από την άλλη, η υποψηφιότητα του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού Βόλου είχε «μπετόν» τους Ολυμπιακό Βόλου, Ολυμπιακό, Άρη, ΑΕΚ και Πανσερραϊκό και πάλευε για την Κέρκυρα.

Με αυτές τις εκτιμήσεις το προβάδισμα του Σπανού ήταν δύσκολο να ανατραπεί.

Κι όμως! Η Κέρκυρα ψήφισε λευκό, ο Εργοτέλης και ο Ηρακλής ψήφισαν… Κανελλόπουλο και η –μεγάλη έκπληξη- Λάρισα ψήφισε επίσης λευκό!

Το αποτέλεσμα είναι γνωστό…

Όμως, η αλλαγή στάσης της Λάρισας είναι αυτή που προκάλεσε συζητήσεις, έκανε την πλευρά του Ατρόμητου να «βράζει» και τον Σπανό να κάνει λόγο για κάποιους που άλλα λένε και άλλα κάνουν.

Ο Ατρόμητος ανεπισήμως υποστηρίζει ότι υπήρξε τηλεφωνική επαφή Σπανού – Πηλαδάκη στην οποία ο πρόεδρος της Λάρισας είπε ότι θα στηρίξει την υποψηφιότητά του.

Όμως όχι μόνο ψήφισε λευκό και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις αλλά όταν μετά την πρώτη ισοπαλία ο πρόεδρος της Κέρκυρας (το άλλο λευκό) τον πρότεινε ως πρόεδρο κοινής αποδοχής έθεσε εαυτόν στη διάθεση του σώματος!

Τότε οι Μπέος, Ψωμιάδης αντέδρασαν και του είπαν ότι ενώ είχε εκλεγεί για δύο χρόνια το 2008 παραιτήθηκε από την προεδρία τον Ιούνιο του 2009, άρα δεν δικαιούται να ζητεί την επανεκλογή του.

Όμως κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. οι τόνοι ανέβηκαν. Πρωταγωνιστής φέρεται να ήταν ο Μάκης Ψωμιάδης ο οποίος έβγαλε στη φόρα προσωπικές συζητήσεις που είχε με άλλους παράγοντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες είπε ότι η ΑΕΚ ψηφίζει Κανελλόπουλο λόγω Μελισσανίδη και ο Γιάννης Κόντης λόγω Πατέρα.

Για τον Εργοτέλη το αντικανελλοπουλικό μπλοκ συνέδεε την ψήφο στον Κανελλόπουλο με το φιλικό Ολυμπιακού – Εργοτέλη (στου Ρέντη) που κλείστηκε λίγο πριν το Δ.Σ.!

Μετά την νέα αναβολή της διαδικασίας ο Αχιλλέας Μπέος φώναζε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους: «Γράψτε πάλι για νίκη Τζίγγερ… 7 – 7».

Ο Θ. Κανελλόπουλος δήλωσε on camera ότι και στην τρίτη εκλογική διαδικασία θα είναι υποψήφιος ενώ ο Σπανός άφηνε αιχμές γι’ αυτούς που δεν τον στήριξαν και αβέβαιη την μελλοντική του υποψηφιότητα.

Συμπερασματικά, το «καννελοπουλικό» μπλοκ πήρε ρεβάνς καταφέρνοντας να αποτρέψει τη φαινομενικά σίγουρη εκλογή Σπανού.

Όπως δέκα ημέρες πριν είχε αποτραπεί η δική του σίγουρη εκλογή…

Το «σίριαλ» συνεχίζεται τον Αύγουστο…
ΠΗΓΗ:SoccerPlus.gr