powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Ως συνήθως

Για άλλες δουλειές ήλθαν στην Αθήνα οι εκπρόσωποι των υπερεθνικών ομοσπονδιών, αλλά μιας και ήλθαν που ήλθαν τηλεφώνησαν και στο νέο υφυπουργό Αθλητισμού για μια αρπακολατζιδικη συνάντηση.

Στα όρθια που λένε.

Το σκέφτηκε ο υφυπουργός

-έριξε μια μάτια στα προγράμματα του κόμματος του για να φρεσκάρει  τη μνήμη του μπας και μια το εκατομμύριο γίνει καμία συζήτηση επι των προγραμματικων διακηρύξεων του κομματος (λεμε και καμία βλακεία να περνάει η ώρα)

-ρώτησε κάποιους «ειδήμονες» που ξημεροβραδιάζονται στο γραφείο του, εάν πολιτικά είναι ορθό να συναντήσει κάποιους χωρίς επίσημη πρόσκληση και χωρίς ατζέντα και πήρε θετική απάντηση με τη συμβουλή «τριξε  τους τα δόντια τέρμα αυτά που ξέρανε άλλαξαν τα πράγματα δώσε τους να το καταλάβουν

-στη συνέχεια τσέκαρε το θέμα με κάποιους εκτός γραφείων αλλά πολύ σχετικούς με το ....γραφείο και ειδικά τη σύνθεση του γραφείου  οι οποίοι απάντησαν καθυστερημένα μεν  θετικά δε  με την υποσημείωση «πες τους να κόψουν τις μαλακιες με την διαιτησια και  να στείλουν το Πορτογάλο σπίτι του. Ρώτησε τους ποιος έκανε τους πίνακες εκατο-μηδέν κουμπώνουν με  τους βόρειους»

Και τελικά ο υφυπουργός αργά χθες το βράδυ απάντησε θετικά και ο υπεύθυνος της επικοινωνίας έδωσε την είδηση στα μίντια.

Τι θα γίνει σήμερα το μεσημέρι στη ΓΓΑ;

Αυτό που γίνεται πάντα και παντού σε όλο τον κόσμο Αυτό που εχει γίνει κατ επανάληψη στην Ελλάδα.

Οι ξένοι θα ενημερώσουν τον υφυπουργό για το που αρχίζουν και που τελειώνουν οι αρμοδιότητες του. Για το τι είναι ευπρόσδεκτος να κάνει και για το τι κάνει τζιζ και δεν πρέπει να το ακουμπήσει.

Μια κασέτα είναι ολα αυτά  διαρκείας  90 δευτερολέπτων. Θα πατήσει το κουμπί ο Ζοραν και μέσα σε ενάμιση λεπτό θα γίνει το σχετικό  μάθημα  «διεθνής ποδοσφαιρική επιστήμη»

Εάν θέλει να το ξανακούσει ο υφυπουργός τότε θα προσκληθεί στην Ελβετία.

Αλλά αυτή είναι η κασέτα. Διαρκειας μόλις ενάμιση λεπτού  και  δεν πρόκειται να αλλάξει.

Οποιος μπορεί να καταλάβει θα καταλάβει και θα πάνε κάποια πράγματα μπροστά.

Οποιος δεν μπορεί τότε  αυτό είναι δικό του πρόβλημα.

ΥΓ
Υπάρχουν φυσικά τρόποι για να γίνουν σημαντικές αλλαγές στην ΕΠΟ και ακόμη να φύγει η διοίκηση και μαλιστα με τη βούλα των ξένων. Αλλά είναι θέμα τεχνογνωσίας την οποία δεν θα την βρεις ούτε πίνοντας ρακές και ακούγοντας τον λαουτιέρη ( ένας είναι ο γνωστός λαουτιέρης της Κρήτης) ούτε συζητώντας με άσχετους και ανίκανους οι οποίοι βρίσκονται δίπλα σου επειδή έχουν proficiency στο σαλιαρισμα αλλά τίποτε παραπάνω από αυτό. Ok, our dearest Lefteris?