powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

#paraktiostragelafos

Νεώτερα από το περιβόλι των Παράκτιων που αρχίζουν σε ένα 24ωρο:

-Όποιο ξενοδοχείο της Αχαΐας δεν έχει ασφαλιστική ή φορολογική ενημερότητα, υπάρχει η λύση: Είναι ένα γραφείο πρακτόρευσης πλοίων που αναλαμβάνει με το αζημίωτο να νοικιάσει αυτό τα δωμάτια. Ακόμα και τοις αίθουσες εκδηλώσεων!

-Δίπλα από ένα τερέν είναι το κολυμβητήριο του ΝΟΠ. Εγκρίθηκε πίστωση 24.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ για έργα ανακαίνισης . Μόνο που δεν ξεκίνησαν ποτέ.

-Για αναζητήστε τους σεκιουριτάδες που ...ντύθηκαν για τις ανάγκες των Παράκτιων. Μέχρι και 40 άτομα από το σύλλογο νεκροθάφτων πήραν οι αθεόφοβοι.

-Σκηνές απείρου κάλους σήμερα στα γραφεία των Παράκτιων. Εκνευρισμένος  μυστακοφορος επιχειρηματίας που έχασε την ανάθεση άνοιγε τις πόρτες και έψαχνε να βρει τους υπεύθυνους, φωνάζοντας:  "Έκανα ότι μου είπατε και στο τέλος έχασα και τη δουλειά"! Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποσοβηθηκε η σύρραξη.

-Απόψε θα γίνει στο νότιο πάρκο η υποδοχή του βασιλιά καρνάβαλου. Ποιος άλλος από τον Πετρόκωλο; Καθισμένος σε μια λίμνη ανάμεσα σε χαρτιά συμβάσεων , προκηρύξεων και αριθμομηχανες κάνει κολύμπι και επιπλέει στον αφρό. Δίπλα του οι γοργόνες με τη Σταυρουλα να κάνει με βεντάλιες από δολάρια αέρα στο βασιλιά  καρνάβαλο.