powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Περί ρήτρας εμπιστευτικοτητας(6)

Και για να επανέλθουμε στο αδικαιολογητα και εκτός κανονισμών ζήτημα της έλλειψης αδειοδότησης των ΠΑΕ της  Football League, με την ευκαιρία του σκανδάλου της ΕΕΑ για την ΠΑΕ Τρίκαλα. 

Η Διεύθυνση Αδειοδότησης με τις ανακοινώσεις της που βρίσκονται σε πλήρη αντίφαση με τις διατάξεις του άρθρου 45 περί αδειοδότησης των νέων ΠΑΕ, αλλά και με την έστω καθυστερημένη απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, ουσιαστικά επέτρεψε σε αυτές τις ΠΑΕ να συμμετάσχουν στο νεοσύστατο πρωτάθλημα της Football League και να εισπράξουν ως τηλεοπτικά δικαιώματα, κρατικά χρήματα από την ΕΡΤ, χωρίς να διελθουν τη βάσανο του ελέγχου από την Διεύθυνση Αδειοδότησης της ΕΠΟ. 

Κατά τον Γ.Δημητρίου και τη δική του (μη νομική) ερμηνεία του Κανονισμού, υποχρέωση αδειοδότησης έχουν μόνον οι ΠΑΕ που θα ανέλθουν στη Super League 2.

Τότε πως εξηγείται οτι εκ του Αθλητικού Νόμου 2725, όλες οι ΠΑΕ της FL έπρεπε να περάσουν από την άλλη βάσανο, της ΕΕΑ; 

Από όπου μάλιστα, (ω, τι έκπληξη!) όλες πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής, μεταξύ αυτών και η ΠΑΕ Τρίκαλα! 

Έλα τώρα που αυτή η ΠΑΕ ως πρώτη, είναι βέβαιο οτι θα ανέλθει στην SL2 και υποχρεωτικά πρέπει να αδειοδοτηθεί και από την ΕΠΟ, μόνο που ενδιάμεσα θα έχει συζητηθεί στην ΕΕΑ η αίτηση ανάκλησης του Γ.Αϊβάζογλου (αδελφού του φερόμενου ως ιδιοκτήτη Ηλ.Αϊβάζογλου) που έχει υποβάλλει δια του πληρεξουσίου δικηγόρου του Κ.Ευαγγελάτου,.

Και όλα αυτά υπό το βάρος της εισαγγελικης έρευνας για απόπειρα  δωροληψίας του εισηγητή της υπόθεσης Ηλ.Αρκούδη προς τον δικηγόρο της ΠΑΕ Τρίκαλα Χ.Γρηγορίου, όπως αποκαλύφθηκε κατά την χθεσινή ραδιοφωνική "Εφεση".