powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Ανακούρκουδα (6)

Άλλος ποδοσφαιρικος Θεός φαίνεται οτι υπάρχει στο Βέλγιο, άλλος στην Αγγλία και φυσικά πολλοί Θεούληδες στην... Μικρά Αγγλία ή στην Μεγάλη Ελλάδα του παραποδοσφαιρου που τρομάρα της τολμάει να λέει οτι διαθέτει και Μεγάλη, και Μικρή Λίγα!

Και εμείς επειδή είμαστε εκ παραδόσεως πολυθεϊστες, διαθέτουμε και ποδοσφαιρικό... δωδεκάθεο :
τον Θ. Θεοδωρίδη, τον Γραμμένο, τον Λυσανδρου, τον Λεουτσακο, τον Μπαντη,τον Κούγια, τον Γκαγκατση, την Σουλουκου, τον Δεδε, τον Δημητρίου,τον Ανδρόνικο και φυσικά σε ρόλο... πατέρα των θεών τον Αυγενάκη. (που βεβαίως για να γίνει εκθρόνισε τον... Κρόνο, συγγνώμη τον Κοντονή!) 

Επειδή όμως είμαστε large και στους... Θεούληδες, είχαμε καθιερώσει και τον extra Θεό, τον δεκατοτρίτ,ο αλλά μη έχοντας άλλο διαθέσιμο όνομα, τον βαφτίσαμε ο "Άγνωστος Θεός"!

Τώρα δικαιολογημενα θα αναρωτηθείτε, ποιος μπορεί να είναι ο 13ος Θεός του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα; 

Μα, ποιος άλλος θα μπορούσε να συνδέσει ιδανικά τους προηγούμενους 12 και συγχρόνως να τους κάνει όλες τις... γήινες και υλικές δουλίτσες, και να τον λατρεύουν όλοι οι πιστοί τους, εκτός από τον πραγματικά τιτανοτεράστιο... Ηλία Αρκουδη!!!

Για να αντιληφθείτε το μεγαλείο του ανδρός, αρκεί να σας παραθεσουμε, μέσα από συλλογή δηλώσεων του, το έργο που έχει επιτελέσει από το 2016 για να φτιαχτεί  το σημερινό ποδοσφαιρικό οικοδόμημα που κατ'ευφημισμο αποκαλείται Μικρή Λιγ(κ) α, προφανώς γιατί αποτελεί μικρογραφία ή καλύτερα μικροκακέκτυπο αυτού που εννοούμε ως ποδοσφαιρικη "Μικρά Αγγλία", αν και το... Μικρά Ασία θα ήταν ιδανικό για την δημιουργία των αναγκαίων καταστροφολογικων συνειρμων.