powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Κουτσοί - στραβοί, στην Αγιαπαρασκευή

Σχολιάζει στη "Δίκη" ο εξειδικευμένος στο αθλητικό δίκαιο νομικός (https://www.sdna.gr/podosfairo/710142_o-aris-zitise-apo-tin-epo-tin-anastoli-tis-poinis-poy-toy-epebale-i-fifa): 

"Η Ζάκυνθος, όταν ακόμα δικηγορούσε στο νησί ο Κοντονης, είχε περισσότερους τυφλούς από κάθε περιοχή της Ευρώπης, όχι βέβαια λόγω Αγίου Διονυσίου!
Όπου όμως υπάρχει Αγία Παρασκευή, κατά την λαϊκη θυμοσοφια, πάνε και οι κουτσοί, κάτι σαν το Μετρό που είναι κατάμεστο από ζητιάνους και ψευτοαναπηρους. 
Τέτοιες εικόνες... ασύλου ανιατων θυμίζει η ανάπηρη ΕΠΟ που μαζί με τους Συνεταιρισμούς Επαιτων (Λίγες) και τον... φτωχό συγγενή (Συν-α-δικάτο Παικτών), συνθέτουν το προφίλ της 
Ποδοσφαιροψωροκωσταινας απέναντι στις ευρωπαϊκές ομοσπονδίες.
Ο Κορωνοϊός ως πανάκεια όλων των χρονιων νοσημάτων του Ελληνικού ποδοσφαίρου, καλείται να θεραπεύσει πάσαν νοσον και πάσαν μαλακιαν των παραγόντων που προστρεχουν στην θαυματουργή ΕΠΟ, γιατί διαθέτει τους ιδανικούς κομπογιαννιτες και για τα οικονομικά, και τα νομικά καρκινωματα τους.
Σήμερα λοιπόν που τα χειρουργεία με... γουδοχερι πήραν φωτιά, οι στραβοί είδαν ξανά φως και οι κουτσοί πετάχτηκαν, ως δια μαγείας, από το αναπηρικό καροτσάκι, είπε και ο Α(ναπηρια)ρης να... επαιτησει από τον Αηγραμμενο το θαύμα των θαυμάτων:
να ξορκισει την κακια μάγισσα της Ελβετίας και να σβήσει από την μνήμη της εκείνη την αιρετική απόφαση. 
Ο Αηγραμμενος όμως είπε οτι οι δυνάμεις του δεν φτάνουν και υποσχέθηκε οτι θα κάνουν ολονυκτια με τον... ΑηΔημητριου!"