powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Συγκρουόμενα στο πάρκο (4)

Φέτος όμως τα πράγματα άλλαξαν, παρότι τα γνωστά τζιμανια φρόντισαν να βάλουν μια ξεγυρισμενη... τρικλοποδιά στον πρόεδρο,ο οποίος όχι μόνο δεν την πάτησε αλλά τους έσκασε και μια... μπασκετική τρίπλα.

Στον νέο ΚΙΜΠ που εγκρίθηκε την 29η Ιουνίου από την Εκτελεστική, κατόρθωσαν να περάσουν κάτω από την μύτη του μία διάταξη στο άρθρο 25 που συνέχιζε τον παράνομο διαχωρισμό των υποθέσεων των χρεών σε παλιές και νέες με συνέπεια την υπαγωγή των παλιών στην "πονηρή" τριμελή σύνθεση του Διαιτητικού, παρότι δεν την αναγνωρίζει η ΕΕΑ.

Όμως την 2α Αυγούστου,η Εκτελεστική με υπογραφή Μπαλτακου ενέκρινε τον νέο Κανονισμό Λειτουργίας του Διαιτητικού,ο οποίος κατάργησε την περυσινή τροποποίησε και επανέφερε την παλιά διάταξη στο άρθρο 5, σύμφωνα με την οποία όλες οι αιτήσεις επιβολής και ενεργοποίησης ποινών όλων των ποδοσφαιριστών υπάγονται πλέον στην μονομελή σύνθεση, δηλαδή στον Ανώτατο Τακτικό Δικαστή!

Γι'αυτό άλλωστε σήμερα, μετά από έγγραφο της ΚΕΠ, ενημερώθηκε σχετικά ο Πρόεδρος του Διαιτητικού Γ.Αυγέρης που καλείται να απαντήσει σε συγκεκριμένα ερωτήματα επί των συγκρουόμενων κανονισμών.