powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Σαμαράς «καρφώνει» ιατρούς εθνικής


Ο Γιώργος Σαμαράς, ήταν σε εξαιρετική κατάσταση πριν τον τραυματισμό του στο γόνατο, τον οποίο "κληρονόμησε" στο παιχνίδι της εθνικής Ελλάδος με την Ελβετία. Μάλιστα δεν δίστασε να ρίξει τις ευθύνες στο ιατρικό επιτελείο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, για το γεγονός αυτό.

Ο έλληνας διεθνής, ανέφερε χαρακτηριστικά: "Οι γιατροί της εθνικής μου είπαν οτι οι πόνοι που ένιωθα στο γόνατο πριν το παιχνίδι με την Ελβετία, δεν είναι τίποτα σοβαρό και οτι είμαι απλά κουρασμένος. Ετσι, αποφάσισα να σφίξω τα δόντια και να παίξω στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επιβαρύνω το γόνατο μου και να πάθω σοβαρή ζημιά που με άφησε έναν μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης".

Η απουσία του από τους αγώνες της Σέλτικ, σχεδόν δεν φάνηκε, καθώς είχε προνοήσει και είχε αφήσει άξιο αντικαταστάτη τον Σίλιαν Σέρινταν. Ο 19άχρονος επιθετικός κάλυψε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό του Σαμαρά, λόγω των ιδιαίτερων μαθημάτων που του παρέδωσε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ο έλληνας επιθετικός.

"Ελπίζω να συνεχίσει έτσι, γιατί είναι ένα πολύ καλό παιδί που δουλεύει σκληρά για να βελτιωθεί κάθε μέρα. Εχει όλα τα χαρακτηριστικά να εξελιχθεί σε έναν σπουδαίο παίκτη. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, τον είχα μαζί μου στις ασκήσεις και προσπαθούσα να του μάθω να παίρνει σωστές θέσεις μέσα στην περιοχή και διάφορα άλλα σημαντικά πράγματα για τη θέση που παίζει", τόνισε.

ΠΗΓΗ: Sport.gr