powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Φυλακισμένος διαιτητής με δύο υπογραφές!

Μια απίστευτη διαιτητική ιστορία έφερε στην επιφάνεια η τηλεοπτική "ΔΙΚΗ" και αναδημοσιεύει το Soccerplus.gr.

Η ιστορία αυτή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία αφού έγινε καταγγελία στις 24/11/2010 προς τον πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, όπου εργάζεται ένας μη εν ενεργεία διαιτητής, μέλος του συνδέσμου που εμπλέκεται στην υπόθεση. Επίσης, η ίδια υπόθεση κοινοποιήθηκε στο γραφείο του διευθυντή του Υφυπουργού Οικονομικών!

Όλα άρχισαν πριν από μερικούς μήνες όταν στο ταχυδρομικό κουτί συνδέσμου διαιτητών έφτασε ένας φάκελος που περιείχε ανώνυμη καταγγελία για ένα μέλος του συνδέσμου.

Το μέλος αυτό φυλακίστηκε από τις 31/1/2008 έως τις 29/7/2008 για το αδίκημα της πλαστογραφίας.

Ωστόσο, στις 13/6/2008, δηλαδή ενώ ήταν μέσα στη φυλακή, υπέβαλε δήλωση μη ενεργεία διαιτητή ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα όργανα μόλις αποφυλακιστεί.

Το θέμα για κάποιους είναι: υπέγραψε τη δήλωση μη εν ενεργεία μέσα από τη φυλακή ή έβαλε κάποιος άλλος την υπογραφή του σε υπεύθυνη δήλωση;

Διότι η υπογραφή στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι διαφορετική από την υπογραφή του ίδιου προσώπου σε επίσημο θεωρημένο έγγραφο, που κατατέθηκε στις 4/2/2010 από το ίδιο πρόσωπο, το οποίο έθεσε υποψηφιότητα στις αρχαιρεσίες του συνδέσμου διαιτητών.

Στη συνέχεια, όταν αποφυλακίστηκε άλλαξε τη δήλωσή του, έκανε δήλωση εν ενεργεία διαιτητή και σφύριζε αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος!

Όταν η διοίκηση του συνδέσμου έλαβε την καταγγελία, την μετέφερε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών αλλά και στον αθλητικό Εισαγγελέα.

Όσο για τον διαιτητή με τα… πολλά πρόσωπα φιλοξενήθηκε ως μέλος επιτροπής διαιτησίας ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων.

Μόλις το θέμα μαθεύτηκε στους κόλπους της ένωσης την περασμένη άνοιξη, έγινε άτυπος σύμβουλος σε θέματα διαιτησίας και σύμφωνα με πληροφορίες κάνει μαθήματα στους διαιτητές της ένωσης!