powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Φύσηξε Βοργιάς για Μαρινάκη - Μπέο - Δαλούκα

"Αιχμηρός" για τους διαιτητές Καλόπουλο και Δαλούκα ήταν ο πρώην διεθνής διαιτητής και πρώην πρόεδρος της επιτροπής ορισμού διαιτητών, Σωτήρης Βοργιάς, ο οποίος μίλησε και για τους Μαρινάκη, Μπέο.

Ο Βοργιάς βρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού Blue Sky "H Δίκη" και αναφέρθηκε και στον διαιτητή του ντέρμπι, Δ. Καλόπουλο τονίζοντας: "Να μας πει τι του είπαν τις δύο φορές που τον έδειραν και του έκαψαν το μαγαζί και τι είπαν στον Βασάρα όταν βρέθηκε στην ίδια θέση".

Όσο για την υπόθεση του Δαλούκα που απασχόλησε καιρό τα ρεπορτάζ, ο Βοριάς είπε αυτολεξεί: “Να έρθουν σε μια εκπομπή Μαρινάκης, Δαλούκας και Μπέος και να μας πουν γιατί μάλωσαν, τι λεφτά χάθηκαν και για ποιον ευρωπαϊκό αγώνα. Εννοώ το Μακάμπι-ΟΣΦΠ, το οποίο διηύθυνε Ιταλός διαιτητής”, ήταν τα λόγια του.

Στη συνέχεια, μίλησε για τη σχέση Μπέου – Δαλούκα: “Η εκδίκηση είναι πιάτο που τρώγεται κρύο. Ο Δαλούκας είναι κουμπάρος του Βασάρα. Με τον Μπέο κάθε μέρα πήγαιναν βόλτα στον Βόλο. Μετά όμως ο Μπέος είπε ότι ο Δαλούκας είναι ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου και τον έδιωξαν”.