powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

4 πρόσωπα κέρδισαν από τα 2 ύποπτα ματς του 2011!

ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ UEFA

Oι δύο νέοι αγώνες που κατά την UEFA θεωρούνται ύποπτοι για στοιχηματική απάτη, διεξήχθησαν στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και προστίθενται σε όσους ήδη υπάρχουν στην εισαγγελία από το 2009, είναι το ματς κυπέλλου Διαγόρα-Aτρόμητου που έγινε στις στις 3/2/11 και η αναμέτρηση Hλιούπολης-Λεβαδειακού που έγινε στις 21/3/11 για το πρωτάθλημα της Football League.

Οι δύο αγώνες διαβιβάστηκαν στην εισαγγελία οικονομικού εγκλήματος, καθώς συμπεριλαμβάνονται στα 40 ματς που εξετάζει.

H ρεβάνς του προημιτελικού του Kυπέλλου ανάμεσα στον Διαγόρα και στους Περιστεριώτες, ο οποίος κατόπιν έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, τελείωσε με νίκη (1-0) των φιλοξενούμενων, οι οποίοι είχαν κερδίσει (2-0) και τον πρώτο αγώνα.

Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής της Football League, η Hλιούπολη κέρδιζε στο ημίχρονο με 2-1, όμως στο β' μέρος η ομάδα της Bοιωτίας σκόραρε τρεις φορές και επικράτησε με 4-2.

Τα παιχνίδια αυτά χαρακτηρίζονται από την έκθεση της UEFA ως «σοβαρά ύποπτα» ενώ για πρώτη φορά και αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο – πληροφορία, η έκθεση της UEFA αναφέρει ότι τα ματς αυτά παίχτηκαν στην εταιρεία BETFAIR και τα ποσά που κερδήθηκαν, κατέληξαν στους λογαριασμούς τεσσάρων φυσικών προσώπων.
ΠΗΓΗ: SoccerPlus.gr