powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

O Πιλάβιος πίεσε τον Κάκο να σφυρίξει τη λήξη στ΄αποδυτήρια!

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗ "ΔΙΚΗ" ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΤΟΥ "ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ", ΤΟΥ "ΚΕΦΤΕ" ΚΑΙ ΤΟΥ "ΜΠΑΚΑΛΗ"

Το τέλος του τελικού-παρωδία της ΕΠΟ “σφυρίχτηκε” στα αποδυτήρια από τον διαιτητή Τ. Κάκο, ο οποίος δέχθηκε πιέσεις από τον Σ. Πιλάβιο και ανθρώπους της ομοσπονδίας να δώσει ένα τέλος, ενώ ο ίδιος ήθελε να βγει και να συνεχίσει το ματς!

Ο αγώνας διεκόπη οκτώ λεπτά νωρίτερα πριν από την κανονική του διάρκεια. Ο Τάσος Κάκος ήθελε να βγει και να συνεχίσει το παιχνίδι, αφού παίχτηκε μόνο ένα λεπτό από τα εννέα των καθυστερήσεων.

Με τις συνθήκες, όμως, που είχαν διαμορφωθεί, όμως, και για τις οποίες μεγάλη ευθύνη φέρει η ΕΠΟ, δεν ήταν δυνατόν να τελειώσει το ματς στο γήπεδο.

Πάνω στον Τ. Κάκο “έπεσαν” τόσο ο Σ. Πιλάβιος όσο και άλλοι παράγοντες της ομοσπονδίας και του είπαν να σώσει το κύρος του ποδοσφαίρου (!) και να μην επιμείνει διότι δεν μπορεί να συνεχιστεί το παιχνίδι υπό αυτές τις συνθήκες. Με αυτό συμφώνησε η ΑΕΚ και τελικά και ο Ατρόμητος, αφού φοβήθηκε μην συμβεί τίποτα χειρότερο.

Ο Σπανός απειλούσε με αποχώρηση από την απονομή των μεταλλείων και τα παρακάλια από τους ανθρώπους της ΕΠΟ τον έπεισαν να μείνει μαζί με την ομάδα στο γήπεδο.

Ο Πιλάβιος ήταν σε απόγνωση και μιλούσε στο περιβάλλον του για ανικανότητα της ομοσπονδίας να διοργανώσει έναν τελικό!

Ο "Ρασπούτιν", ο "κεφτές", ο "μπακάλης" και τα άλλα εξαπτέρυγα που κράτησε από την προηγούμενη περίοδο κατάφεραν για μια ακόμη φορά να τον εκθέσουν.
ΠΗΓΗ: SoccerPlus.gr