powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Παντελή: "Μόνο πολιτικά δικαστήρια"

Ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή τόνισε με δηλώσεις του ότι ο Ηρακλής μόνο στα πολιτικά δικαστήρια μπορεί να βρει το δίκιο του, και πρόσθεσε για τα πρωτοφανή πράγματα που ζούμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Κύπριος επιχειρηματίας μίλησε στη "Δίκη στον ΣΚΑΙ" για τους αγώνες του Ηρακλή για να δικαιωθεί, ενώ ο πρόεδρος του Ηρακλή πρόσθεσε ότι δεν φοβάται την ΕΠΟ και ξεκαθάρισε ότι δεν θα κάνει πίσω και θα συνεχίσει τον «κυανόλευκο» αγώνα στα πολιτικά δικαστήρια.

«Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι η πρώτη φορά που ζω κάτι τέτοιο. Δεν πιστεύω αυτά που βλέπω. Στα αθλητικά δικαστήρια έχει εξαντληθεί το θέμα του Ηρακλή. Το σκηνικό ανατράπηκε με την τελευταία απόφαση του εφετείου. Ο μοναδικός τρόπος δικαίωσης του Ηρακλή είναι τα πολιτικά δικαστήρια», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του «Γηραιού», ο οποίος απάντησε και στις απειλές της ΕΠΟ για υποβιβασμό στη Football League 2, υπογραμμίζοντας: «Δεν νομίζω ότι στο ποδόσφαιρο μπορούμε να εκβιάζουμε και να απειλούμε. Από τη στιγμή που οι αποφάσεις της ΕΠΟ είναι αντιφατικές δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά από το να προσφύγουμε στα πολιτικά δικαστήρια. Είναι τα πλέον αρμόδια να κρίνουν αν η ΕΠΟ λειτούργησε με βάση το καταστατικό».

Ο Κύπριος επιχειρηματίας αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο Αστέρας Τρίπολης έχει ήδη αγωνιστεί στην Super League τη φετινή σεζόν, την ώρα που εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης του Ηρακλή: «Τους δικαστές δεν τους ενδιαφέρει αν έχουν παιχτεί παιχνίδια. Με αγωνία η Σούπερ Λίγκα και η ΕΠΟ ήθελαν να ορίσουν παιχνίδια για τον Αστέρα Τρίπολης. Αν μπορούσαν να βάζουν παιχνίδια στον Αστέρα μέρα παρά μέρα θα το έκαναν. Η τιμωρία του Ηρακλή για την πλαστογραφία βγήκε στα μέτρα κάποιων άλλων. Παίρνονται αποφάσεις με βάση τα συμφέροντα συγκεκριμένων ομάδων. Το ποδόσφαιρο έχει βαρίδια στα πόδια του και δεν μπορεί να προχωρήσει».