powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Τι ισχύει για τις ομάδες που δεν θα αδειοδοτηθούν

Καμία ανανέωση με αύξηση αποδοχών δεν θα μπορεί να κάνει η ΠΑΕ που δεν θα αδειοδοτηθεί, όπως αποφάσισε το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας και θα εισηγηθεί στην ΕΠΟ. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, όποια ομάδα δεν αδειοδοτηθεί θα μπορεί να κάνει ανανέωση συμβολαίου μόνο για μείωση αποδοχών ή αν αφορά χρονική μείωση.

Αντίθετα διευκρινίστηκε ότι «κάτω των 22 ετών» λογίζονται οι Ελληνες ή γηγενείς, γεννηθέντες από 1/1/1990. Επίσης ξεκαθαρίστηκε ότι οι ΠΑΕ που δεν θα αδειοδοτηθούν θα παρακρατείται το 20% επί των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που πρέπει να λαμβάνουν, ώστε να δίδεται σε όσους παίκτες και προπονητές οφείλονται χρήματα που όμως επιδικάστηκαν μετά την απόφαση της μη αδειοδότησης και όχι νωρίτερα.

Αναφορικά με τις θέσεις της βαθμολογίας επικυρώθηκαν από την πρώτη μέχρι και την 11η. Στην ψηφοφορία 12 ομάδες ψήφισαν «ναι» στην επικύρωση της βαθμολογίας μέχρι την 11η θέση, δύο μειοψήφισαν (Δόξα Δράμας, Παναιτωλικός), ο Εργοτέλης ήθελε να επικυρωθεί η βαθμολογία μέχρι και την 8η θέση, ενώ ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ (Χ. Γκαγκάτσης) δεν είχε δικαίωμα ψήφου.