powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Μπέος

Μετά από περίπου έναν χρόνο όπου ήταν προφυλακιστέος για την υπόθεση των στημένων αγώνων ο Αχιλλέας Μπέος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά από ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Εφετών.
Ο πρώην μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου είχε προφυλακιστεί στις 28 Ιουνίου για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο. O Μπέος θα πρέπει να καταβάλει και χρηματική εγγύηση ύψους 300.000 ευρώ, ενώ του έχει απαγορευθεί η έξοδος απο τη χώρα και η ενασχόληση με κάθε αθλητική δραστηριότητα.
Αντίθετα, δεν εγκρίθηκε το αντίστοιχο αίτημα που είχαν καταθέσει οι Γιώργος Τσακογιάννης και Βασίλης Καρακούλιας, οι οποίοι και παραμένουν προφυλακισμένοι ως κατηγορούμενοι για την υπόθεση στημένων αγώνων. Η προφυλάκισή τους βεβαίως θα διαρκέσει το πολύ έως το τέλος του Δεκεμβρίου 2012, οπότε και συμπληρώνεται το 18μηνο.
Πλέον αναμένεται να οριστεί δικάσιμος, ενδεχομένως εντός του 2013. Ο επίσης προφυλακισμένος Μάκης Ψωμιάδης θα απολογηθεί στον ειδικό εφέτη ανακριτή, Γιώργο Καλόφωνο, τον προσεχή Σεπτέμβρη και τουλάχιστον μέχρι τότε θα παραμείνει έγκλειστος.