powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Εισαγγελική παρέμβαση για πρόεδρο ομάδας που παίρνει 3.000 ευρώ μηνιαίως από την ΕΡΤ!

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Παναγιώτα Φάκου, με αφορμή το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας "Εθνος της Κυριακής" για  μισθούς και σκάνδαλα στην ΕΡΤ.

Μια στρατιά ειδικών συμβούλων και Προσωπικού Ειδικών Θέσεων (ΠΕΘ) έχει αναλάβει καθήκοντα στο Ραδιομέγαρο, απολαμβάνοντας συμβάσεις που ξεκινούν από 2.500 ευρώ και φτάνουν μέχρι και τις 4.000 ευρώ.

Σε δεσπόζουσα θέση η γαλάζια πολιτεύτρια εξ Ευβοίας ορμώμενη, Ματίνα Ρέτσα, υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ και διατελέσασα μέχρι και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ο. Κριεζών. Αν και εισπράττει μηνιαίως 3.000 ευρώ και ενώ έχει προσληφθεί ως σύμβουλος του διευθύνοντος συμβούλου, δεν επισκέπτεται τακτικά το Ραδιομέγαρο, μια και έχει αποσπαστεί στο γραφείο του Σίμου Κεδίκογλου, φίλου και συντοπίτη της. Η  προϋπηρεσία της περιοριζόταν σε ευβοϊκό Ρ/Σ, στον Flash FM και στον Sunny TV, με κορυφαία στιγμή την ενασχόλησή της με δική της διαφημιστική εταιρεία. Πρόσφατα η κ. Ρέτσα, αξιοποιώντας τη θέση της, είχε την τύχη να γνωρίσει τις ομορφιές του... Κατάρ, ακολουθώντας την αποστολή για το ταξίδι του Ελληνα πρωθυπουργού.