powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ο Θεός να βάλει το χέρι του

Όλα τα λεφτά οι ορισμοί της ΚΕΔ στον μεθαυριανό ημιτελικό του κυπέλλου Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ:

-Διαιτητής ο αστυνομικός της "άμεσης δράσης" Χ.Καλογερόπουλος, εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων, έγραψε ιστορία για το πέναλτι-"βουτιά" του Βάϊς (72' στο 0-0) στο Ολυμπιακός-Τρίπολη 2-0 (14η αγωνιστική-7/12/13). ΜΗ ΔΙΕΘΝΗΣ!

-Συνεργάτες του ως 4ος ο Θ.Γιάχος (θα πάει από το Μενίδι ή από τη Χίο στο Καραϊσκάκη;) και ως επιπρόσθετος ο Ανδρ.Παππάς (έβαλε μυαλό μετά ένα αλησμόνητο 50-50). ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ!

-Βοηθοί διαιτητές ο ΔΙΕΘΝΗΣ Ηλ.Αλεξέας (τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση στις ικανότητές του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας και ύποπτος για τους στημένους πίνακες διαιτησίας Αρ.Σταθόπουλος) και ο εκ Μοσχάτου και με περισσότερες φετινές παρουσίες στο Καραϊσκάκη Ν.Γεωργαράκος.

-Επιπρόσθετος και ο Αλ.Αρετόπουλος που έχει την τιμή να σηκωθεί πανό με το όνομά του στη γενέτειρα του, στα Τρίκαλα ("είσαι ντροπή της πόλης"). Μαζί του ασφαλώς και ο έτερος τιμώμενος του σχετικού πανό, πρόεδρος της ΕΠΣ Τρικάλων ευθυτενής Θ.Μπουτζιώλης. Μόνιμος συνοδός του Αρετόπουλου, μάρτυρας στο δικαστήριο της Παρασκευής όπου αθωώθηκαν λόγω αμφιβολιών οι Β.Μαρινάκης-Σ.Θεοδωρίδης και εναγκαλιστής λογιστικών βιβλίων της Ένωσης, την οποία "έκανε φύλο και φτερό" το ΣΔΟΕ, αλλά ανεπιτυχώς αναζήτησε τα φορολογικά της στοιχεία στα γραφεία. Ας πήγαινε λίγα μέτρα παραπέρα...

-Παρατηρητής ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μ.Γιανναδάκης, ακούραστος ταξιδευτής από το Λασήθι στην ηπειρωτική Ελλάδα.