powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Δεν μίλησε για Μελισσανίδη στην πρώτη κατάθεση ο Ζωγράφος

Στην Ασφάλεια κατέθεσε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΚΕΔ, Χριστόφορος Ζωγράφος, για την δολοφονική επίθεση σε βάρος του, τονίζοντας ότι είχε δεχτεί απειλητικό τηλεφώνημα με απόκρυψη στο οποίο του είπαν: "Απατεώνες θα σας πετάξουμε στην θάλασσα".
Παράλληλα, ο κ. Ζωγράφος θεωρεί ότι τον χτύπησαν δυσαρεστημένοι οπαδοί ομάδας, ενώ τόνισε ότι δεν έκανε κάποια καταγγελία στην Αστυνομία, καθώς δεν είχε οικονομικές διαφορές με κάποιον και γι’ αυτό δεν φοβήθηκε.
"Είδα έναν νεαρό με σιδερολοστό! Εβαλα τα χέρια στο πρόσωπό μου. Άρχισε να με χτυπάει και συνέχισε μέχρι που έπεσα αναίσθητος. Δεν είδα πώς έφυγαν", κατέθεσε αρχικά ο κ. Ζωγράφος, ενώ πρόσθεσε ότι δεν θυμόταν που είχε παρκάρει.
"Δεν αντιλήφθηκα κάποια μηχανή να με παρακολουθεί στη διαδρομή μου", επεσήμανε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΚΕΔ, με μάρτυρα στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ να κάνει λόγο για δύο δράστες, έναν με κράνος και έναν φαλακρό.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει συμπληρωματική κατάθεση του κ. Ζωγράφου, με την ελπίδα ότι θα θυμηθεί παραπάνω στοιχεία, ενώ ο νευροχειρουργός του είπε ότι θα χειρουργηθεί και στο χέρι την επόμενη εβδομάδα.