powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Η ΕΠΣ Θεσσαλίας στέλνει την ΕΠΟ στα πολιτικά δικαστήρια

ΖΗΤΑΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Αντίγραφο του πρακτικού της σημερινής συνεδρίασης της ΕΠΣ Θεσσαλίας:

"Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΘ Αναστάσιος Μπατζιάκας ενημέρωσε  τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. για τις εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου, που άλλωστε αποτελούν γεγονότα γνωστά σε όλους από συνεχή δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και αφορούν την εμπλοκή φυσικών προσώπων – μελών του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. με τη δικαιοσύνη, εναντίον των οποίων φέρεται να εκκρεμούν διώξεις για διάπραξη αδίκων πράξεων  και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος, καθώς και εμπλοκή τους στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου. 
Επιπροσθέτως ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. για την έκδοση απόφασης του Ανώτατου  Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο., σύμφωνα με την οποία θεωρεί εαυτόν αναρμόδιο και ορίζει ότι καθ’ ύλην αρμόδιο για εκδίκαση αιτήσεως περί διορισμού προσωρινής διοίκησης στην Ε.Π.Ο. είναι το Ειρηνοδικείο (πολιτικό δικαστήριο), κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του Ν. 4055/2012.
Συγκεφαλαιώνοντας και λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω, με αίσθημα ευθύνης και προκειμένου για την διαφύλαξη της αξιοπρέπειας και της 
αξιοπιστίας του αθλήματος του ποδοσφαίρου ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ να ληφθεί απόφαση με την οποία: 
Να υποβληθεί από την Ε.Π.Σ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και λόγω της ιδιότητάς της ως μέλους της ΕΠΟ και έχοντας ως εκ τούτου ιδιαίτερο έννομο συμφέρον, αίτηση περί διορισμού προσωρινής διοίκησης της Ε.Π.Ο. στο αρμόδιο καθ’ ύλην και κατά τόπο αρμόδιο πολιτικό δικαστήριο, προκειμένου για τον διορισμό προσωρινής διοίκησης με σκοπό τη σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης της Ε.Π.Ο. και την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Να οριστεί ως πληρεξούσιος δικηγόρος της Ε.Π.Σ.Θ. για την ανωτέρω υπόθεση ο δικηγόρος του Πρωτοδικείου Αθηνών κ. Καϊμακάμης Πέτρος του Κων/νου (Α.Μ./Δ.Σ.Α. 7108), κάτοικος Αθηνών, οδός Λυκαβητού αρ, 20, στον οποίο να δοθεί η εντολή και η πληρεξουσιότητα για να προβεί στις ενδεικνυόμενες ενέργειες για την κατάθεση της σχετικής αιτήσεως περί διορισμού προσωρινής διοίκησης της Ε.Π.Ο., αναγνωρίζοντας τις ενέργειές του αυτές ως νόμιμες και μέσα στα πλαίσια της δοθείσας εντολής και 
Να εξουσιοδοτηθεί ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΠΣΘ κ. Αναστάσιος Μπατζιάκας για τις περαιτέρω νόμιμες ενέργειες.