powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Η ΕΕΑ δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει "ποινική εμπλοκή"

Η ΕΕΑ μπορεί να μην φημίζεται για τις νομικά πλήρεις αποφάσεις της, όμως στα νομικά... ανέκδοτα φαίνεται οτι έχει αποκτήσει μεγάλη ειδίκευση.

Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται η φαρσοκωμωδια διαρκείας που εξακολουθεί να παίζεται ασύστολα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συνωστιζομένων στον προθάλαμο της Επιτροπής, νομικών και παραγόντων, με σκηνοθέτη τον ίδιο τον κ. Βασιλειάδη που κινεί τις... μαριονέτες του στον καραγκιοζομπερντέ της ΓΓΑ μέσω του κειμενογράφου... σκιωδη προέδρου αλλά υπεραναπληρωτη προέδρου της, ο οποίος συνεχίζει όχι μόνο να απειλεί τον δικηγόρο κι αντιπρόεδρο του ΙΔΕΑΔ Γ.Παναγόπουλο με μηνύσεις κι αγωγές, αλλά και να αποχωρεί επιδεικτικά από την αίθουσα, δήθεν αυτοεξαιρουμενος, όταν πρόκειται να συζητηθεί υπόθεση του γνωστού νομικού.

Σήμερα το ανέκδοτο διανθιστηκε και από μια συντονισμένη συγχορδία κάποιων όψιμων μελών που ζήτησαν εκβιαστικα από τον Γ.Παναγόπουλο να ανακαλέσει χαρακτηρισμους που έχει κάνει για την Επιτροπή, να αναφέρει στην Επιτροπή τον ΑΒΜ της ποινικής διαδικασίας που ξεκίνησε από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χ.Βουρλιώτη και ειδικά τη φράση "ποινική εμπλοκή", γιατί δεν τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη!