powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Έτσι αποφεύχθηκε η διάσπαση στην ΕΠΟ

Ο Π.Δημητρίου ζήτησε με απαιτητικό τρόπο από τους υπόλοιπους συμβούλους της ΑΕΚ στην ΕΠΟ να συνταυτιστούν με τον ΠΑΟΚ στη γενική συνέλευση.

Όπερ και εγένετο για να αποφευχθεί η διάσπαση.

Ήταν πάνω-κάτω αναμενόμενη η πίεση του Π.Δημητρίου, αφού οι της ΑΕΚ είχαν πληροφορηθεί ότι τις προηγούμενες μέρες ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνων ήταν σε ανοικτή γραμμή με το Βορρά.

Αυτό που δεν ήταν αναμενόμενο (παρόλο που ο Π.Δημητρίου είναι γνωστός για την ευρηματικότητα του και για τις κατά καιρούς συμμαχίες του) ήταν η επιμονή του για την  εδώ και τώρα άμεση αποκατάσταση των σχέσεων ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην ΕΠΟ, τις οποίες -κατά τον πρόεδρο της ΕΠΣΑ- είχε τορπιλίσει ο Ν.Βακάλης το τελευταίο διάστημα για λόγους προσωπικούς (είχε τσακωθεί με το Μ.Γκαγκατση).

«Δεν μπορεί η παράταξη στην ΕΠΟ να άγεται και να φέρεται από τον Βακάλη ανάλογα με τις προσωπικές σχέσεις που έχει με τους άλλους», φέρεται να είπε σε βόρειους και νότιους.

Το αποκορύφωμα των πρωτοβουλιών Δημητρίου ήταν να πιέσει και αυτός να πείσει τον βόρειο αρχηγό για να τηλεφωνήσει μετά από πολύ καιρό στο  νότιο αρχηγό, σε μια προσπάθεια αποκατάστασης σχέσεων.

Μπορεί ο Ν.Βακάλης να μπερδεύει τον Κεμαλ Αταρούρκ με τον Φατίχ Τερίμ ή τον Σενόλ Γιουνές, αλλά την καλλιτεχνικοτητα του Π.Δημητρίου στο να μιλάει με όλους και να υπόσχεται σε όλους και την κατάλληλη στιγμή να την κάνει από όποιον είναι στα από κάτω του, δεν την έχει.