powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

ΑΠΑΝΤΗΣΗ για το VIDEO: "Ας πει στον εισαγγελέα ποια ματς μας έδωσε"

Από τον προπονητή Γιώργο Παθιακάκη λάβαμε την παρακάτω επιστολή για την ανάρτηση http://dikisports.blogspot.com/2019/11/video_18.html?m=1 :

"Ο Αθλητικός σύλλογος ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ φέρει ένα πολύ βαρύ όνομα στον χώρο του ποδόσφαιρου, έχει συγκεκριμένη φιλοσοφία και λειτουργούσε πάντοτε και συνεχιζεί να λειτουργεί με αρχές,  σεβόμενος τους ισχύοντες κανονισμούς ποδοσφαίρου και τους νόμους. 

Τα όσα διαδραματίστηκαν και "ακούστηκαν" εχθές  στο περιθώριο του αγώνος με την ομάδα του Ολυμπιακού Άγιου Στεφάνου, πέρα από το γεγονός οτι δεν πρέπει να συμβαίνουν, σε κάθε περίπτωση, βλάπτουν βάναυσα την τιμή και την φήμη του συλλόγου μας και δεν μπορούμε να τα ανεχτούμε και να τα αφήσουμε ασχολίαστα. 

Πρωτίστως για την διασκέδαση τυχόν εσφαλμένων εντυπώσεων και παρεμηνειών, οφείλουμε ευθαρσώς να δηλώσουμε οτι η δήλωση του κύριου Μαγγινα που ακούγεται σε σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, ότι "σας έχω δώσει τρία παιχνίδια", δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με την ομάδα Γιαννης Παθιακακης. Και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά,  διότι ως προπονητή τον κ.Μαγγίνα η ομάδα μας τον έχει αντιμετωπίσει 3 φορές στο παρελθόν με απολογισμό μια ήττα και δυο νίκες στις οποίες την μια με την ομάδα της Μαρκο (την επομενη αγωνιστικη η ομαδα μας κερδισε και τον Αστερα Βαρης ) ,- σεζον κατά την οποια τερματισαμε στην 8 θεση με 40 βαθμους -, και την περσινη χρονια όταν ως προπονητης του Αγιου στεφανου αγωνισθηκαν με 9 παικτες λογω των τεραστιων προβληματων που ειχαν και ολοι ξεραμε .
Επίσης η ομάδα μας αγωνίζεται φέτος για 3 χρόνια στην Α κατηγορία.

Προφανώς ο κ. Μαγγινας εχθές βρισκόταν σε μεγάλη σύγχυση και αναστάτωση μετά το αποτέλεσμα του αγώνα, καθώς τον αντιμετώπισε μια ομάδα με 7 μικρούς αθλητες!!!
Η αποτελεσματικότητα του όμως ή μη ως προπονητής, που δεν είμαστε εμείς αρμόδιο να κρίνουμε, καθώς και η προφανής έλλειψη ψυχραιμίας του, δεν μπορεί να αποβαίνεις εις βάρος του σωματείου μας και δεν μπορούμε να το ανεχτούμε αυτο. 

Καλούμε δημόσια λοιπόν τον κύριο Μαγγινα να δηλώσει αν αναφέρετε τελικά στην ομάδα μας και να καταθέσει ενώπιων κάθε νόμιμης αρχής τα όποια στοιχεία διαθέτει σε σχέσει με τα όσα είπε, με ότι αυτό συνεπάγεται.

(Οι αγώνες οστώσο με αντίπαλο τον συμπολίτη μας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ είναι η απόδειξη για την καθαρότητα μας.  Παρακαλώ  τον κύριο Μαυροπουλο ο όποιος ανέβασε το συγκεκριμένο βίντεο να δηλώσει την άποψη του κατά ποσό ήταν ``φιλικό``.)

Επιπλέον, δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε και να μην καταγγείλουμε τις ύβρεις και την προκλητική συμπεριφορά του μέλους της διοίκησης του Ολυμπιακού με αποκορύφωμα την απίστευτη δήλωση του ότι "τόσα χρόνια τους δημιουργούμε προβλήματα". Αναρωτιόμαστε όμως ποια είναι τα προβλήματα αυτά?

Το ότι από το  2007  η ομάδα μας  εφοδιαζει με  μικρους ποδοσφαιριστες την ομαδα του Ολυμπιακού

Ή το ότι εδώ και δυο χρόνια συμμετέχουμε στις υποδομές και σαν ολυμπιακός ταλαιπωρώντας γονείς και παιδιά να αγωνίζονται Σάββατο και Κυριακή ώστε να μπορεί η συγκεκριμένη ομάδα να συμμετέχει στο πρωτάθλημα χωρίς ποινή των μείων έξι βαθμών.

Καλούμε λοιπόν και τον συγκεκριμένο κύριο να απεμπλέξει το όνομα του σωματείου μας από καθε υπόνοια και να άρει τυχόν προσβλητικές και απαξιωτικές δηλώσεις εις βάρος μας, τις οποίες δεν δέχομαστε από ΚΑΝΕΝΑΝ".