powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Ο ψεύτης βοσκός σώζει την ΕΠΟ

Ολόφρεσκο ρεπορτάζ της "Δίκης" από Νιόν:

-ΚΕΔ πλήρης στήριξη και υποστήριξη. VAR  από τα καλύτερα στην Ευρώπη και να χρησιμοποιείται ως οδηγός σε άλλες χώρες. Ήδη Κύπρος και Σερβία το υιοθέτησαν.

-Σήμερα θα συζητήσουν τα διοικητικά με την παρουσία των Γραμμένου-Αυγενάκη. Πλήρης στήριξη της σημερινής διοίκησης για τα μέχρι τώρα τεκταινόμενα. (Άλλωστε τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν αφού είναι under monitoring).

-Σημαντικό στοιχείο για FIFA/UEFA το γεγονός ότι η διοίκηση της ΕΠΟ έχει πάνω από 90% αποδοχή από τους stake holders.

-Πλεονέκτημα για Γραμμένο η παρουσία Ελλήνων στις συναντήσεις, οι οποίοι γνωρίζουν το παραμύθι με τον ψεύτη βοσκό και το λύκο. Το δίδαγμα του παραμυθιού «ο ψεύτης βοσκός» όπως διδάσκεται στο δημοτικό σχολείο είναι « τα ψέμματα καταστρέφουν την εμπιστοσύνη. Όταν κάποιος λέει ψέμματα, οι άνθρωποι γύρω του επειδή δεν μπορούν να ξέρουν ποτέ λέει αλήθεια ναι ποτέ λέει ψέμματα σταματούν να τον πιστεύουν γενικά».

-Με τις αδυναμίες της διοίκησης Γραμμενου θα ασχοληθεί ακόμη πιο στενά η UEFA. Αλλά μακριά από όσους βρίζουν και φτύνουν (και γυναίκες), απειλώντας για τη σωματική ακεραιότητα. Τέτοιοι δεν έχουν θέση στον κόσμο του ποδοσφαίρου.