powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

ΜΕΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ: "Κωμικοί νταραβεριτζήδες οι υπερεθνικοί"

Γράφει στη "Δίκη" ποδοσφαιρικός παράγων εν αποστρατεία, αλλά εξαιρετικά ευθύβολος σε ζητήματα της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας:

"Βρίσκω ενδιαφέρον ότι η UEFA θα κάνει σύσκεψη για ποδοσφαιρικά θέματα με τον Μαρινάκη στον οποίο έχει απαγορευτεί η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο και με τον Μελισσανίδη που δεν είναι τίποτε στην ΑΕΚ, ούτε εμφανίζεται σε αδειοδοτήσεις κλπ. Κωμικοί νταραβεριτζήδες είναι και οι υπερεθνικοί. Πάντως, πιστεύω ότι το Grexit θα εξαρτηθεί από το πόσο παράλογα θα είναι τα όσα ζητήσει ο Μαρινάκης από τον Θεοδωρίδη. Αν είναι πολύ παράλογα (που λογικά θα είναι), και δεν μπορεί ο Θοδωρής να τον ικανοποιήσει, θα αρχίσει πιθανώς να τον πιέζει με θέματα κάρτας υγείας κλπ. Κι αν είναι παράλογα (ίσως κι αν δεν είναι) και τον ικανοποιήσει, τότε θα πιέζει με τα ίδια θέματα κι η άλλη πλευρά. Οπότε, η μόνη διέξοδος του Θοδωρή θα είναι το Grexit για να τον αφήσουν ήσυχο.  Είχα ακούσει ότι θα φύγει από την UEFA για να πάει στο MLS, αλλά φαίνεται ότι χάλασε. Οπότε εξακολουθεί να είναι ευάλωτος.
Πάντως δε φαίνεται να έχει σοβαρό αντίκτυπο το Grexit, αφού και το Champions League και το Europa League μας τελείωσαν".