powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Last drop?

Εδώ και αρκετό καιρό οι υπερεθνικοί έχουν διαμηνύσει προς πάσα κατεύθυνση (ΕΠΟ, Υπουργείο κλπ) ότι περιμένουν την τελευταία σταγόνα (last drop) ώστε να επέμβουν και να ανατρέψουν τη σημερινή διοίκηση της Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με ένα από τα σενάρια ο οικονομικός στραγγαλισμός της Ομοσπονδίας και επιβολή σκληρών μέτρων good governance θα οδηγήσει σε αντιδράσεις και με αυτόν τον τρόπο  «το ποτήρι θα ξεχειλίσει».

Όμως, με τον Β.Γραμμενο να αφήνει εντέχνως να διαρρεύσει   ότι η ΕΕ είναι διατεθειμένη να αποδεχθεί όλα τα μέτρα αυτό το «ποτήρι» μπορεί να αργήσει να ξεχειλίσει.

Ένα άλλο σενάριο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες  είναι οτι η επίθεση που δέχθηκε πρόσφατη στο Στάδιο Καραϊσκάκη ο Χ.Χούμπελ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως the last drop και να δρομολογηθούν εξελίξεις.

Η στήλη έψαξε λίγο το θέμα και συγκέντρωσε κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Ο Χ. Χουμπελ είχε (πριν από λίγο καιρό) ζητήσει προσκλήσεις από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για έναν άλλον αγώνα και εισέπραξε άρνηση.

Μια εβδομάδα πριν τον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ οι εκπρόσωποι της UEFA ζήτησαν επίσημα προσκλήσεις από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και εισέπραξαν νέα άρνηση.

Θεσμικά η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει το δικαίωμα να πράξει κάτι τέτοιο, άσχετα εάν δεν γίνεται πουθενά αλλού στην Ευρώπη.

Η παρέα του Χ.Χούμπελ δεν το έβαλε κάτω.

Απευθύνθηκε στην Super League. Αυτό φυσικά δεν προβλέπεται ούτε θεσμικα  ούτε δεοντολογικά  από πουθενά από πουθενά.

Η Super League δεν ήξερε τις προηγούμενες αρνήσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έδωσε με ευχαρίστηση προσκλήσεις στον Χ. Χούμπελ και τη παρέα του.

Γράφουμε για την παρέα του επειδή στην ομάδα που πήγε στο Στάδιο Καραϊσκάκη ήταν και η σύζυγος του Αυστριακού.

Τα όσα συνέβησαν είναι γνωστά.

Μπορεί όμως τα παραπάνω να χρησιμοποιηθούν ως the last drop?

Θα το μάθουμε στις επόμενες ημέρες.