powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ξηλώνουν το πουλόβερ του παράνομου στοιχήματος μέσω Έλληνα bon viveur

Η μαφία του διαδικτυακού παράνομου στοιχηματισμού σε Σερβία, Αλβανία και Ελλάδα έχει ανοίξει αιματηρό πόλεμο, με φόντο τα στοιχήματα στο internet.

Οι Έλληνες με Βούλγαρους και Ρωσοπόντιους και η μαφία των Αλβανών με Τούρκους...

Η υπόθεση αρχίζει από την Αθήνα και φτάνει ως το Ντουμπάι.

Στο στόχαστρο της Ασφάλειας και της Οικονομικής Αστυνομίας έχει μπει νεαρός bon viveur ονόματι Σπύρος, ο οποίος θεωρείται expert σε εταιρίες-"βιτρίνες" στο εξωτερικό.

Στο παρελθόν είχε απασχολήσει τη Δικαιοσύνη για υπόθεση ανθρωποκτονίας, ηλεκτρονικές απάτες μέσω διαδικτύου, αγορά νόμιμης στοιχηματικής εταιρίας που κατέβασε διακόπτες ξαφνικά, αλλά και λειτουργία  στοιχηματικών ιστοσελίδων χωρίς ειδική αδειοδότηση στην Ελλάδα με έδρα Ελβετία και Αγγλία και άδεια καζίνο από Κόστα Ρίκα.

Ο Σλοβένος συνεργός του συνελήφθη στη μεγάλη επιχείρηση του Μουντιάλ, όπου η Interpol εντόπισε εκατοντάδες άτομα σε όλο τον κόσμο να παρανομούν και κατονόμασε ως διαχειριστή και ιθύνοντα νου το νεαρό Έλληνα επιχειρηματία σε περισσότερες από πέντε στοιχηματικές εταιρίες που έκλειναν και άνοιγαν σε λίγες μέρες στην Κόστα Ρίκα.

Η δικογραφία σχηματίζεται και εμπλέκονται πάνω από 250 άτομα.

Ανάμεσά τους τέσσερα άτομα που χαρακτηρίζονται αρχηγικά του καρτέλ του στοιχήματος και εμφανίζουν συναλλαγές εκατομμυρίων ευρώ μέσω ελληνικών -και όχι μόνο- τραπεζικών ιδρυμάτων..