powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

"Θα ζητήσω συγγνώμη αν τα Τρίκαλα δημοσιοποιήσουν τα νομιμοποιητικά έγγραφα που κατέθεσαν στην ΕΕΑ"

Από τον αντιπρόεδρο του ΙΔΕΑΔ Γ.Παναγόπουλο λάβαμε την παρακάτω επιστολή:

"Χαίρομαι ιδιαίτερα για την άμεση απάντηση του κ. ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ και για τα αστραπιαία αντανακλαστικα που έδειξε (αντίθετα με άλλους) μετά την δημοσιοποιηση της αίτησης μου προς την Επιτροπή Επαγγελματικου Αθλητισμού, με την οποία ζητώ την χορήγηση όλων των εγγράφων που κατατέθηκαν για την έγκριση της μεταβίβασης της ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ.
Αντιπαρερχομενος τους αστοχους χαρακτηρισμους ("καραγκιοζιλικια", "εγκεφαλικά κύτταρα που τα πείραξε ο κορονοιος" κλπ) ,
και προκειμένου να αποφευχθεί η δικαστική οδός, εν όψει μάλιστα και της διακοπής των συνεδριάσεων της ΕΕΑ, ΔΕΧΟΜΑΙ A PRIORI ΩΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ κ. ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ ΠΕΡΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΌΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΕΦΌΣΟΝ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΝΕΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΕΑ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΑΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΗΝ 3.10.2019 ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣκλπ.
Έτσι δεν θα χρειασθεί να τα επιδείξει ούτε στις δικαστικές αρχές, ούτε σε σοβαρούς ή ασοβαρους παράγοντες, ούτε σε διασκεδαστες - κατασκευαστές εικονικών δωροδοκιων ούτε να περιμένουμε και τον Πρόεδρο της ΕΕΑ κ. ΤΖΟΥΛΑΚΗ,του οποίου τα αντανακλαστικα ποικίλλουν από υπόθεση σε υπόθεση!".