powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Περί ρήτρας εμπιστευτικοτητας (8)*

Όπως ο Γ.Δημητρίου δέχεται ως αληθή, όσα γράφονται σε αυτή τη στήλη, δέχεται και η "Δίκη" την είδηση που έδωσε περί μίας ΠΑΕ που αποδείχτηκε οτι παραπλάνησε την Διεύθυνση Αδειοδότησης της ΕΠΟ, προκειμένου να αποκομίσει τα οφέλη της αδειοδότησης. 

Καταλαβαίνουμε οτι η ρήτρα εμπιστευτικοτητας δεσμεύει τον Διευθυντή Αδειοδότησης να μας αποκαλύψει την επωνυμία αυτής της ΠΑΕ. 

Όμως θα θέλαμε να μας απαντήσετε :

1.Αν επιβαλλατε την χρηματική ποινή του άρθρου 8γ,παρ.3 του Κανονισμού που προβλέπει ποσό από 50.000€ μέχρι 100.000€,το οποίο μάλιστα πρέπει να καταβληθεί σε 3 δόσεις.

2.Αν η ΠΑΕ πλήρωσε το επιβληθεν πρόστιμο.

3.Αν κάνατε, στην συγκεκριμένη περίπτωση, χρήση του δικαιώματος που σας δίνει το ίδιο αρθρο, για παραπομπή της υπόθεσης στην Πειθαρχικη Επιτροπή και στον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα της ΕΠΟ.

4.Μηπως όλα αυτά τα χρόνια που ισχύει ο θεσμός της αδειοδότησης στην ΕΠΟ, παραπεμψατε κάποια άλλη ΠΑΕ για παραβίαση των Κανονισμών και του Καταστατικού στα αρμόδια πειθαρχικα όργανα της ΕΠΟ ή στον Αθλητικό (όχι τον Ποδοσφαιρικό!) Εισαγγελεα.

*το κείμενο γράφτηκε πριν τη δεύτερη απάντηση (https://dikisports.blogspot.com/2020/04/blog-post_21.html?m=0) του Γ.Δημητρίου.