powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Εξώδικο Παναγοπουλου σε Κούγια με κοινοποίηση σε Σιμιτζόγλου-Βερβεσό

Ο αντιπρόεδρος του ΙΔΕΑΔ Γιώργος Παναγόπουλος απέστειλε εξώδικο στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια, το οποίο κοινοποιεί στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου.

Η "Δίκη" δημοσιεύει το πλήρες κείμενο προς ενημέρωση των αναγνωστών της, χωρίς να υιοθετεί τους εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς.

Ιδού:

"ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Του Γεωργίου ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ του Παναγιώτη, Δικηγόρου Αθηνών, ΑΜΔΣΑ 14162, ΑΦΜ 033363189, Φαβιέρου 47 

                Κ Α Τ Α 

1.Του Αλεξίου ΚΟΥΓΙΑ του Χρήστου , Δικηγόρου Αθηνών, ΑΜ ΔΣΑ 8846,Προέδρου και Ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ, Βασιλίσσης Σοφίας 55,Αθήνα 
2.Της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία "ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ" που εδρεύει στην Λάρισα κι εκπροσωπείται νόμιμα 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
1.Δικηγορικο Σύλλογο Αθηνών 
   (Πρόεδρο - Διοικητικό Συμβούλιο - Πειθαρχικό Συμβούλιο), 
2.Επιτροπη Δεοντολογίας της ΕΠΟ. 
3.Αθλητικο Εισαγγελέα, 
4.Υπευθυνο Άσκησης Πειθαρχικων Διωξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ,
5.ΜΜΕ. 



Α. ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΑΣ

Όλες αυτές τις ημέρες της πανδημίας όλοι οι ποδοσφαιροφιλοι και νομικοί (δικηγόροι και δικαστικοί), παρακολουθούμε εμβρόντητοι ένα μπαράζ παραληρηματικων, εμετικων και αηδιαστικων ανακοινώσεων σας με την διπλή ιδιότητα σας ως Δικηγόρου και Ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ, μέσω του Επίσημου Διαδικτυακού Τόπου της ΠΑΕ ΑΕΛ! 
Όλα αυτά τα υποτιθέμενα Δελτία Τύπου στρέφονται κυρίως κατά του Δημοσιογράφου κ. Κυριάκου ΘΩΜΑΐΔΗ αλλά και προσώπων του ποδοσφαίρου, από τον Δήμαρχο Βόλου κι επί χρόνια ποδοσφαιρικό παράγοντα κ. Αχιλλέα ΜΠΕΟ και τον γνωστό δικηγόρο κ. Τάκη ΜΠΑΛΤΑΚΟ μέχρι τους υπαλλήλους της ΕΠΟ κ. Σοφία ΠΡΙΦΤΗ και κ. Θάνο ΜΠΛΟΥΝΑ και το νομικό σύμβουλο κ. ΜΠΑΡΤΖΗ με απίστευτα χυδαίους χαρακτηρισμους και σιχαμερα υπονοούμενα, για τα οποία έπρεπε ήδη αυτεπαγγελτως να έχουν κινηθεί οι Εισαγγελείς και η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ! 
Κάποια στιγμή υπέπεσε στην αντίληψη 
μου μία από αυτές τις ντροπιαστικες (κυρίως για την προσωπική σας εικόνα, που πραγματικά πιστεύω οτι δεν αξίζει τέτοια παρακμιακη κατάντια), ανακοινώσεις που εν μέσω ρυπαρολιβελλογραφηματων, κυριολεκτικά άνευ λόγου κι αιτίας, ανακατεύετε το πρόσωπο μου, αρχικά με αισχρα υπονοουμενα που με φωτογραφιζουν μέσω υποθέσεων που έχω χειρισθεί και στη συνέχεια με το ίδιο συκοφαντικο και υβριστικό περιεχόμενο αναφέροντας και το όνομά μου!
Συγκεκριμένα :

1.Στις 24.4.2020 με προσωπική δήλωση κατά ΘΩΜΑΐΔΗ, ΜΠΕΟΥ, αναφέρατε επί λέξει :"Μετά τη Νελλη και τον ειδικό δικηγόρο αθλητικού δικαίου,επιστράτευσες και την αντρουκλα τον Μπεο..."
Στη συνέχεια ακολουθεί ένα δυσνόητο κείμενο με αχταρμά προσώπων και γεγονότων, τα οποία ούτε γνώριζα, ούτε είχα συμμετοχή. 
Γι'αυτο άλλωστε όταν έτυχε να διαβάσω αυτή την ανακοίνωση, φυσικά δεν μπορούσα να την συνδυάσω με κάποια υπόθεση μου, οπότε φαντασθηκα οτι εννοούσε άλλον συνάδελφο του χώρου.

2.Στις 23.4.2020,ανήμερα της ονομαστικής μου εορτής, εκδωσατε μία ανακοίνωση που τιτλοφορηθηκε:
"Θωμαΐδη, ο Ιβάν Σαββίδης, μου ζήτησε συγγνώμη για όσα έγραψες" 
Στο τέλος αυτού του παντελώς άσχετου με εμένα κειμένου, υπάρχει μία ταπεινωτικη αναφορά προς ναι μεν αόριστη κατευθυνση, πλην όμως φωτογραφική ως προς την ιδιότητα του προσώπου  που δολίως θέλατε να μειωσετε και να προσβάλλετε, γράφοντας χαρακτηριστικά :
"Σου εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο με την τεράστια νομική προσωπικότητα που δεν ξέρω αν σήμερα, είναι κοντά σε κανένα συσσίτιο" 
Κι αυτήν την ανακοίνωση που μου την έστειλαν  μέρες αργοτερα, πάλι δεν πήγε το μυαλό μου οτι κτυπαγε εμένα. 
Όμως από τον ορυμαγδο των ανακοινώσεων που ακολούθησαν, είδα κατάπληκτος οτι με ένα νοσηρο σκεπτικό, με συνδεσατε ονομαστικά στην αντιδικία σας με τον κ. ΘΩΜΑΙΔΗ για εντελώς άσχετες υποθέσεις, στις οποίες δεν είχα καμία ανάμειξη με οποιαδήποτε ιδιότητα. 

3.Παλι στις 23.4.2020 αργά το βράδυ στα ίδια sites αναρτήθηκε νέα δημόσια δήλωση σας υπό τον τίτλο :
"Καταπέλτης ο Κούγιας", στην πρώτη παράγραφο της οποίας, αναγραψατε επί λέξει :
"Ρε σαγόνια θα ξεκινήσω με μερικές ερωτήσεις :
Εκτός από την πικραμένη για την απόρριψη της Νελλη, και αυτόν τον ταλαιπωρο δικηγόρο αθλητικού δικαίου που ντρέπεσαι να αναφέρεις το όνομα του, που άμα του δώσεις ένα πεντακοσαρικο, είναι ικανός να σου κατασκευάσει υπόθεση δωροδοκίας από μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικου Αθλητισμού μέχρι και να κάνει σκοπίμως λάθος ένσταση σε βάρος της ομάδας που τον εμπιστεύτηκε, όπως στην υπόθεση του ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ, για να κερδίσει την υπόθεση ο αντιδικος ΑΠΟΛΛΩΝ, τότε που ο ΤΕΝΝΕΣ χρησιμοποίησε κατά λάθος παραπάνω ξένους παίκτες, το 2015,όταν ανέβηκε η ΛΑΡΙΣΑ, αυτή την τεράστια μορφή της νομικής επιστήμης που έφαγε τα λεφτά του δυστυχή ποδοσφαιριστή ΓΙΑΝΝΟΥΛΙΔΗ(υπάρχει δικογραφία), που έφαγε δύο φορές ξύλο και τον έστειλαν στο νοσοκομείο, χωρίς να κατονομασει ούτε έναν ύποπτο , αυτόν βρήκες να χρησιμοποιήσεις εναντίον μου; 
Δεν μπορείς να βρεις έναν αξιόπιστο άνθρωπο που να έχει το θάρρος να γράφει το όνομα του και να το γράφεις και συ... ". 
Εδώ ναι μεν δεν με αναφέρατε ονομαστικά αλλά με φωτογραφισατε, καθώς όλη η Ελλάδα γνωρίζει τον μοναδικό δικηγόρο που τόλμησε να καταγγείλει δημοσίως το σκάνδαλο της ΕΕΑ! 
4.Στις 25.4.2020 πάλι σε ανακοίνωση σας κατά του Θωμαιδη, με νέα ξεκάρφωτη παράγραφο σε εντελώς άσχετο με εμένα κείμενο γράφετε :
"Τελικά εκτός από τους τελειωμένους μεγαλοδικηγορους (φωτογραφιζοντας προφανώς τον κ. ΜΠΑΛΤΑΚΟ). .. από τον ανύπαρκτο κατ'επαναληψη ξυλοφορτωμενο υπεξαιρετη αθλητικού δικαίου, δεν έχεις κανέναν άλλον να συνυπάρχεις μαζί του;" 
5.Στις 28.4.2020 (πάλι μέσω ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΑΕΛ που αναδημοσιευθηκε από το site to 10.gr, με το οποίο ως γνωστόν συνεργάζεστε ως νομικός σύμβουλος του εκδοτικού ομίλου που ανήκει!) υπό τον τίτλο :
"Προς σαγόνια επιστολή Αλεξίου το ανάγνωσμα..." 
κι ενώ το κείμενο δεν έχει καμία αναφορά ή σχέση με υποθέσεις που χειρίζομαι, στο τέλος με την ένδειξη 
Υ. Γ. 2, αναγραψατε επί λέξει :
"Αφού δεν τα κατάφερες με τον ΜΠΑΛΤΑΚΟ, γιατί δεν απευθύνεσαι στις κορυφαίες νομικές προσωπικότητες του ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ και του ΜΑΛΑΤΟΥ που ακόμα και στον Άρειο Πάγο τρέμουν μόλις τους βλέπουν, μήπως και κάνεις σεφτέ στις αποφάσεις και δεν μείνεις πάλι με τις διώξεις;" 

6.Την 1.5.2020 υπό τον τίτλο" Κούγιας σε Θωμαΐδη :είσαι φερέφωνο, συνεργάζεσαι με όλα τα κατακάθια "
και μέσα σε ένα ατέρμονο κείμενο, χωρίς ειρμό, αρχή, μέση και τέλος, ξαφνικά αναγράφετε :
"κάτσε μέσα στις αϋπνίες σου... με τον κακομοίρη τον ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ, με τον διευθυντή του νεκροταφειου Παπάγου ΜΑΛΑΤΟ και κάτι νούμερα από την Λάρισα και γράφε ότι σου λένε για τα ρούχα που φοράω, όταν βγαίνω στους δρόμους της Λάρισας για να γυμναστώ και νομίζεις οτι με συκοφαντείς". 

7.Στις 3.5.2020 σε δημόσια απάντηση σε κάποια σχόλια του ΘΩΜΑΙΔΗ, πάλι στο εντελώς άσχετο, αναφέρεστε σε μένα, γράφοντας τα εξής :
" Ρε σαγόνια, όλη μέρα μιλάς και για να με δυσφημησεις, χρησιμοποιείς τον Παναγόπουλο, ενώ γνωρίζεις οτι έχει υπεξαιρεσει τα χρήματα ενός φτωχού ποδοσφαιριστή, του Γιαννουλιδη, και γνωρίζεις επίσης οτι υπήρξε και ποινική δικογραφία εις βάρος του και πειθαρχικη ποινη από τον ΔΣΑ και πολύμηνη μάλιστα και νομίζεις οτι θα εκβιασεις τον πρόεδρο του ΔΣΑ κ. ΒΕΡΒΕΣΟ, αφήνοντας υπονοούμενα για την συμπεριφορά του, όταν παίζει μπάλα στο δικηγορικό πρωτάθλημα, γιατί έτσι νομίζεις ότι θα σταματήσω να σε ξεφτυλιζω κάθε μέρα; "

Β.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΜΥΘΟΜΑΝΙΑ 
1. Η ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΘΩΜΑΙΔΗ 
Από την περίοδο 1989 - 1990 που έλαβα την άδεια δικηγοριας και κατά τύχη αγαθή διοριστηκα από την ΓΓΑ ΑΜΙΣΘΙ αναπληρωματικο αρχικά μέλος της ΕΕΟΔΑΠ, λόγω των πρώτων σοβαρών αθλητικών υποθέσεων που τότε είχα αναλάβει σε συνδυασμό με το ότι ήδη από το 1984 είχα ξεκινήσει την δημοσιογραφικη καριέρα μου,κλήθηκα από τον Κυριάκο ΘΩΜΑΙΔΗ στις πρώτες εκπομπές της ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ στην ΕΡΤ 3.
Από τότε μέχρι σήμερα, δηλαδή επί 31 χρόνια μου κάνει την τιμή να με καλεί στα πάνελ των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών του σε όλους τους σταθμούς με τους οποίους συνεργάσθηκε. (ALPHA, EXTRA, TEMPO, ANTENA, BLUE SKY, SKAI, OPEN, SPORT FM, Metropolis κλπ) 
Επίσης στο site που διατηρεί με την επωνυμία dikisports,είτε έχουν φιλοξενηθεί επώνυμα άρθρα και προτάσεις μου, είτε δικόγραφα και νομικές εργασίες μου πάντα με την υπογραφή μου κι εννοείται χωρίς καμμία αμοιβή! 
Όσον αφορά για σποτάκια και σχόλια που αναρτά η στήλη με δημοσιογραφικους και νομικούς σχολιασμούς, εξυπακούεται οτι δεν έχω καμία σχέση, καθώς ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος και οι συνεργάτες του είναι τόσο έμπειρος που γνωρίζει πολύ καλά να αλιευει από εξειδικευμενους επιστήμονες κι επαγγελματίες γνώμες, απόψεις και πληροφορίες και να συντάσσει τα δικά του καθαρά δημοσιογραφικα σχόλια. 
Συμπερασματικα , όταν ένα σποτάκι αναφέρεται από την στήλη οτι προέρχεται από έναν εξειδικευμένο νομικό ή λοιμωξιολογο ή οικονομολόγο,δεν σημαίνει οτι το κείμενο εκφράζει τις απόψεις ενός συγκεκριμένου προσώπου αλλά το πιθανωτερο να αποτελεί συγκερασμό διασταυρωμενων επιστημονικων απόψεων, είτε από δικαστές ή δικηγόρους, είτε από επιδημιολογους ή ψυχιάτρους, οι οποίοι ούτε που γνωρίζονται μεταξύ τους. 
(Κάπως έτσι γραφόταν κι ο ιστορικός ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ και πλήθος από άλλες παρόμοιες στήλες!) 
Επομένως, γνωρίζοντας λόγω της εξ ίσου τεράστιας εμπειρίας σας από τηλεοπτικές εμφανίσεις,( ειδικά στην ΔΙΚΗ , την οποία θέλοντας να μονοπωλειτε, άλλοτε αξιωσατε από τον παρουσιαστή εμφάνιση κατά μόνας, προφανώς για να αποφύγετε κάθε αντίλογο, κι άλλοτε φθάσατε στο σημείο να στείλετε εξώδικο στον παρουσιαστή για να αυτοπροσκληθειτε με τους όρους σας!) και δημοσιογραφικους οργανισμούς με έντυπα και sites(καθώς, ως γνωστόν, διατελειτε νομικός σύμβουλος του Ομίλου "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ", στον οποίο ανήκει και το site "to 10.gr"), με πρόθεση συκοφαντησης μου στις πρώτες ανακοινώσεις σας αναφερθήκατε στον εξειδικευμένο δικηγόρο αθλητικού δικαίου, όχι γενικά κι αόριστα αλλά ταυτίζοντας τον ψευδώς με εμένα μέσω υπονοουμενων για συγκεκριμένες υποθέσεις μου που φίλαθλοι,ποδοσφαιριστές, παράγοντες, συνάδελφοι και δημοσιογράφοι γνωρίζουν οτι έχω χειρισθει εγώ! 
Άλλωστε ποτέ δεν έχω κρυφτεί στην καριέρα μου έχοντας πάντα το θάρρος της γνώμης μου, αντίθετα με σας που κρίνετε προφανώς εξ ιδίων τα αλλότρια, καθώς είτε αποφεύγετε να υπογράψετε κάποια δικόγραφα, είτε υπαγορεύετε συκοφαντικά άρθρα στους κονδυλοφορους του site που προστατεύετε νομικά!
(Το οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, ακόμα να απαντήσει στην Εξώδικη Διαμαρτυρια μου, παρότι δημοσιοποιηθηκε σε άλλα sites!)
Και φυσικά δεν μπορεί να με χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε και ειδικά ο Κ. ΘΩΜΑΙΔΗΣ για να σας συκοφαντησει ή να εκβιάσει τον φίλο Πρόεδρο του ΔΣΑ. 
Γι'αυτο σας παρακαλώ θερμά ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΝΔΕΟΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ Ή ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο Κ. ΘΩΜΑΙΔΗΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ Ή ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ 
ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΣΑ κ. ΒΕΡΒΕΣΟΥ! 


2.ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ ΕΕΑ

Και φυσικά για να με στοχοποιησετε και να με φωτογραφίσετε στα κατάπτυστα... κινητογραφηματα σας, ναι μεν αρχικά αποφυγατε να αναφέρετε οτι ο εξειδικευμένος δικηγόρος αθλητικού δικαίου είμαι εγώ, πλην όμως επιλέξατε να με καθυβρισετε και να με συκοφαντησετε μέσω της σαφους αναφοράς σας στην ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΓΝΩΣΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ ΤΗΣ ΕΕΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΗ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΩΡΟΛΗΨΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΕΑ κ. ΗΛΙΑ ΑΡΚΟΥΔΗ. 
Το νοσηρο μυαλό σας, προκειμένου να μειώσει την αυθεντικοτητα  και την αξία της καταγγελίας μου,συνέλαβε την βρωμερη ιδέα της δήθεν δωροδοκίας μου από κάποιον τρίτο έναντι του κατά την υποτιμητικη γνώμη σας για την επαγγελματική αξία μου δήθεν ευκαταφρονητου για μένα ποσού των 500€ για να κατασκευάσω αυτό το καραμπινάτο σκάνδαλο. 
Προφανώς, κύριε συμπεριφερόμενε ως μη συνάδελφος μου, πάλι κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια, καθώς ΕΓΩ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΜΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΩΡΟΛΗΨΙΑΣ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΑ (ΑΛΛΑ ΑΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ) ΕΚΤΥΛΙΧΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ, ΜΕ ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΕ ΜΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΆΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΠΛΗΘΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, αντίθετα με σας ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ, ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΜΑΔΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ ΑΓΩΝΑ! 
(Μάλιστα σε κεινο τον αγώνα στην Χερσόνησο που τα φορτωσατε όλα, κατά την προσφιλή τακτική σας, σε άλλο πρόσωπο, η δωροδοκία της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ που είχε συμφωνηθεί στις 5.000€, πήγε να χαλάσει για ένα παλιοκατοσταρικο - ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΑΚΙ-που κατά τις δημόσιες δηλώσεις του οργάνου σας, του δόλιου του ΣΤΑΘΑΚΗ, έλειπε περιεργως από το φακελάκι που του δώσατε για να δώσει στον πρόεδρο του τοπικού Ολυμπιακού ΠΑΠΑΔΑΚΗ!) 
Σε κάθε περίπτωση, κι αφού κοπτεστε τόσο πολύ για την προστασία της τιμής της εντιμωτατης ΕΕΑ που άλλωστε της έχετε και κάποιες υποχρεώσεις, μπορείτε (ιδού νέο πεδίον δόξης λαμπρό!) να αναλάβετε την υπεράσπιση του κ. Ηλία ΑΡΚΟΥΔΗ ενώπιον της ποινικής δικαιοσύνης, όπου σύντομα είναι βέβαιο οτι θα χρειασθεί τη νομική βοήθεια ενός φιρματου ποινικολογου, όπως αναμφισβητητα είστε εσείς! 
Μέχρι τότε, σας παρακαλώ θερμά, ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ, ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 500€ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΤΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ Ή ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΈΔΩΣΕ! 

3. ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΚΙ ΆΛΛΩΝ ΠΑΕ

Στην ίδια συκοφαντική ανακοίνωση σας συνεχίζοντας την εκτόξευση λάσπης στην ίδια παράγραφο που αναπτύσσετε το αρρωστημένο σενάριο σας οτι για ένα πεντακοσαρικο είμαι ικανός, εκτός από το να στήνω σκευωρίες με κατασκευασμενες δωροδοκίες, να πουλάω και τους πελάτες μου, για χάρη των αντιδικων που προφανώς με δωροδοκουν συστηματικά, μέσω της νομικής κατασκευής εσκεμμένα ελαττωματικων δικογραφων. 
Για να στηρίξετε μάλιστα τον... μυαλοκουνημενο συλλογισμό σας, αναφερθήκατε στην προ πενταετίας υπόθεση της συγκυριακης ομοδικιας της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ που τότε εκπροσωπούσα, της ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ που από τότε εκπροσωπούσατε και της ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ που τότε εκπροσωπούσε ο κ. ΛΙΒΑΣ, όσον αφορά την υπόθεση των ενστάσεων μας κατά της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ που τότε εκπροσωπούσε ο κ. ΛΥΣΑΝΔΡΟΥ για τον αγώνα της Ελευσίνας, όπου λόγω καραμπινάτης αντικανονικής συμμετοχής ήταν δεδομένη η κατακυρωση του αγώνα υπέρ μας, όπως κι έγινε. 
Μάλιστα εκείνη την χρονιά, χάρη στη νομική βοήθεια μου η ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ κατόρθωσε εκ του μη όντος να παραμείνει στην κατηγορία, επιτυχία που μέχρι και σήμερα μου αναγνωρίζουν και οι τρεις ΑΔΕΛΦΟΙ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΙ που τότε είχαν την διοικητική και τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ. 
Κι επειδή είστε παλιά καραβάνα στην μπάλα, δεν μπορεί να μην θυμάστε οτι μεταξύ άλλων έχω διατελέσει δικηγόρος της ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (επί ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ), της ΠΑΕ ΑΡΗΣ (επί ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ), της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ(επί Σταμάτη ΒΕΛΗ, όταν η ομάδα ανέβηκε στην SL!), της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, τον οποίο θα είχα διασώσει, αν δεν υπέβαλε μέσω αλλου δικηγορου, εν αγνοία μου, παραίτηση από την έφεση μου(επί ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΑΚΗ, όταν κάνατε τα πάντα όχι μόνο για να τον υποβιβασετε αλλά και να τον πάρετε ως πελάτη σας, δηλώνοντας πάλι δημοσίως οτι είμαι δικηγόρος του πεντακοσαρικου!), της ΠΑΕ ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ(από την οποία απολύθηκα κατά δηλωση του ιδιοκτήτη κ. ΜΠΥΡΟΥ, αμέσως μετά την έκδοση της νικηφόρου απόφασης του Διαιτητικου Δικαστηρίου, επειδή οι γνωστοί - άγνωστοι καλοθελητες του Αθηναϊκού παρασκηνίου του το επέβαλαν, γιατί, λέει, υπερβαινοντας τις αρμοδιότητες μου, έθιξα μεγάλα συμφέροντα!) και της ΠΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ(που μετά από τιτάνιο νομικό αγώνα, ανέβηκαν από το πουθενά στην FL!) και της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ(που από το φάσμα της διάλυσης, έφτασε στο δευτερόλεπτο από την άμεση επάνοδο στην SL). 
Όλο το ποδοσφαιρικό Πανελληνιο γνωρίζει οτι ως πληρεξούσιος Δικηγόρος , είτε ομάδων, είτε ποδοσφαιριστων, ΟΥΤΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΙΚΕΣ, ΟΥΤΕ ΕΜΠΛΕΚΟΜΑΙ ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ! 
Όλοι γνωρίζουν την εμπλοκή σας σε δωροδοκίες και στημένα παιχνίδια, προφανώς για ποσά από 5.000€(ή καλύτερα 4.900 για την ακρίβεια!) )και πάνω, εγώ πάντως προσωπικά δεν φανταζόμουν πως στήνεται μία δίκη από τον Δικηγόρο του προσφευγοντος. 
Γι'αυτο σας παρακαλώ θερμά ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΚΗ, ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΗΚΑ ΜΕ 500€ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΤΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ Ή ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΈΔΩΣΕ!!! 


4. ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΙΔΗ-ΑΡΑΒΙΔΗ

Επίσης όλοι οι ποδοσφαιριστές(και αθλητές όλων των αθλημάτων!), προπονητές και μάνατζερ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, είτε είναι πελάτες μου, είτε όχι, οτι ποτέ δεν πρόκειται να υποκύψω στις απειλές ή στις πονηρές προτάσεις των παραγόντων και θα τιμήσω την εντολή τους, δίνοντας ακόμα και πολυετεις δικαστικές μάχες μέχρι την τελική δικαίωση τους. (ηθική κι επαγγελματική στάση ζωής για την οποία είμαι περήφανος κι αμετακίνητος, παρότι παρολίγο να την πληρώσω με την ίδια μου την ζωή!)
Ψάχνοντας λυσσαλέα να βρείτε ένα ηθικό ή ποινικό στίγμα στην ΥΠΕΡΤΡΙΑΚΟΝΤΑΕΤΗ ΠΟΛΥΣΧΙΔΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΟΥ(με πλήθος υποθεσεων που δεν έχω το δικό σας ταλέντο να τις καταμετρησω επακριβώς και κατά... χιλιάδες!), αφού φάγατε τα μούτρα σας, εφηύρατε μία δήθεν σκανδαλώδη υπόθεση μου που αφορούσε έναν πριν 6-7χρονια πελάτη μου, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Δημήτριο ΓΙΑΝΝΟΥΛΙΔΗ, ο οποίος, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΈΞΟΔΑ, ΟΥΤΕ ΑΜΟΙΒΕΣ για τις πολυχρονες νικηφόρες δίκες που έκανα κατά έγγραφη εντολή του εναντίον της τότε ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, όχι μόνο αθέτησε την μεταξύ μας συμφωνία εισπραττοντας μόνος του το επιδικασθεν κεφάλαιο, μέσω της κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής που είχα πετύχει στην ΕΕΑ αλλά είχε το θράσος να στραφεί εναντίον μου δικαστικά και να με καταγγείλει στον ΔΣΑ, επειδή με δύο νέες δικαστικές αποφάσεις του Μονομελους Πρωτοδικείου Αθηνών και του Ειρηνοδικειου Αθηνών, αφενός μεν δικαιώθηκα στην αγωγή μου κατά του ποδοσφαιριστή που υποχρεώθηκε να μου καταβάλλει την αμοιβή και τα έξοδα μου, αφετέρου δε μετά την απόρριψη της αίτησης αναστολής της ΠΑΕ ΝΙΚΗ σε εκτέλεση του κατασχετηριου μου εις χείρας της  να εισπράξω (δια χειρός του εκλεκτού συναδέλφου και προέδρου τότε της ΠΑΕ κ. Ανδρέα ΠΑΤΣΗ!) τελικά εντόκως τις αμοιβές και τα έξοδα μου από τους τόκους της απόφασης του Ειρηνοδικειου Αθηνών που είχα εκδώσει υπέρ του εντολέα μου. 
Ο συγκεκριμένος απατεωνοσφαιριστης που σίγουρα καθοδηγείται από κάποιους γνωστούς - άγνωστους του ποδοσφαιροπαρασκηνιου, αφού εξαπάτησε άλλους 6-7 δικηγόρους εξαντλωντας κάθε ενδικο μέσο, το μόνο που κατόρθωσε ήταν να τιμωρηθω από το Πειθαρχικό Συμβούλιο με έναν μήνα, με μία περιεργως απαράδεκτη απόφαση (22/2018),την οποία προσέβαλα στο Δευτεροβαθμιο Συμβούλιο του Αρείου Πάγου, όπου ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ. ΑΡΙΘΜ. 1/2020 ΑΠΟΦΑΣΗ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ (έστω και για ελάχιστο διάστημα) ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ (ίσως επειδή κατά την γνώμη σας με... τρέμουν και οι Αρεοπαγίτες!) κ. Ειρήνης ΚΑΛΟΥ! 
(Σας προτρέπω να επικοινωνήσετε με τον πολύ γνωστό σας , επίσης ριγμένο από τον πελάτη μας, τότε μάνατζερ του πτωχού, πλην ατιμου παίκτη, κ. Βασίλη ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟ κι αφού διασταυρώσετε τα λεγόμενα μου, να ζητήσετε δημοσίως συγγνώμη!) 
Εσείς όμως (ναι μεν έμπειρος ποινικολογος, με κοινά διαπιστωμένο έλλειμμα γνώσεων πάντως στα υπόλοιπα δίκαια, που σας δικαιολογεί τρόπον τινα ως προς την σύγχυση μεταξύ υπεξαίρεσης και κατασχεσης! ) συστηματικά είτε προφορικά, είτε εγγράφως διαδίδετε, με δόλιο σκοπό την κατασυκοφαντηση μου, την ΨΕΥΔΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ οτι έχω καταδικαστεί και μάλιστα με πολύμηνη απαγόρευση άσκησης του επαγγέλματος μου, επικαλούμενος παραπλανητικα την ύπαρξη δικογραφιας κι αποκρυπτοντας τις υπέρ εμού δικαστικές αποφάσεις. 
Μάλιστα, όπως αποδεικνύεται από τις αλλεπάλληλες αναρτήσεις σας, όπου επαναλαμβανετε σε βάρος μου τον συκοφαντικο και δυσφημηστικο χαρακτηρισμό του υπεξαιρετη, τα όσα ανήρτησε σε βάρος μου με δύο εμετικά άρθρα το site to 10.gr στις 10.2.2020 (αμέσως μετά την δημόσια καταγγελία μου κατά του Ηλία ΑΡΚΟΥΔΗ στην εκπομπή "Η ΔΙΚΗ ΣΤΟ OPEN"! ), με κύριο θέμα την υπόθεση Γιαννουλιδη, ταυτίζονται πλήρως, λόγω προφανώς της επαγγελματικής σας σχέσης με τον εκδοτικό όμιλο στον οποίο ανήκει! 
Επειδή σας έχει πάρει ο πόνος για τους φτωχούς ποδοσφαιριστές και κοπτεστε να τους προστατεύσετε, αυτοαναγορευομενος σε... ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ, μπορείτε να εξηγήσετε πως γίνεται, αφού τους αγαπάτε τόσο, να χρωστάτε σύμφωνα με τον τύπο και τον ΠΣΑΠ από τον Νοέμβριο στους παίκτες της ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ και γενικά να πληρώνετε ως εργοδότης τους μόνο όταν  κανουν προσφυγή εναντίον της κάθε φορά ομάδας σας;
Επίσης μπορείτε να κατονομασετε, έστω έναν ποδοσφαιριστή πελάτη σας που του παρειχατε τις δικηγορικές υπηρεσίες σας δωρεάν; 
(Τι ρωτάω, όταν όλοι γνωρίζουν οτι δεν χαρίζετε ούτε ένα πενηνταρι, αντίθετα με μένα τον... όντως ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΥΔΑ, ΠΗΡΑΜΕ ΜΟΝΟ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ(ΣΕ ΕΥΡΩ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΡΙΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ!!!) 
Γιατί στην δικηγορική και ποδοσφαιρικη πιάτσα άλλα φημολογουνται για την επαγγελματική σχέση σας ως δικηγόρου με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστες :
προς απόδειξη σας αναφέρω το ενδεικτικό παράδειγμα του παράλληλου πελάτη μας κ. Χρήστου ΑΡΑΒΙΔΗ, γνωστού εν ενεργεια επαγγελματία ποδοσφαιριστή. 
Ο κ. ΑΡΑΒΙΔΗΣ υπήρξε πελάτης μου από το 2013,όταν μου ανέθεσε την υπόθεση του εναντίον της τότε ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ και παρότι ταυτόχρονα υπέστην οξεία ιογενη μυοκαρδιτιδα, μετά από σκληρές δικαστικές μάχες με τον τότε ιδιοκτήτη της κ. ΣΑΜΙΟ, την εγγυητρια τράπεζα HSBC και την ΕΕΑ, κατόρθωσα να εισπράξει 15.000€,όντας ο μοναδικός ποδοσφαιριστης που μπόρεσε να πάρει τα χρήματα του από αυτή την ΠΑΕ. 
Ο κ. ΑΡΑΒΙΔΗΣ ήταν απόλυτα συνεπής ως πελάτης μου και δεν έκανε αυτά που έκανε ο ΓΙΑΝΝΟΥΛΙΔΗΣ, καταβαλλοντας μου εκτός από τα 600€ των εξόδων και την ποσοστιαία αμοιβή μου, περίπου 1.800€.
Επειδή μάλιστα έμεινε ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες μου, μου ανανέωσε την εντολή του κατά της Τράπεζας για το υπόλοιπο της οφειλής (υπόθεση που εκκρεμεί στο Ειρηνοδικειο Αθηνών) και συγχρόνως πήρε τον φάκελο της υπόθεσης του κατά της ΠΑΕ ΑΡΗΣ από τον προηγούμενο συνάδελφο και μου την ανέθεσε από το στάδιο του Διαιτητικου Δικαστηρίου και μετά, με αποτέλεσμα να εισπράξει λίγο αργότερα περίπου 20.000€ και επί 5 χρόνια να συνεχίσω τις δικαστικές κι εξωδικες ενέργειες μου για την είσπραξη των υπολοίπων 30.000€ μέχρι πρόσφατα που με ευθύνη του διεκόπη η συνεργασία μας,παρότι ήταν βέβαιη η δικαίωση του μετά την καταδίκη της ΠΑΕ ΑΡΗΣ από την Πειθαρχική της FIFA για παλιές οφειλές. 
Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε άψογη συνεργασία κι επικοινωνία αλλά τους τελευταίους μήνες κορυφώθηκε με τις πολλαπλές ενέργειες μου κατά της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και της ΕΕΑ, για τις οποίες όχι μόνο μου υπέγραψε εν όψει Διοικητικού Εφετειου και Διαιτητικου Δικαστηρίου της ΕΠΟ αντίστοιχες εξουσιοδοτησεις αλλά και μου κατέβαλε για τα σχετικά έξοδα 600 και 250€ αντίστοιχα! 
Εδώ πρέπει να σας πληροφορήσω οτι ΣΑΣ ΑΝΕΘΕΣΕ ΤΟ 2019 ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ! 
Ο κ. ΑΡΑΒΙΔΗΣ με επισκέφθηκε στο γραφείο μου και μου ζήτησε να τον συμβουλευσω για την διαφορά του με την ΠΑΕ ΑΕΚ, σχετικά με τους παρακρατηθεντες φόρους του. 
Αφού του πρότεινα την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια κι όχι στις Επιτροπές της ΕΠΟ αναλύοντας του όλα τα δεδομένα της υπόθεσης, μου ζήτησε την γνώμη μου, αν θα έπρεπε να αναθέσει την υπόθεση σε σας, θεωρώντας οτι θα τον ωφελούσε η κόντρα σας με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ. 
Του απάντησα οτι δεν έχω καμία αντίρρηση γι'αυτη την επιλογή του, αρκεί να σας πείσει οτι πρέπει να προτιμήσετε την νομική οδό των πολιτικών Δικαστηρίων, εκφράζοντας τους φόβους μου για την διαδικασία των Επιτροπών. 
Τελικά με ενημέρωσε οτι επέλεξε εσάς, χωρίς να επηρεάζεται η σχέση μας στις άλλες υποθέσεις του. 
Μετά την απόρριψη της προσφυγής σας στον πρώτο βαθμό από την ΠΕΕΟΔ (λόγω αναρμοδιοτητας!) επικοινώνησε μαζί μου και ρώτησε την γνώμη μου, οπότε του επανέλαβα την ίδια συμβουλή, οτι δηλαδή η υπόθεση έπρεπε να φύγει από τις Επιτροπές και να κριθεί από τα πολιτικά δικαστήρια. 
Όμως συνεχίσατε την ίδια τακτική με αποτέλεσμα όταν εκδόθηκε η απόφαση του Διαιτητικου Δικαστηρίου που του επιδίκασε αντί για το αιτούμενο ποσό των 100.143, 98€ μόλις 13.470,36€,να επικοινωνήσει εκ νέου μαζί μου για να μου εκφράσει την δυσαρέσκεια του και να παραδεχτεί οτι έκανε λάθος που δεν μου την ανέθεσε από την αρχή. 
Του απάντησα να περιμένουμε το σκεπτικό και να τα πούμε από κοντά μόλις επέστρεφε από την Ελβετία στις γιορτές. Συγχρόνως ενημερωνοταν για τις κινήσεις μου στην υπόθεση του Άρη, όπου τον Αύγουστο μου έστειλε νέα εξουσιοδότηση για να προσφύγω στο Διοικητικό Εφετείο κατά της ΕΕΑ και της Πολιτείας. 
Πράγματι μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα, με κάλεσε επειγόντως δύο φορές μέσα στις γιορτές, σε ένα καφέ στην Κάτω Κηφισιά, όπου παρουσία της συζύγου μου ο κ. ΑΡΑΒΙΔΗΣ, αφού μου περιέγραψε με μελανά χρώματα την συνεργασία σας θεωρώντας οτι η υπόθεση χάθηκε από τις δικές σας παραλείψεις και  εσφαλμένους χειρισμούς σας και μου εξέφρασε τα έντονα παράπονα του για την υπερβολική χρέωση που του κάνατε (Κατά τα δικά του λεγόμενα του ζητήσατε προκαταβολικα και σας έδωσε 8.000€ μετρητά,και για τους δύο βαθμούς!) ΜΟΥ ΑΝΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ. 
Επί τόπου μάλιστα μου υπέγραψε και την από 3.1.2020 σχετική εξουσιοδότηση, ενώ δέχθηκε να μου καταβάλλει 1.800€ για ασφαλιστικά μέτρα και αγωγή. 
Συγχρόνως μου έδωσε εντολή να μελετήσω τον φάκελο της YVERDON για να προχωρήσω μέσω FIFA την λύση του συμβολαίου του. 
Κι ενώ εγώ εκτελεσα την εντολή του και του απέστειλα έτοιμη την αγωγή κατά της ΑΕΚ, λίγες μέρες μετά την παράσταση μου και για λογαριασμό του στο Διαιτητικο Δικαστήριο της ΕΠΟ, αυτός όχι μόνο δεν μου κατέβαλε την αμοιβή μου αλλά αφενός μεν εξέδωσε, προφανώς καθοδηγουμενος, ανακοίνωση αμφισβητωντας την εντολή του προς εμένα για την υπόθεση του Άρη, αφετέρου δε μου έστειλε Εξώδικη Δήλωση(περιεργως ανυπογραφη από δικηγόρο) απαιτώντας να του επιστρέψω και τον φάκελο της ΑΕΚ. Φυσικά άσκησα το νόμιμο δικαίωμα της επίσχεσης, πλην όμως σε εκείνο το δυσφημηστικο άρθρο του site to 10.gr, ο ανώνυμος υποβολεας δίπλα στην υπόθεση ΓΙΑΝΝΟΥΛΙΔΗ, προκειμένου να με πλήξει έβαλε και την άσχετη υπόθεση ΑΡΑΒΙΔΗ που μόνο στην αχαριστία ταιριάζουν. 
Γι'αυτο σας παρακαλώ θερμά,αφενός μεν ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΞΑΙΡΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΙΔΗ,ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΕΙΤΕ ΑΣΤΙΚΟΥ Ή ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, αφετέρου δε ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΔΗ(μαζί με τις αποδείξεις καταβολής παραβόλου αλλά άνευ αποδείξεως για τα 8.000€), ΑΝ ΟΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΧΑΤΕ ΉΣΑΝ ΟΙ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ! 


5. ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ

Στις 26.4.2010 μου συνέβη το χειρότερο γεγονός στην καριέρα μου που ειλικρινά απεύχομαι να συμβεί σε σας και σε οποιονδήποτε άλλο συνάδελφο μας. 
Φυσικά μιλάω για την δολοφονική επίθεση  από δύο εντεταλμενους μπραβους που δέχθηκα μπροστά στην είσοδο των παλαιών γραφείων της ΕΠΟ στο παλιό αεροδρόμιο, εξ αιτίας της οποίας κατέληξα στο νοσοκομείο με βαρύ τραύμα στο μάτι που ταλαιπωρεί την όραση μου ακόμα και σήμερα! 
Γεγονός πρωτοφανές ακόμα και για την ποδοσφαιρικη Κολομβία των Βαλκανίων, καθώς ήμουν ο πρώτος δικηγόρος που κτυπηθηκε, επειδή κάνοντας την δουλειά του έντιμα κι ευσυνείδητα ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΩΝ
ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΩΣΕΙΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ! 
Επομένως δεν σας τιμά ως δήθεν συνάδελφο και πολυπειρο ποινικολογο να μου... κοπανάτε χαιρεκακα οτι δήθεν με έχουν δείρει δύο φορές, χαρακτηριζοντας με μάλιστα με συκοφαντικο και μειωτικο για την υπόληψη μου σκοπό ως"ανυπαρκτο κατ'επαναληψη ξυλοφορτωμενο υπεξαιρετη αθλητικού δικαίου"! 
(Και τα λέει αυτά κάποιος που έχει φάει πολύ ξύλο μέχρι κι από τον ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ και που ο ΜΠΕΟΣ δηλώνει οτι κάποτε στην ΕΠΑΕ τον είχαν για σφαλιάρες!) 
Προφανώς ως δεύτερη φορά που κατά την αρρωστημένη φαντασία σας... ξυλοφορτωθηκα για την δήθεν υπεξαίρεση μου, εννοείτε τότε (στις 23.3.2016)ΠΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE ME ΑΠΕΙΛΗΣΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΡΕΤΕ ΚΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΕΝΤΟΛΕΑ ΜΟΥ Χ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΤΕ! 
(Άλλωστε ίδιον του χαρακτήρα σας είναι να συμπλεκεστε στα δικαστήρια, στα συμβούλια, στα γήπεδα, στις πλατείες, στα μπουζούκια...) 
Επίσης αποτελεί όνειδος για έναν ποινικολογο που δεν είναι υπερασπιστής μου, να καταλογιζει σε έναν συνάδελφο του οτι δήθεν δεν κατονομασε υπόπτους για την εναντίον του υπόθεση, όταν δεν γνωρίζει την κατάθεση και την μήνυση μου! 
Επειδή, όπως κομπορρημονειτε, φτιάχνετε δικογραφίες, έχετε άριστες σχέσεις με τους Εισαγγελείς κι έχετε τις άκρες σας στον ποδοσφαιρικό υπόκοσμο,σας παρακαλώ θερμά, ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΣΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΤΕ ΤΟ ΈΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ! 

Γ. ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΟΥ
1.Ουσιαστικά η καριέρα μου αρχίζει το 1984(παρότι ήδη είχα δημοσιεύσει στην "ΜΠΑΛΛΑ"αρθρο μου για αναδιάρθρωση του τότε διοργανωτικου μοντέλου του επαγγελματικου ποδοσφαίρου και είχα γνωρισθει με αξιόλογους δημοσιογράφους, όπως οι αείμνηστοι Γιώργος ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ, Ηλίας ΜΠΑΖΙΝΑΣ κλπ), όταν στο τέταρτο έτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, μέσω μίας επιστολής μου, κλήθηκα από τον τότε διευθυντή των ιστορικών "ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ" κ. Δημήτρη ΜΠΟΥΖΑ στην Θεσσαλονίκη, όπου μου πρότεινε δημοσιογραφικη συνεργασία με ελεύθερη δική μου θεματολογία, είτε για ζητήματα του ΠΑΟΚ, είτε για διοικητικά και νομικά ζητήματα του ποδοσφαίρου.
2.Χαρη στην δημοσιογραφικη ιδιότητα μου γνώρισα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ της δικηγοριας και του αθλητισμού, όπως ο Αριστείδης ΚΑΜΑΡΑΣ που ουσιαστικά αποτέλεσε τον βασικό δάσκαλο μου, όταν ήμουν ασκούμενος δικηγόρος και στην πορεία με γνώρισε στον Αντώνη ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ και στον Ανδρέα ΜΑΛΑΤΟ, με τους οποίους έμελλε λίγα χρόνια αργότερα να συνεργασθουμε! 
3.Είναι γεγονός οτι η αθλητικογραφια για μένα αποτέλεσε το κύριο εφαλτήριο της καριέρας μου για την οποία έτος - σταθμός υπήρξε το 1989,οπότε πήρα την άδεια δικηγοριας, άνοιξα το πρώτο μου γραφείο με την βοήθεια του μέντορα μου στην αθλητική δικηγορια αείμνηστου Δημήτρη ΜΟΚΚΑ, στη συνέχεια έκανα την παρθενική τηλεοπτική εμφάνιση μου και λίγο αργότερα μετά την γνωριμία μου με τους κολοσσούς του αθλητικού δικαίου της ΓΓΑ Θανάση ΡΟΥΜΠΗ, Μπάμπη ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ και Σωτήρη ΚΩΣΤΑΚΟ, με πρόταση του πρώτου (που εκτίμησε τον νεανικό ενθουσιασμό μου και το πάθος μου για την Αθλητική Δικαιοσύνη!) ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΑ ΑΜΙΣΘΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΕΟΔΑΠ! 
4.Το 1990 εξέδωσα το πρώτο βιβλίο μου, την "ΡΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ" (για την στρατιωτική θητεία μου, την δημοσιογραφια, το ποδόσφαιρο και την τότε Ελληνική κοινωνία!) και το 1991 σε συνεργασία με τον φίλο κι εκλεκτό συνάδελφο Θανάση ΜΑΚΡΥΝΙΩΤΗ, εξέδωσα το πρώτο αθλητικό βιβλίο μου, "ΤΟ ΕΓΚΟΛΠΙΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ".
5.Στο μεταξύ ήδη είχα αρχίσει συνεργασία με τον ΠΣΑΠ, καθώς ο τότε Πρόεδρος του Α. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, με όρισε ως εκπρόσωπο των ποδοσφαιριστων στην Επιτροπή Επιλυσης Οικονομικών Διαφορών που ήμουν ήδη μέλος αλλά βάσει του νέου νόμου, μετακόμισε τότε στην ΕΠΟ!
6.Συγχρονως ο άρτι αφιχθεις από την Γερμανία πρώτος Έλληνας Καθηγητής Αθλητικού Δικαίου στην Ελλάδα, Ανδρέας ΜΑΛΑΤΟΣ, δέχεται να ενταχθεί στο δικηγορικό γραφείο(της Μαυροκορδατου 11) που διατηρούσα με τον Δ. ΜΟΚΚΑ και το 1992 ΕΚΔΩΣΑΜΕ(χωρίς ποτέ να εισπράξουμε ούτε μία δραχμή από το Δημόσιο!) ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ "ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ", ένα αθλητικονομικο περιοδικό που έγραψε τεράστια ιστορία (σε πρώτη φάση μέχρι το 1996 και σε δεύτερη φάση όταν παραχωρησαμε ΔΩΡΕΑΝ τα εκδοτικά δικαιώματα μας στην ΓΓΑ επί Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου ΟΡΦΑΝΟΥ!) στον Ελληνικό Αθλητισμο και στη Νομική Επιστήμη ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην Αθλητική Δικαιοσύνη, μέσω της εξειδικευμένης επιμόρφωσης σε δικηγόρους, δικαστές(πολλοί από αυτούς σήμερα είναι ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ... ΤΡΕΜΟΥΝ κατά την παθολογική ειρωνεία σας!) και διοικητικά στελέχη του αθλητισμού,κυριολεκτικά σε όλη την επικράτεια. (κάτι βεβαίως που δεν άρεσε στο "ποδοσφαιρικό κλεινον άστυ"!) 
7.Ταυτοχρονα υπηρετώ ως εκπρόσωπος του ΠΣΑΠ, στην πρώτη φάση στην ΠΕΕΟΔ /ΕΠΟ και στην δεύτερη φάση στην ΔΕΕΟΔ/ΕΠΟ μέχρι το 1999,οπότε παραιτήθηκα κατόπιν σύγκρουσης μου με τον τότε Γ. Γ. της ΕΠΟ, Βασίλη ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ. (για το θέμα της παράνομης απαγόρευσης υποβολής των δικογραφων μου με την έντυπη φίρμα της διπλής επαγγελματικής ιδιότητας μου, υπόθεση για την οποία δικαιώθηκα με την ιστορική απόφαση της, εκείνη την εποχή, Προέδρου Πρωτοδικων, γιατί φαίνεται με... έτρεμε από τότε, κ. Ειρήνης ΚΑΛΟΥ!) 
8.Κατα το διάστημα της θητείας μου στις Επιτροπές της ΕΠΟ επί διοίκησης ΤΡΙΒΕΛΛΑ, εξέδωσα έναν πρωτοποριακό με κινητά φύλλα ΚΑΠ, τον πρώτο Δικονομικο Κανονισμό Λειτουργίας και την πρώτη Συλλογή Νομολογίας των ΕΕΟΔ με την συμπαράσταση του συναδέλφου στην Επιτροπή Χρήστου ΣΑΛΑΤΑ και του προέδρου και μέλους του ΔΣ Ιορδάνη ΤΣΩΤΣΟΥ. 
9.Το 1996 εξέδωσα το αθλητικονομικο περιοδικό "ATHLOS", το οποίο μετά από 7 τεύχη διέκοψε αναγκαστικά την κυκλοφορία του λόγω της αντιδικίας με την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και τον μακαρίτη Φίλιππο ΣΥΡΙΓΟ για την λογοκλοπή του τίτλου μου στο ένθετο της, υπόθεση που μετά από χρόνια κέρδισα με απόφαση του Διοικητικού Εφετειου Αθηνών! 
10.Εκεινα τα χρόνια ίδρυσα και την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία ΚΟΤΙΝΟΣ που δημιούργησε την πρώτη ηλεκτρονική τράπεζα αθλητικονομικων πληροφοριών στην Ελλάδα. 
11. Το ίδιο διάστημα συνεργάζομαι με τον ΠΣΑΚ και τον ιθύνοντα νου του τότε, εκλεκτό συνάδελφο, κ. Άρη ΛΥΧΝΑΡΑ και παράλληλα οριζομαι από τον πρόεδρο του ΠΑΣΑΠ, Δημήτρη ΓΟΝΤΙΚΑ,(διεθνή πετοσφαιριστη και δικηγόρο) ως εκπρόσωπος των πετοσφαιριστων στην Δευτεροβαθμια Επιτροπή Επιλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΟΠΕ, όπου έμεινα σχεδόν 10 χρόνια! 
(Για την ιστορία ταυτόχρονα με εμένα, επί χρόνια διετέλεσε μέλος των πρωτοβαθμιων Επιτροπών Οικονομικών Διαφορών ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βολλευ και η έτερη πραγματικά "τεράστια νομική προσωπικότητα", ο Ανδρέας ΜΑΛΑΤΟΣ!) 
12. Μετα την αποχώρηση μου από την ΕΟΠΕ, ανέλαβα την θέση του νομικού συμβούλου του ΠΑΣΑΠ, τον οποίο για ένα διάστημα στεγασα στο γραφείο μου. 
13.Εκτος από νομικός σύμβουλος του ΠΣΑΠ, από τον οποίο παραιτήθηκα το 2007 μετά τις καταγγελίες μου για την διανομή των κρατικών χρημάτων για τους παίκτες του ΆΡΗ και του ΠΑΣ, διετελεσα και νομικός σύμβουλος της ΟΠΠΕ, εκπροσωπωντας τους προπονητές(επί διοικήσεων ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ, ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΙΑΚΩΒΑΚΗ) πάνω από μία δεκαετία! 
14. Στη συνέχεια διετέλεσα και νομικός σύμβουλος του ΠΣΑΤ(επί προεδρίας Γιάννη ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ) στον οποίο έμελλε να επανέλθω κατά την φετινή περίοδο εγκαινιαζοντας μάλιστα την συνεργασία μας, κατά διαβολική σύμπτωση, με καταγγελία κατά της ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ για την παράνομη κι απαράδεκτη συμπεριφορά σας κατά των εκεί αθλητικών συντακτών, υπόθεση που εκκρεμεί ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ! 
15. Ακομα διετελεσα επί 3 χρόνια και μέλος της ΕΦΙΠ, από την οποία παραιτήθηκα κατόπιν καταγγελίας μου κατά του τότε προέδρου της ΕΟΕ Μίνωα ΚΥΡΙΑΚΟΥ για παρεμβάσεις του στην Επιτροπή! 
16.Ασχολουμενος μάλιστα και με πλήθος υποθεσεων εκτός ποδοσφαίρου για τα υπόλοιπα αθλήματα, εκπροσωπώ όλα αυτά τα χρόνια αθλητές και σωματεία στο ΑΣΕΑΔ και στα αρμόδια δικαστήρια, ενώ πρόσφατα ανέλαβα υποθέσεις αρκετών ομοσπονδιων (ΟΣΕΚΑ, ΟΜΑΕ, ΕΛΟΚκλπ) 
17. Οσον αφορά την αμιγώς επιστημονική δραστηριότητα μαζί με τον Α. ΜΑΛΑΤΟ ξεκινώντας από το ιστορικό ΕΚΑΠΑΘ του Θ. ΡΟΥΜΠΗ την δεκαετία του 90, έχουμε συμμετάσχει ή διοργανώσει πάμπολλες εκδηλώσεις, ημερίδες και συνέδρια, ειδικά μετά το 2013 που ιδρύθηκε από τον Α. Μαλατο το ΙΔΕΑΔ, του οποίου είμαι Αντιπρόεδρος! 
18.Το ΙΔΕΑΔ μάλιστα συνεχίζει να παράγει τεράστιο επιστημονικό έργο μέσα από το blog που διαθέτει, τις αναρτήσεις του, τις εκδόσεις του, τις εργασίες των πολλών αξιόλογων μελών του, μεταξύ των οποίων εξακολουθειτε να συγκαταλεγεστε τυπικά κι εσείς, και φυσικά τις επιστημονικές ημερίδες του που σηματοδοτούν τις εξελίξεις στον χώρο του αθλητικού δικαίου μας!
19.Εδω και λίγους μήνες τρέχω σε συνεργασία με τον πολυπειρο αθλητικό συντάκτη Θοδωρή ΚΟΤΣΩΝΗ τη νομική συγκρότηση κι οργάνωση του Ελληνικού Γυναικείου Ποδοσφαίρου. 
20.Τελος πρόσφατα, σε συνεργασία με πρώην και νυν επαγγελματίες, Έλληνες κι αλλοδαπούς, ποδοσφαιριστές, ίδρυσα την ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ, προκειμένου να διεκδικηθει αποτελεσματικά η εκτέλεση των εκτελεστών τίτλων τους και η είσπραξη των επιδικασθεντων δεδουλευμενων τους που εξαιτίας των παράνομων πρακτικών των ΠΑΕ, των ιδιοκτητών, των Συνεταιρισμων, της ΕΠΟ και των Διαιτητικων και Αδειοδοτικων Οργάνων της, της ΕΕΑ και των εκάστοτε Υφυπουργων Αθλητισμού, έχουν καταδολιευθει! 
21.Φυσικα δεν θα παρασυρθω από την δική σας ματαιοδοξία να απαριθμήσω τις δίκες και τις επιτυχίες που έχω κάνει επί 30 συνεχή χρόνια. Άλλωστε τις γνωρίζουν καλά και οι πελάτες, και οι αντίδικοι μου, όπως και οι δημοσιογράφοι που ήσαν παρόντες σε αθλητικές δίκες - σταθμούς. (υπόθεση ΒΑΛΝΕΡ, υπόθεση ΟΚΚΑ, ΓΙΑΣΕΜΑΚΗ, ΕΓΚΩΜΙΤΗ/ΠΑΟΚ, υπόθεση ΚΑΦΕ/ΑΕΚ, υπόθεση Βίκτωρα ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ/ΕΠΟ, υπόθεση ΔΟΞΑΣ και βέβαια κάμποσες μεταξύ μας ποδοσφαιρικες δίκες που δικαίως δεν θέλετε να θυμάστε! ) 
Μετά από αυτή την κουραστική για μένα ενδεικτική αναφορά των πεπραγμένων μου, σας παρακαλώ θερμά ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΙΡΩΝΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ "ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ", "ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ", "ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ" που μου έχετε, με πρόθεση δυσφήμησης και μείωσης, αποδώσει ως επιστήμονα, επαγγελματία και λειτουργού της δικαιοσύνης,ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΈΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥ! 

Δ.ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΑΣ

Αναμφισβητητα η πορεία σας ως δικηγόρου - ποινικολογου και συγχρόνως ποδοσφαιρικου παράγοντα είναι πλούσια, άσχετα αν την αυτουποβαθμιζετε με τις... χιλιομετρησεις των δικών που έχετε στο δικηγορικό κοντέρ σας. 
Προσωπικά δεν αμφισβήτησα ποτέ την αξία ή την καριέρα σας ως ποινικολογου, ούτε ποτέ σας επιτέθηκα σε προσωπικό επίπεδο με... κατινισμους και ρουφιανιλικια! 
Εσείς όμως φυτρωνοντας εκεί που δεν σας σπέρνουν, εμφανίζεστε σε άσχετες εκπομπές, όπως του Άρη ΓΑΤΑ στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ τις προάλλες, όταν μιλούσε ο Πρόεδρος του ΙΔΕΑΔ Ανδρέας ΜΑΛΑΤΟΣ για να επιτεθείτε εντελώς αψυχολόγητα εναντίον μας, εκμεταλλευομενος την φυσική ευγένεια του. (προσόν που ομολογώ οτι δεν διαθέτω στον ίδιο βαθμό, ειδικά απέναντι σε αγενείς και χυδαιους τύπους, όπως εσείς!) 
Συνήθως στις ακαταλαβιστικες μακροσκελεις ανακοινώσεις σας που αδυνατεί να τις παρακολουθήσει ένας φυσιολογικός νους, αναφέρετε είτε ονόματα μεγάλων επιχειρηματιων που είναι πελάτες σας, είτε λεπτομέρειες για τα πλούτη σας, λες κι ενδιαφέρει, πλην της εφορίας, κανέναν πόσα ακίνητα, κινητά κι αυτοκίνητα έχετε. 
Κανείς πάντως δεν έχει διαβάσει ούτε κάποιο δικό σας επιστημονικό άρθρο, αθλητική ή νομική εργασία σε εφημερίδες, περιοδικά ή sites, ούτε φυσικά έχει εκδοθεί κάποιο βιβλίο σας,αν όχι επί της νομικής επιστήμης, τουλάχιστον επί του ποδοσφαιρικου και στοιχηματικου υποκοσμου που παραδέχομαι οτι οι γνώσεις, γνωριμίες κι εμπειρίες μου ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ! 
Γενικά πάντως ως προς το καθαρά επιστημονικό πεδίο, θεωρείσθε ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ, όσο κι αν επικαλείσθε κάποιες τυπικές προσκλήσεις ή συμμετοχές σας σε διάφορες εκδηλώσεις. 
Ακόμα κι αυτές οι ασυντακτες κι άνευ νοηματικής συνέπειας και συνέχειας αναρτήσεις σας,όπως άλλωστε το έχετε παραδεχθεί, δεν είναι γραμμένες από σας αλλά ΥΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ (από κηδείες, δικαστήρια, γήπεδα κι όπου αλλού βρίσκεστε)προς τα... σκλαβακια - αντιγραφείς που νυχθημερόν τραβάνε τον αλλοίμονο! 
Με το φανάρι του Διογένη πρέπει να ψάξει κανείς για να βρει και να βγάλει στο φως της δημοσιότητας ένα δικόγραφο συντεταγμένο από σας τον ίδιο. (άλλωστε κι αυτά του ΑΡΑΒΙΔΗ που νόμιμα έχω στα χέρια μου, εκτός του οτι δεν τα υπογράφετε, είναι φανερό οτι είναι γραμμένα από τον αξιόλογο, καταρτισμενο κι εργατικό συνεργάτη σας!) 
Ακόμα κι αυτό το δικόγραφο της έφεσης της ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ που κατόπιν παράκλησης σας, σας κάναμε την τιμή να δημοσιεύσουμε στο site του ΙΔΕΑΔ, τότε που είχατε ζητήσει από τον Α. ΜΑΛΑΤΟ τη νομική συμβουλή του, οσον
αφορά την νομιμότητα των κανονισμών της ΕΠΟ, είναι προφανές οτι το είχε συντάξει ο ίδιος συνάδελφος του γραφείου σας. 
Έχετε το θράσος μάλιστα να καλείτε τον Θωμαιδη να βρει έναν πιο αξιόπιστο συνομιλητή από εμένα, όταν την έννοια της αξιοπιστίας, όπως γελοιοποιησατε τον θεσμό του προστατευομενου μαρτυρα, την καταντήσατε νομικό ανέκδοτο που στην... ούγια γράφει Κουγια! 
Όσο για την ηθική και νομική αξιοπρέπεια που φαρισαικα επικαλείσθε, μία αναζήτηση στην GOOGLE, αν κάνει το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΔΣΑ και η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, δεν έχουν χρεια μαρτύρων για να σας ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ κι ΑΜΕΛΛΗΤΙ δια παντός και από τον χώρο της Δικηγοριας - κι από τον χώρο του Ποδοσφαίρου. 
Γι'αυτο σας παρακαλώ θερμά, ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΜΕ ΈΡΓΑ ΚΙ ΌΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ! 

ΕΠΕΙΔΗ επί 36 χρόνια που δημοσιογραφω, δικηγορω και ήμουν μέλος Επιτροπών, ουδέποτε καταδικασθηκα για οποιοδήποτε αδίκημα,ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΠΑΛΛΕΥΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ, ούτε ενεπλακην σε οποιαδήποτε παράνομη πράξη, έχοντας μία απόλυτα κρυσταλλινη καριέρα, αντίθετα με σας που για να γλυτώσετε την προσωπική καταδίκη για τα ατιμωτικα αδικήματα της δωροδοκίας και της πλαστογραφιας, θρασυδειλα μεταθεσατε τις ποινικές και αθλητικές συνέπειες στους... αυτοφωρακιες! 
ΕΠΕΙΔΗ όλα αυτά τα χρόνια κανείς δεν τόλμησε να μου απευθύνει όλους αυτούς τους βρωμερους σας χαρακτηρισμους, αντίθετα με σας που σας έχουν αποκαλέσει "καρικατούρα", "καρτούν", "μικιμαους ", "Σουζάνα", "σκουπίδι", "ο τι πίνει και δεν μας δίνει"... 
ΕΠΕΙΔΗ ο κάθε τυχερός ΓΙΑΝΝΟΥΛΙΔΗΣ από το γραφείο μου έφυγε με τσέπες γεμάτες από τα χρήματα που του κέρδισα, χωρίς προκαταβολικά να του πάρω δεκάρα, καλύπτοντας όλα τα έξοδα από την δική μου τσέπη, ενώ ο κάθε άτυχος ΑΡΑΒΙΔΗΣ(που ξέχασε την τύχη του να είναι ο μοναδικός που πήρε τότε λεφτά από την Δόξα!) άδειασε πρώτα τις τσέπες του στο γραφείο σας(και μαγκιά σας, αν βρίσκετε κορόιδα να σας τα σκάνε !) πληρώνοντας 8.000€ για να πάρει με τα χίλια ζόρια 13.000€(τα ήθελε και τα ΈΠΑΘΕ, γιατί εγώ ο... ανύπαρκτος πεντακοσαρακιας, θα του είχα εξασφαλίσει 100.000€,απο τα οποία θα είχε πληρώσει σταδιακά, 500αρακι - 500αρακι, 2.000€ για τα παραβολα και τα γραμμάτια και 15.000€ για την αμοιβή μου μετά την εκτέλεση της απόφασης!) 
ΕΠΕΙΔΗ αν η είσπραξη της αμοιβής και των εξόδων μου, κατά τη νομική σας άποψη αποτελεί υπεξαίρεση, η προείσπραξη από σας των 8.000€ για την ελλιπή και εκ του αποτελέσματος αποτυχημένη παροχή των δικηγορικων υπηρεσιών σας, πως αποκαλείται; 
ΕΠΕΙΔΗ εγώ πράγματι μπορεί να προσφέρω τις υπηρεσίες μου και με ένα... ταπεινό πεντακοσαρακι ή ακόμα και δωρεάν, όταν υπάρχει αδυναμία του πελάτη, ή να χαρίσω στην αντίδικη ομάδα σεβαστά ποσά, όταν έχω να κάνω με εντιμους παράγοντες και ιστορικές ομάδες, ενώ εσείς θα πάθετε τεταρταιο πυρετό, αν σας ξεφύγει κανα ευρωπουλο, 
ΕΠΕΙΔΗ, υπάρχει διαπιστωμένη ποιοτική, σε ηθικό επίπεδο, διαφορά μεταξύ μας, καθώς αφενός μεν ΕΓΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ, ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΤΕ (με φακελάκι!) ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ, αφετέρου δε ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΕΝΤΡΥΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑ. 
ΕΠΕΙΔΗ δεν έχω ούτε εγώ, ούτε ο Ανδρέας ΜΑΛΑΤΟΣ καμία διαστροφικη μωροφιλοδοξια να μας τρέμουν, μόλις μας βλέπουν οι Αρεοπαγιτες (δεν νομίζω να τρόμαξε η κ. Καλού που με δικαίωσε!), αντίθετα εσείς και οι όμοιοι σας ψευτοεπενδυτες των ΠΑΕ πρέπει να τρέμετε τον Αντεισαγγελεα του Αρείου Πάγου κ. ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ και τους υπόλοιπους εισαγγελείς που ασχολούνται με το άνοιγμα των φακέλων και τα πεπραγμένα των προβληματικων ΠΑΕ σας, 
ΕΠΕΙΔΗ προσωπικά ευθύνεστε για την ηθική και οικονομική κατάντια του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, καθώς πέρα από την καταστροφή ιστορικών επαρχιακών ομάδων που είχαν την ατυχία να πέσουν στα χέρια σας, βαρυνεσθε και με την κρίση που διέρχεται αυτή την στιγμή το άθλημα λόγω της εκβιαστικης χρήσης της ιδιότητας του δήθεν προστατευομενου μάρτυρα που από καταγγελλων και στηλιτευων την Εγκληματική Οργάνωση, μεταλλαχθηκατε εν μία νυκτί σε μισθαρνο όργανο της, παίζοντας ένα μιαρο παιχνίδι πότε δίπλα και πότε απέναντι από τους δύο ισχυρούς πόλους ΣΑΒΒΙΔΗ και ΜΑΡΙΝΑΚΗ, τους οποίους εντεχνως ωθησατε σε μία λυσσαλέα σύγκρουση αποβλεποντας σε προσωπικά, επαγγελματικά και ποδοσφαιρικα οφέλη. 
ΕΠΕΙΔΗ είμαι φίλος του ΠΑΟΚ, δημοσίως είχα κατ'επαναληψη εκφράσει τις ανησυχίες μου για την περίεργη φιλική σχέση σας με την οικογένεια ΣΑΒΒΙΔΗ( "πουλώντας" τους προφανώς την ιδιότητα του προστατευομενου μάρτυρα!), στην οποία τελικά σκάψατε τον λάκκο, όπως θα ανησυχούσα ΣΦΟΔΡΑ, αν ήμουν φίλος ή στέλεχος του Ολυμπιακού, για την... εκβιαστικη λυκοφιλια σας με τον Β. ΜΑΡΙΝΑΚΗ, καθώς τους οδηγείτε στα αχαρτογραφητα νερά μίας οδυνηρής δικαστικής διελκυστίνδας που προφανώς έχετε ξεχάσει οτι με την πυξίδα των δικών σας καταθέσεων έχει οριοθετηθει το νομικό ναυάγιο της υπόθεσης της Ε. Σ. από την εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας κι εντεύθεν! 
ΕΠΕΙΔΗ αφήσατε καμμένη ποδοσφαιρικη γη από όπου κι αν περάσατε, όπως ήδη κάνετε και στην ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ, την οποία, σας ενημερώνω οτι θα εναγω και θα καταγγειλω ως συνυπευθυνη, καθώς ενεργησατε σε βάρος μου ως αξιωματούχος της χρησιμοποιώντας μάλιστα ως εργαλείο της δυσφημηστικης εκστρατείας σας τον  επίσημο διαδικτυακό τόπο της! 

ΕΠΕΙΔΗ διατείνεστε, φουσκωνοντας σαν διανος, για την ηθική και νομική σας αξιοπρέπεια αλλά ο εμετικός λόγος σας και η τραμπουκικη συμπεριφορά σας, αποδεικνύει περίτρανα οτι είστε ένας δικολαβο μπουλερ, αμοραλ, απολιτικ, απατρις,απολις, αθρησκος (συγγνώμη λάθος, γιατί θρησκεία και Θεός σας είναι το χρήμα!) αφιλος, άπληστος, αδίστακτος, αντισυναδελφικος, αντιδεοντολογικος κι αντιαθλητικος χαρακτήρας ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΟΣΙΟΥΣ ΛΙΒΕΛΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΠΩΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΛΑΤΟΣ, 
ΕΠΕΙΔΗ εγώ μπορεί να καταλήξω στα συσσιτια, αν και παλιότερα τα ίδια ευχοσασταν, γιατί προτιμώ να πεινασω εγώ, η γυναίκα και τα 2 παιδιά μου, παρά να σιτιζομαι κατ'επαγγελμα από ναρκεμπορους, εμπόρους Στοιχήματος, εμπόρους όπλων, σωματεμπορους, εμπόρους ψυχών - σατανιστες και κάθε λογής δολοφόνους. 
Ευελπιστώ πάντως τώρα που πατάτε τα 70, να συνειδητοποιήσετε οτι δεν θα πάρετε μαζί σας ακίνητα, αυτοκίνητα, κινητά και τις χιλιάδες δικογραφίες και να αλλάξετε στάση ζωής, γιατί ένας πανάρχαιος συνάδελφος μας είπε το αμίμητο "ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ", ενώ κάποιοι αρκετά μεταγενεστεροι ψαλμωδοι έστειλαν ένα διαχρονικό πνευματικό μήνυμα 
"ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΠΕΙΝΑΣΑΝ ΚΙ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΝ, ΟΙ ΔΕ ΕΚΖΗΤΟΥΝΤΕΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ, ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩΘΗΣΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΑΓΑΘΟΥ"! 
Εγώ πάντως ποτέ δεν επεδιωξα να μπω στην πρώτη κατηγορία, οπότε δεν κινδυνεύω να πτωχευσω και να πεινασω, όπως εύχεστε, αντίθετα με σας που κατά τις δηλώσεις σας είστε ζαπλουτος, οπότε νομοτελειακα έχετε σοβαρές πιθανότητες βάσει των κανόνων του Μεγάλου Στοιχήματος της Ζωής, να υποστειτε τις συνέπειες των επιλογών σας, που αντίθετα εύχομαι να τις αποφύγετε, επιλέγοντας, έστω και στα στερνά του βίου και της πολιτείας σας, να ενταχθείτε στην δεύτερη κατηγορία που προσπαθώ και θέλω να ανήκω! 


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ 

Και με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος μου

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ εντονωτατα για τις απαράδεκτες, αήθεις, αντισυναδελφικες κι αντιδεοντολογικες αναφορές σας στο όνομα, στο προσωπο και στις υποθέσεις μου, 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ τις προσβλητικες και μειωτικες για την υπόληψη και τιμή μου συμπεριφορές σας στον Πρόεδρο του ΔΣΑ, κ. ΒΕΡΒΕΣΟ,στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΣΑ, στο αρμόδιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΔΣΑ, στους Υπεύθυνους Άσκησης Πειθαρχικων Διωξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, κ. ΣΙΜΙΤΖΟΓΛΟΥ και κ. ΛΑΪΝΗ, στον Αθλητικό Εισαγγελεα κ. ΣΙΜΙΤΖΟΓΛΟΥ και στην Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ κ. ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ, προκειμένου να επιληφθουν αυτεπαγγελτως στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους και να ασκήσουν τον προβλεπομενο διττό Πειθαρχικό Έλεγχο κατά του καθ 'ου Δικηγόρου Αθηνών και Αξιωματούχου της ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ, 

ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ να αναμιγνύετε στις, ανάξιες λόγου κι εκτός του Νομικού και Αθλητικού Πολιτισμού μας, δηλώσεις και ανακοινώσεις σας τόσο το όνομα μου, όσο και το όνομα του συναδέλφου και επί χρόνια επιστημονικου συνεργάτη μου και οικογενειακου φίλου μου, κ. Ανδρέα ΜΑΛΑΤΟΥ, 

ΣΑΣ ΚΑΛΩ, όπως ,εντός τριών ημερών :
1.Ανακαλεσετε, μέσω επίσημης ανάρτησης σας στα sites της ΠΑΕ σας και του "to 10.gr." , όλα όσα έχετε δηλώσει και με αφορούν ως προσωπικότητα, ως επιστήμονα, ως επαγγελματία κι ως λειτουργό της Δικαιοσύνης, ζητώντας προσωπικά συγγνώμη για όλους τους υβριστικους χαρακτηρισμους σας, 

2.Κατονομασετε τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που κατά δήλωσή σας μου κατέβαλαν 500€,προκειμένου αφενός μεν να καταγγείλω την απόπειρα δωροδοκίας του μέλους της Επιτροπής Επαγγελματικου Αθλητισμού κ. Ηλία ΑΡΚΟΥΔΗ, αφετέρου δε να υποβάλλω δολίως λανθασμένη ένσταση το 2015 με σκοπό να βλάψω τα συμφέροντα της τότε εντολεως μου ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ και να εξυπηρετήσω τα συμφέροντα της αντιδίκου ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ, 

3.Προσκομισετε Απόφαση , είτε του Πειθαρχικου Συμβουλίου του ΔΣΑ, είτε της Ποινικής Δικαιοσύνης που με καταδίκασε ως υπεξαιρετη των επιδικασθεντων χρημάτων του τότε εντολέα μου, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Δημητρίου ΓΙΑΝΝΟΥΛΙΔΗ, αποδεικνυοντας συγχρόνως το ακριβές ποσό της κατά την αυθαίρετη υποκειμενική κρίση σας δήθεν υπεξαίρεσης, 

4.Αναφερετε πότε και ποιοι με κτύπησαν, και μάλιστα δύο φορές, και συγχρόνως να μου εξηγήσετε πως γνωρίζετε οτι δήθεν δεν κατονομασα υπόπτους για την μόνη υπαρκτή δολοφονική επίθεση εναντίον μου, άλλως 

ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ οτι θα αναγκαστώ να ζητήσω παροχή εννομου προστασίας για την αποκατάσταση της προσωπικότητας και των ηθικών δικαιωμάτων μου που επλήγησαν βάναυσα από τις δημόσιες συκοφαντικες και υβριστικές επιθέσεις σας, πέραν των αρμοδίων πειθαρχικων οργάνων, κι ενώπιον των αρμοδίων αστικών και ποινικών Δικαστηρίων. 

           ΑΘΗΝΑ 11.5.2020

Ο ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΔΗΛΩΝ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ"