powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Νέος ισχυρός ανήρ

Έντονα παίζει τελευταία το όνομα του Περικλή Λασκαρακη για κρυφό φαβορί των επερχόμενων εκλογών της ΕΠΟ. 

Όμως εντύπωση προκαλούν κάποιες από τις τελευταίες τοποθετήσεις του, όπως :

1.(+) Όλες οι ομάδες οφείλουν να τηρούν τις προϋποθέσεις αδειοδότησης, να είναι συνεπείς στις οικονομικές υποχρεώσεις τους και μόνο όσες είναι συννομες να μετέχουν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.
(πολύ ξεκάθαρη και σωστή θέση!) 

2.(-) Η ΕΠΟ έχει την διεύθυνση αδειοδότησης και υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες, οι οποίες τηρούνται απαρεγκλιτα.
(εδώ συλλαμβάνεται σε θέση... οff-side!) 

3.(-) Ο κ. Δημητρίου είναι εξαιρετικό στέλεχος και τηρεί πιστά το νόμο.
(εδώ σηκώνει... yellow card!) 

4.(-)Όταν μια ομάδα δεν τηροί τα κριτήρια αδειοδότησης, κατόπιν ελέγχου ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ, γιατί η Ομοσπονδία ελέγχεται, επιβάλλονται ποινές.
(εδώ χρειάζεται... VAR από τον Fusek !) 

5.(-)Η Επιτροπή Αδειοδότησης είναι αλληλένδετη με την Επιτροπή Επαγγελματικου Αθλητισμού.
(εδώ τρώει... red card, γιατι είναι η πρώτη φορά που μέλος της διοίκησης συνομολογει οτι οι δύο επιτροπές κατά παράβαση του αυτοδιοικητου και του νόμου είναι συγκοινωνουντα δοχεία!) 

6.(+)Για να γίνει μία αναδιάρθρωση πρέπει να γίνει από τα κάτω προς τα πάνω και πρέπει να έχει λυθεί το θέμα της χρηματοδότησης για να υπάρχουν ομάδες στα επαγγελματικά πρωταθλήματα αξιοχρεες, ευαγεις που να μπορούν να ανταποκριθουν στις υποχρεώσεις τους και να προωθούν το ποδόσφαιρο.
(εδώ ο κ. Λασκαρακης δικαιωματικά κερδίζει penalty, γιατί είναι μετά τον κ. Διακοφωτη, το πρώτο κορυφαίο στέλεχος της Εκτελεστικης Επιτροπής της ΕΠΟ που συνδέει ευθέως μία ενδεχόμενη αναδιάρθρωση των επαγγελματικών πρωταθληματων με μία πραγματικά ουσιαστική αδειοδότηση, κατόπιν πλήρους οικονομικού ελέγχου, των ΠΑΕ!)