powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Θρυλική αυτοκτονία;

Γράφει ο αναγνώστης Π.Γ., επικαλούμενος τη νομική του ιδιότητα:

"Είναι τόσο προφανής η προσπάθεια εξυπηρέτησης των συμφερόντων του Θρύλου από το δίδυμο των ΚΑΣκαντερ της κυβέρνησης, όσο φανερή είναι η... νομική αυτοκτονία του Ολυμπιακου που έπεσε σε μία διπλή παγίδα που έστησε ο ίδιος για τους δικεφαλικους:
1.Η μία αφορά τον Τελικό, τον οποίο ο Ολυμπιακός πανθομολογουμενως θα τον μετετρεπε σε Μπακογιαννειο Περίπατο από την Ριζουπολη ως τον Πειραιά, όμως ο εγωισμός και η υπεροψία του Μαρινακη υπέκυψαν στην πονηριά του Μελισσανιδη που κέρδισε και ημερομηνία, και έδρα!
2.Η άλλη αφορά την σύνθεση της Επιτροπής Εφέσεων που θα κρίνουν οι"Ειδοι του Αυγούστου" και την επικύρωση της βαθμολογίας που υποτίθεται μεταφέρει τις ποινές ΠΑΟΚ και ΞΑΝΘΗΣ για τη νέα περίοδο.
Ερώτημα άλφα :
Αν, ο μη γενοιτο, η Επιτροπή Δεοντολογίας αποφασίσει υποβιβασμό του Θρύλου, πότε θα δικάσει η Επιτροπή Εφέσεων την έφεση του; 
Ερώτημα Βου:
Εφόσον σύμφωνα με τον Κώδικα Δεοντολογίας η απόφαση της Ε. Δ. είναι καταδικαστικη για την Ε. Σ. και άμεσα εκτελεστή, πως θα μεταφερθεί ο υποβιβασμός για τη νέα περίοδο; 
Ερώτημα ΓΑΜΑ:
Εφόσον η Ε. Δ. επιβάλλει την ποινή του υποβιβασμού, ακόμα και αν ο Ολυμπιακός τον Οκτώβριο κερδίσει την έφεση, πως θα συμμετάσχει στον αγώνα με τους Wolves, πως θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Champions League και πως θα μπει στην κληρωτίδα της SuperLeague?

 P. S. Παρακαλούνται σε αυτά τα ερωτήματα να στείλουν απαντήσεις σε UEFA - FIFA οι  deux CAScaduer! "