powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Επιτροπή Ποδοσφαιρικού Ανταγωνισμού

Τώρα στην ΕΠΟ άρχισε ο σκοτωμος για την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. 

Όλα τα είχε η Μαριορη, ο φερετζές της έλειπε!

Αντί να κοιτάξουν τα χάλια των Επιτροπών που μέσω αυτών επί δεκαετίες το Σύστημα διαφεντεύει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ψάχνονται για την σύνθεση και τις αρμοδιότητες άλλης μίας απίθανης Επιτροπής προσπαθώντας να την κουκουλωσουν με τον... φερετζέ της ολιστικης. 

Ακόμα δεν έχουν καταλάβει οτι από επιντροπές είμαστε φουλ αλλά πάντα μας λείπει ο άσσος.

Γιατί το μόνο που μας χρειάζεται είναι μία Επιτροπή Επιθεώρησης Επιτροπών, αυτή δηλαδή που θα ελέγχει όλες τις υπάρχουσες επιτροπές για την εφαρμογή των κανονισμών. 

Αν υπήρχε μία τέτοια Επιτροπή και επέβαλε την εφαρμογή των Κανονισμών, θα διασφαλιζοταν ο επί ίσοις όροις ποδοσφαιρικός και επιχειρηματικός υγιής ανταγωνισμός των ΠΑΕ και θα αποφευγοταν η μόνιμη διασαλευση των ίσων όρων αντιπαλότητας και η αλλοίωση των διοργανώσεων. 

Γιατί μέχρι τώρα, πότε με τις πονηρές και εν πολλοίς μονομερεις αφαιρέσεις βαθμών από τις Πειθαρχικες Επιτροπές, πότε με τις κατευθυνομενες παρεμβάσεις της ΕΕΑ, πότε με τις προνομιακές αδειοδοτησεις της ΕΠΟ, πότε με τις ετεροχρονισμένες κακοδικίες και αρνησιδικίες της Επιτροπής Δεοντολογίας και πότε με αντιφατικές νομολογίες του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ,υπάρχει άνιση μεταχείριση με αποτέλεσμα το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να έχει καταστεί κτήμα των Πατρικιων στο οποίο δουλεύουν για ψιχια οι Πληβείοι της μπάλας.