powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

ΣΤ.ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ στη "ΔΙΚΗ":«Στην Ελλάδα έχουμε μάθει να εξευτελίζουμε τους προπονητές»

Ο προπονητής Στάθης Σταθόπουλος φιλοξενήθηκε στη «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ» και μίλησε για το ντέρμπι των αιωνίων που δεν ανέδειξε νικητή στο ΟΑΚΑ.  


Μεταξύ άλλων είπε:

«Ο ανταγωνισμός που υπάρχει ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες και λόγω της καχυποψίας δεν επιτρέπει να έχουμε Έλληνα διαιτητή στα ντέρμπι. Με το VAR βλέπουμε άλλον πρωταθλητή και χωρίς το VAR άλλον», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο.

Για το ντέρμπι των αιωνίων:

«Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με πέντε αλλαγές στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό σε σχέση με το ματς με την Μπάνια Λούκα στη Βοσνία, ενώ ο Ολυμπιακός κατέβηκε με την ίδια ενδεκάδα όπως με την Μπράγκα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Βέβαια, τόσο μεγάλο ροτέισον στις πρώτες επτά αγωνιστικές δεν χρειάζεται, αλλά ρόλο σε αυτό παίζει ο αντίπαλος και το πρόγραμμα των αγώνων.

Ο Παναθηναϊκός έκανε χθες το καλύτερο ματς της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα του Αλόνσο προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί τις στατικές του φάσεις και το μόνο που του έλειψε από το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ήταν το γκολ. Ο Τζολάκης σε δύο περιπτώσεις έκανε δύο εκπληκτικές επεμβάσεις και κράτησε όρθιο τον Ολυμπιακό. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός είχε κι αυτός σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα.

Ο Παναθηναϊκός δεν εκμεταλλεύεται μέχρι στιγμής την έδρα του και έχει θέμα στο σκοράρισμα, αφού έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα μόλις έξι φορές στο Πρωτάθλημα και έχοντας πρώτος σκόρερ τον Τζούρισιτς. Το Πρωτάθλημα έχει μεγάλο δρόμο, αλλά ο Παναθηναϊκός μετράει ήδη πολλές απώλειες βαθμών».

Για τον ΠΑΟΚ και το ξέσπασμα του Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου:

«Η κριτική στον προπονητή είναι πολύ εύκολη. Ο προγραμματισμός είναι δύσκολος. Δεν πρέπει να έχεις σε αμφισβήτηση τον προπονητή. Τον σεβόμαστε όσο μας κάνει την δουλειά και δεν πρέπει να τον αγγίζει κανένας. Όμως στην Ελλάδα έχουμε μάθει να τον εξευτελίζουμε. Στην πρώτη κατηγορία τουλάχιστον πληρώνονται γιατί πιο κάτω δεν ισχύει».