powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Θα διακόψετε την επιχορήγηση της ΕΠΟ κύριε Ανδριανέ;

Ιδού τι ανακοίνωσε στις 7/1/14 ο Γ.Ανδριανός:

"Yπάρχουν πολύ συγκεκριμένα μέτρα που οφείλουμε να θέσουμε άμεσα σε εφαρμογή:
- Οι ταραχοποιοί στις εξέδρες να απομακρύνονται από τις Αρχές προληπτικά και πριν πάρουν έκταση τα επεισόδια.
- Με την πρώτη ρίψη αντικειμένου να γίνεται προσωρινή διακοπή του αγώνα. Με την δεύτερη, η οριστική διακοπή του, ή εκκένωση του γηπέδου από οπαδούς και συνέχιση του αγώνα σε άδειες κερκίδες, με ταυτόχρονη ισχύ και των προβλεπόμενων ποινών. Ζητώ την άμεση συμπερίληψη στους σχετικούς κανονισμούς της ρητής διατύπωσης αυτού του κανόνα, που θα αφαιρεί τη δυνατότητα άσκησης πίεσης στους διαιτητές για την συνέχιση του αγώνα.
- Ο αθλητικός εισαγγελέας να αξιολογεί, όπως άλλωστε ήδη προβλέπεται, ως αποδεικτικά στοιχεία και τηλεοπτικά πλάνα, καθώς και την έκθεση του παρατηρητή της ΔΕΑΒ και της Αστυνομίας, πέρα από το φύλλο αγώνα και συμπληρωματικά με αυτό.
- Να εφαρμοστούν τα οριζόμενα στο άρθρο 41ΣΤ του αθλητικού νόμου. Επισημαίνεται ότι στο άρθρο αυτό προβλέπεται η αυτεπάγγελτη δίωξη από τον αρμόδιο εισαγγελέα και ιδιαίτερα για παρακίνηση σε βία από την οποιαδήποτε πλευρά.
- Ζητώ να γίνει άμεσα, με χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης το τέλος του Ιανουαρίου, τροποποίηση των κανονισμών των Ομοσπονδιών που προβλέπονται στο άρθρο 27 του αθλητικού νόμου, ώστε να εναρμονιστούν με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 41Ζ (παράγραφοι 2 ως 9) του ιδίου νόμου που αφορά τις πειθαρχικές και άλλες κυρώσεις. Διαφορετικά, υπενθυμίζω ότι το άρθρο 27 προβλέπει την αναστολή της τακτικής επιχορήγησης".