powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Μούφα βέβαια, αλλά ας πάρει τουλάχιστον συμβολικό χαρακτήρα

Την απονομή του κυπέλλου, αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ, θα πρέπει να την κάνει δικαιωματικά, λόγω ‘ιδιοκτησιακού’ καθεστώτος (αφού είναι ‘δικός μας’), ο Β.Γραμμένος.
Αν όμως κερδίσει η ΑΕΚ, πάλι δικαιωματικά λόγω του γνωστού conflict of interest, θα πρέπει να την κάνει ο Αλ.Δέδες.
Το φανάρι πάντως, για λόγους φωταγώγησης του event, και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να το κρατάνε ο έκπτωτος άγγελος της Λίγκας μαζί με τον υφυπουργό Αθλητισμού και τηλεοπτικών μεταρρυθμίσεων.
Διαιτητής πέραν πάσης αμφιβολίας θα πρέπει να είναι ο Θ.Τζήλος, στο πρόσωπο του οποίου θα τιμηθεί συνολικά η ελληνική διαιτησία από τον φιλέλληνα Β.Μ.Περέιρα.
Παρατηρητής διαιτησίας θα πρέπει να είναι - ex officio - ο Γιαννάκης (όχι ο Παναγιώτης του μπάσκετ, ο άλλος που ασχολείται με τη διαιτησία και τις Ενώσεις).
Sportcaster θα πρέπει ο π ω σ δ ή π ο τ ε  να είναι ο Αλέξης Σπυρόπουλος, in memoriam της αυθόρμητης έκπληξης που είχε εκδηλώσει προ εικοσαετίας με το πέναλτι που σφύριξε στην Καβάλα ο (νυν σύμβουλος σε θέματα εξυγίανσης) Γ.Κασναφέρης υπέρ του Θρύλου και του Αλ.Αλεξανδρή https://youtu.be/q459p5So3nQ
Τη διεύθυνση των αστυνομικών επιχειρήσεων θα πρέπει να αναλάβει οπωσδήποτε ο (συνταξιούχος;) αστυνομικός Φώτης Ζουμπούλης, του τελικού του 1995 https://youtu.be/kEvBjCH0bTE
Και κανονικά, αν θέλουνε πραγματική ποδοσφαιρική γκλαμουριά, ο τελικός πρέπει να γίνει στο γήπεδο του Αιγάλεω. Αυτό λέει η ελληνική ποδοσφαιρική λογική.