powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Πως αλλάζουν οι καιροί (21)

Νέο μήνυμα του εξειδικευμένου νομικού αθλητικού δικαίου στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της "Δίκης":

Η πλάκα είναι οτι ο Κούγιας τα τελευταία χρόνια ως γνήσιος διώκτης του Στοιχήματος και των στημενων αγώνων, σχεδόν σε κάθε μακροσκελή και συγκεχυμενη ανακοίνωση του ανακατεύει και τον συντοπιτη της... πεντακάθαρης ΑΕΛ, ρυπαρο και τρισάθλιο Απόλλωνα Λάρισας κατηγορώντας τον Μαντζανα οτι κάθε Κυριακή στήνει αγώνες σε ένα... πατάρι μαζί με τους ανθρώπους της ερασιτεχνικης Λάρισας που τον πολεμούν μαζί με κάτι Αλβανούς στοιχηματζηδες. 
Μπορεί ο τίμιος Αλέξης να μας εξηγήσει πως γίνεται στην ίδια απόφαση της 5ης Σεπτεμβρίου του 2019 να εμφανίζονται στο ίδιο έκθεμα μαζί και ο βρωμερός Απόλλωνας Λάρισας και η κρυσταλλινη Λάρισα ως κατηγορουμενες για στοιχηματικη απάτη, πάλι μετά από παραπομπή από την Sportradar.
Όμως τώρα την γλύτωσαν όλοι, γιατί στην θέση του Παπαλακη, είναι ένας άλλος Κρητικός ο αξιότιμος κ. Τζουλακης συνεχίζοντας το... στεγνό καθάρισμα του κ. Ζώη, απέδωσε στην ποδοσφαιρικη κοινωνία και τα δύο καμάρια της πόλης, πιο παλλευκα και από της Λαρίσης το ποτάμι, επειδή, λέει, δεν προέκυψαν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για την χειραγώγηση των αγώνων του Απόλλωνα με την ΑΕΚ και την Λαμία και της Λάρισας με τον Απόλλωνα Πόντου!