powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Lefterakeies ομολογίες (2)

Μάλιστα για να αποσείσει τις κατηγορίες περί Αυγενάκειας Επιτροπής, ο Lefterakis υπογραμμίζει οτι κατέβαλε αγωνιώδη προσπάθεια για να κατορθώσει να ανακαλύψει τακτικά και αναπληρωματικά μέλη και να συμπληρώσει τα κενά της ΕΕΑ.

Γιατί όπως χαρακτηριστικά τόνισε "δεν είναι εύκολο να βρεις κάποιον να αφιερώνει τον χρόνο του σε μια επιτροπή που βρίσκεται στο κέντρο των συζητήσεων, αν δεν έχει λίγο τη λόξα του ποδοσφαίρου και να είναι και αμισθος. Ψάξαμε ακόμα και φίλους από το Ηράκλειο... αλλά δεν μπορούσαμε να καλύψουμε ούτε τα οδοιπορικά"!

Συμπέρασμα Νο 1:
Ο κ. Τζουλακης και οι δύο πανεπιστημιακοι και ειδικά η κυρία έχουν... λόξα με το ποδόσφαιρο!(μα, η κ. Μαρούπα δεν δήλωσε οτι οι γυναίκες μέλη δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο και γιαυτό δεν ήξεραν οτι την ώρα της έκδοσης της απόφασης, διεξαγοταν ο αγώνας ΠΑΟΚ - Βόλος;),

Συμπέρασμα Νο 2:
Κατά τον Λ.Αυγενακη, άμα έχεις λόξα με την... σπυριάρα μπάλα του μπάσκετ ή την ελαφριά του βόλεϊ, δεν δικαιούσαι να διοριστείς στην ΕΕΑ!

Συμπέρασμα Νο 3:
Οταν δεν βρίσκεις... κουζουλούς φίλους από το Ηράκλειο, τότε "αναγκαστικά καταλήγεις στις πιο κοντινές λύσεις", δηλαδή στους... λοξους επιστήμονες του Πειραιά!

Συμπέρασμα Νο 4:
Όταν παραδέχεσαι οτι το Υπουργείο σου αδυνατεί να δώσει στα μέλη ακόμα και οδοιπορικά, τα μέλη που απαρτίζουν την ΕΕΑ, εκτός από μεγάλη... λόξα, θέλουν μόνο μεγάλη... δόξα! (εκτός ίσως από τον ανιδιοτελή Ηλία Αρκουδη)