powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Holistic... Therapy (9)

 Η ολιστική μελέτη προϋποθέτει fair play από όλα τα διαιτητικά Όργανα της ΕΠΟ που πρέπει να σέβονται και να εφαρμόζουν παγκόσμιες νομικές αρχές των πολιτισμενων εθνών, όπως η αρχή της ίσης μεταχείρισης, η αρχή της δημοσιότητας κλπ.

Η ίση μεταχείριση έχει πάει...Μεγάλο Περίπατο προ πολλού, αφού άλλα επιτάσσουν τα όργανα της FIFA για τα χρέη των ομάδων προς τους ποδοσφαιριστες,χωρίς να κάνουν διακρίσεις βάσει ποσών, συλλόγων, κρατών, εθνικότητας κλπ.,και άλλα πράττει ακόμα και το Διαιτητικο Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ που... Η ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΠΟΙΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ!
Όμως και η αρχή της δημοσιότητας έχει παραπεμφθεί στις καλενδες, παρότι η Πρόεδρος κ. Μπιτζουνη που εισηγήθηκε την δημοσίευση των αποφάσεων, έδωσε άνισο και (στημένο εις βάρος της) αγώνα με την ΕΠΟ που επικαλείται δήθεν τεχνικές δυσκολίες και προσωπικά δεδομένα http://dikisports.blogspot.com/2020/11/blog-post_725.html?m=1
Περιεργως η FIFA και όλες οι Ομοσπονδίες εξακολουθούν να δημοσιεύουν τις αποφάσεις των οργάνων τους με ονόματα και διευθύνσεις.