powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Στρίβειν δια της προσωρινής διαταγής

Αφού έκαναν τη δουλειά στο Εφετείο, σήμερα η πολυπληθής ομάδα εκπροσώπησης του Ηρακλή δεν εμφανίστηκε στο Διαιτητικό.

Συγκεκριμένα εμφανίστηκε μόνο ο δικηγόρος Β.Χατζηϊωάννου με την γυναίκα του και μισή ώρα πριν την συνεδρίαση ένιωσε περίεργες ζαλάδες και έφυγε για το Ιατρικό Κέντρο.

Μυστηριωδώς δεν τον είχε συνοδέψει, ούτε ο έτερος μόνιμος δικηγόρος της ΠΑΕ Κ.Μπίρδας ούτε ο Αλ.Κούγιας που ήταν σύμφωνα με τις δηλώσεις του ο εμπνευστής της αίτησης ανάκλησης.

Κατά την χθεσινή συζήτηση στο Εφετείο μαζί με τους δύο δικηγόρους της ΠΑΕ (πάλι ηχηρή η απουσία του Αλ.Κούγια) είχε κατέβει από την Νέα Τρίγλια και ο ίδιος ο Στρ.Ευγενίου που μάλιστα έλεγε οτι αύριο θα πάνε όλοι μαζί στο Διαιτητικό.

Την ΠΑΕ εκπροσώπησε για το θέμα της αναβολής ο Β.Γκαγκάτσης που έθεσε στην Αρεοπαγίτη κ.Κουσουλού το "αιφνίδιο πρόβλημα υγείας" του κ.Χατζηϊωάννου και στο οποίο συναίνεσε ο δικηγόρος του Μάρα, αφήνοντας -πάντως- κάποιες αιχμές για την απουσία της υπόλοιπης ομάδας.

Στις 18 Ιουλίου θα φανεί,αν ο Ηρακλής υποστηρίξει την αίτηση ανάκλησης ή θα αρκεστεί στην προσωρινή διαταγή αναστολής ποινών με την ελπίδα να την κάνει...μονιμότερη!