powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Κακά: "Στόχος το τρέμπλ"

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει δαπανήσει ήδη πάνω από 200.000.000 ευρώ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο για να κάνει τη Ρεάλ Μαδρίτης πανίσχυρη σε Ισπανία και Ευρώπη, με τα νέα αποκτήματα της "βασίλισσας" να συναισθάνονται πως ο πήχης των απαιτήσεων και των προσδοκιών έχει τοποθετηθεί πολύ ψηλά.
Ο Κακά δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, με τον 27χρονο Βραζιλιάνο μέσο να εμφανίζεται φιλόδοξος στην ισπανική εφημερίδα "Marca" θέτοντας ως στόχο την κατάκτηση του τρεμπλ στην πρώτη του κιόλας σεζόν στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου".
"Ο στόχος μας είναι να κάνουμε το τρεμπλ. Θέλουμε να κερδίσουμε τα πάντα, αν και ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ.
Προτιμώ να τα κερδίσω όλα με την ομάδα παρά να πάρω τη Χρυσή Μπάλα", τόνισε ο Κακά, ο οποίος μίλησε επίσης για δύο συμπαίκτες του αλλά και έναν υποψήφιο για να προστεθεί και αυτός στο γαλαξία των αστέρων που έχουν συγκεντρωθεί στην ισπανική πρωτεύουσα για λογαριασμό της Ρεάλ.
"Ο Ρονάλντο είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης, ο Μπενζεμά έχει ένα σούπερ μέλλον μπροστά του. Αν έρθει ο Ριμπερί θα είναι μία καλή προσθήκη.
Για να ξεπεράσουμε τη Μπαρτσελόνα θα πρέπει να παίξουμε σε ακόμα πιο υψηλό επίπεδο", δήλωσε χαρακτηριστικά.