powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ανυπόστατες οι αποφάσεις της ΠΕΕΟΔ, με τις ευλογίες του ΠΣΑΠ!

Ανέφερε σήμερα στη ραδιοφωνική "Έφεση" ο Γ.Παναγόπουλος, εξειδικευμένος δικηγόρος στο αθλητικό δίκαιο και αντιπρόεδρος του ΙΔΕΑΔ, ότι η μία μετά την άλλη, πολύ πρόσφατες αποφάσεις της τακτικής Δικαιοσύνης κρίνουν ότι οι αποφάσεις της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ είναι ανυπόστατες, λόγω της μη νόμιμης σύνθεσής της.
Κι όμως η ΕΠΟ συνεχίζει περιέργως, εμμονικά θα έλεγε κανείς, να διατηρεί στη θέση του τον συνταξιούχο εφέτη – πρόεδρό της.
Σημείωσε μάλιστα ο έμπειρος δικηγόρος, με μελανά χρώματα, και τη διγλωσσία του ΠΣΑΠ που άλλα λέει στην ΕΠΟ "βάζοντας πλάτη" στον συνταξιούχο Β.Ανδρόνικο, και άλλα πλέον (αφού για πρώτη φορά αναφέρθηκε, ο ΠΣΑΠ, με έγγραφες προτάσεις του, στο ανυπόστατο των αποφάσεων της ΠΕΕΟΔ) στην τακτική Δικαιοσύνη, που φυσικά "δεν τρώει σανό".
Αν προστεθούν μάλιστα όλα αυτά σε όσα  κατήγγειλε σήμερα με ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο Αλ.Κούγιας, περί εισπρακτικής εταιρείας ΠΣΑΠ μέσω των προσφυγών ποδοσφαιριστών στην ΠΕΕΟΔ, αφήνει κι άλλες βαριές σκιές πάνω στο συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών.
Και όχι μόνο.