powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Οι εμβληματικοί Βασίληδες της εξυγίανσης

Ο ένας, νυν διευθύνων σύμβουλος της Super League και εκ των βασικών θεμελιωτών και εργατών της νυν και αεί παράγκας ("…Δέχθηκα τότε μια πρόταση από τον κ. Κόκκαλη μέσω του κ. Λούβαρη, να αναλάβω νομικός σύμβουλος του Ολυμπιακού. Μου είπε ότι θέλει να συνεργαστώ στο νομικό κομμάτι με τον κ. Λούβαρη και σε όλα τα υπόλοιπα ζητήματα με τον Θωμά Μητρόπουλο"), http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/gkagkatsis-nai-upirxe-paragka/3114863).
Θα έπρεπε να είναι στο σπίτι του βάσει του άρθρου 3 του αθλητικού νόμου λόγω παραπομπής και πρωτόδικης καταδίκης για κακούργημα, που σχετίζεται μάλιστα με το ποδόσφαιρο.
Για την ακρίβεια δεν θα έπρεπε να έχει καν προσληφθεί το Νοέμβριο του 2017, αφού τότε είχε ήδη εκδοθεί το παραπεμπτικό βούλευμα για το συγκεκριμένο αδίκημα. 
Ακόμα όμως και μετά την πρόσληψή του θα έπρεπε να είχε αποπεμφθεί αμέσως με διαπιστωτική πράξη του ΓΓΑ Τζούλιο Συναδινού, η οποία περιέργως δεν εκδόθηκε ποτέ παρότι ο γενικός ήταν απ’ την αρχή ενήμερος και ιδιαίτερα … ανήσυχος!(https://www.contra.gr/Columns/contra-epithesi/greece/aixmes-synadinou-gia-super-league-kaπροέδρουi-gkagkatsh.4364122.html)
Ακόμα και σήμερα ο Β.Γκαγκάτσης φαίνεται ότι είναι της απολύτου εμπιστοσύνης ακόμα και του νεόκοπου εξυγιαντή προέδρου της SL, Μ.Λυσάνδρου, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω διατηρούσε μέχρι πρότινος κοινό δικηγορικό γραφείο με το νεόκοπο επίσης διευθυντικό στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Λ.Σουλούκου, με την ψήφο της οποίας (ΠΑΕ) κατάφερε να εκλεγεί απέναντι στον αντίπαλό του Μ.Γκαγκάτση.
Παρόλα αυτά, ο Β.Γκαγκάτσης υπήρξε και συνεχίζει να είναι ο τακτικότερος συνομιλητής και … πολυτιμότερος συνεργάτης του ... τεράστιου πολιτικού ανδρός Γ.Βασιλειάδη!