powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Ο Έλληνας bon viveur και το ασιατικό στοίχημα (rec)

Ειδικός συνεργάτης της "Δίκης" έχει ολόφρεσκο ρεπορτάζ από τα άδυτα του παράνομου στοιχηματισμού:

Οι Ασιάτικες πλατφόρμες στην Ελλάδα έγιναν γνωστές μετά την δολοφονία του Γιάννη Μακρή αλλά και της φιλίας και επαγγελματικής ( ; ) σχέσης του με τους βαρώνους του στοιχήματος.
Όλοι οι VIP πελάτες ( τζογαδόροι ή πρόεδροι παε ) έπαιζαν δίχως όριο πονταρίσματος μέσω κωδικού.

 Η καρδιά του παγκόσμιου παράνομου στοιχήματος ασιάτικων πλατφόρμωναλλά και ανταλλακτηριών - κλώνων της Betfair ελέγχεται από την Βραζιλία, Κίνα και πλέον Ελλάδα.

Μετά την δολοφονία του Γιάννη Μακρή, όλοι οι συνεργάτες της πλατφόρμας με τις βαλίτσες και ηλεκτρονικά πορτοφόλια που πηγαινοερχόντουσαν από την Αλεξανδρούπολη ως την Μύκονο και αλλάζαν εκατομμύρια κάθε μήνα χέρια, σταματήσαν ...

Το ένα βασικό κεφάλι της Ασιάτικης Πλατφόρμας από την Λατινική Αμερική έπειτα από 2 χρόνια έφτιαξε νέο prive γραφείο στην Αθήνα σε συνεργασία με νέα σελίδα αλλά και εταιρία που την εκπροσωπεί στην Ελλάδα αλλά και γενικά στην ευρώπη και μάλιστα εξασφάλισαν και άδεια ευρωπαική για στοίχημα από την Αγγλία με εταιρία συμφερόντων του Έλληνα νεαρού επιχειρμηατία που ελέγχεται ποσό μαμούθ (!) που βρέθηκαν διάσπαρτα σε offshore προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς σε Λουξεμβούργο και στα Νησιά Κέιμαν και Μπελίζ της Καραιβικής. 

Ο Λατινοαμερικάνος σε συνεργασία με τον νεαρό Έλληνα Bon Viveur έχουν δημιουργήσει σταθερό πεταλόγιο στο εξωτερικό κυρίως και λαμβάνουν στοιχήματα που μετράνε αρκετά μηδενικά.

Στην πορεία υπήρχαν άνθρωποι από Κύπρο που ανέλαβαν να την τρέξουν στην Ελληνική αγορά, αλλά κάναν πίσω λόγω επικινδυνότητας και ανέλαβε να κάνει ελεύθερο παιχνίδι ο νεαρός Έλληνας με τον συνεργάτη του απο την Λατινικη Αμερικη, όπου διακρίνεται για τις εξασφαλισμένες συναλλαγές του αλλά και τον επαγγελματισμό του πάνω σε κάθε επικοινωνία - συναλλαγή στην Ασιάτικη Πλατφόρμα.

Οι αδιάφθοροι της Αγγλικής εφορίας έχουν αρχίσει να ξεσκονίζουν τις δραστηριότητες και τον κύκλο εργασιών της εταιρίας που προσμετράται σε εκατομμύρια ευρώ όγκο συναλλαγών ενώ έγινε έλεγχος στα γραφεία του δικηγορικού - λογιστικού γραφείου που τον εκπροσωπεί στο κέντρο του Λονδίνου.

Επίσης σε δικογραφία που άνοιξε και απασχόλησε την δικαιοσύνη σχετικά με τον παράνομο στοιχηματισμό σε Football League αλλά και προστασία - μπραβιλικία  και τρέχει με την απομαγνητοφώνηση διαλόγων υπάρχει αναφορά σε νόμιμη υποκλοπή που αναφέρεται στο όνομα του νεαρού έλληνα bon viveur από τρίτο άγνωστο πρόσωπο προς το προσώπο του με την στιχομυθία να είναι ως εξης ( Α = Αγνωστος και Μ = Μπράβος )

Α - Το Σάββατο θα μαι Ελευσίνα και την Κυριακή στο γήπεδο θα κατέβουμε αυθημερόν για τον αγώνα και θα φύγουμε.
Μ - Έχουμε τίποτα καλό να δώσω δωράκι στα παιδιά;
Α - Από εμάς τίποτα, αλλά τα παιδιά από την Ραφήνα πήραν κάτι δικά μας άτομα για σβηστό όβερ...
Μ - Μήπως είναι δόλωμα;
Α - Πήγαν στην Πανόρμου, αφήσαν σε ένα μαγαζί του Σπύρου λεφτά για να γεμίσουν έναν λογαριασμό για πάρτυ τους. 8000 ακριβώς αφήσαν για να βάλουν στο λογαριασμό και να τους οτ παίξει... Τώρα τι να σου πω, να θέλουν να χάσουν, δεν τους κόβω για μα---κες...
Μ - Αυτός που θα το βρει να το παίξει τόσα;
Α - Θα το παίξει στο live στην ---------bet μέσω Ρώσσου broker και στο Ασιάτικο που έχει ρε.
Μ - Νόμιζα ότι τα μπουκάρει αυτός.
Α - Όχι ρε ο πιτσιρικάς δεν είναι χαζός αλλά έχει φράγκα.
Μ - Αυτός ξέρεις ποιον έχει από πίσω;
Α - Μόνος του φίλε, δεν έχει κανέναν.
Μ - Λες να κάνουμε προσέγγιση να τον αναλάβουμε και καλά;
Α - Δεν θα στο πρότεινα, γιατί είναι δικτυωμένος με νύχτα και μέρα.
Σκληρό καρύδι ο μικρός, τον είχαν καλέσει για υποθέσεις και δεν μάσησε...
Μ - Μπράβο έτσι πρέπει. Αν σιγουρευτεις για το δωρακι, παρε με. Στεγνοί είμαστε εδώ να ξέρεις, δεν έχει πέσει φράγκο. ο Προεδρος αφαντος.
Α - Οκ, Μιλαμε...