powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Τα κριτήρια της Nova

 Σχολιάζει την αποκάλυψη της "Δίκης" (http://dikisports.blogspot.com/2020/08/blog-post_399.html?m=1) ο αναγνώστης Π.Κ.:

"διαβάζοντας την σημείωσή σας σχετικά με τις εξελίξεις που επιτάχυνε η κίνηση των 7, για τις ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο, γεννιούνται τα παρακάτω ερωτήματα (συν άλλα δεκάδες):


  1. ο Ο.Φ.Η. με την εμπορικότητα που έχει και το πολύ ισχυρό brand name, συν το γεγονός ότι παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και κέρδισε και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, θα πάρει το ίδιο συμβόλαιο με τους υπόλοιπους, που είχαν μείνει "άστεγοι" (χωρίς καμία διάθεση προσβολής για τους άλλους 4, αλλά υπάρχουν και κάποια αντικειμενικά κριτήρια).
  2. ο ΠΑΣ Γιάννενα, ομάδα που ανέβηκε από την Β Εθνική, με ποιό κριτήριο της πρόσφερε τόσο άμεσα τηλεοπτικό συμβόλαιο (σε σχέση π.χ. με τον Ο.Φ.Η. που περίμενε να γίνει η κίνηση των 7, ώστε να λάβει μια προσφορά)?  
  3. Θα μας ενημερώσει η Nova και η νέα διοίκησή της, ποιό είναι το ποσό που θα δοθεί στον ΠΑΣ Γιάννενα και ποιό στον Ο.Φ.Η.?
  4. Όταν ανέβηκε ο Άρης από την Β Εθνική, η Nova του έκανε πρόταση 900.000 € και απορρίφθηκε από την ΠΑΕ. Τελικά, ο Άρης πήγε στην ΕΡΤ για ένα έτος. Πώς έδωσε η Nova ένα χρόνο μετά (την προσφορά των 900.000€), 3ετες κλειστό για 7,5 εκατομμύρια στον Άρη? τι άλλαξε και ποιό γεγονός μεσολάβησε, θα μας απαντήσει κανείς?"