powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

VARάτε της Θέμιδας, χρειάζεται και στο καράτε!

 Από Θεμιστοπόλο (Ομηρικά, ο Απονέμων την Δικαιοσύνη) που επιθυμεί προς το παρόν να διατηρήσει την ανωνυμία του (αλλά γνωρίζει πάρα πολλά και δεν έχει πρόβλημα σταδιακά να δημοσιοποιεί!) λάβαμε το παρακάτω δημοσιογραφικό δοκίμιο:

"Φιλιππούσης(ήταν και διευθυντής του γραφείου του τότε Υφυπουργού Αθλητισμού Στ. Κοντονη και στη συνέχεια... μεταφυτευθηκε στην ΕΠΟ!) -Κλαδάς [κουμπάροι, της πάλαι ποτέ καραμανλικής δεξιάς (νυν αδέξιας)], Ν.Κανελλόπουλος (συγγενής Φώφης), Π.Περάκης [τρένο-ματρακάς, με στάσεις σε ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-Κοντονή (υπό διεύθυνση Φιλιππούση-Μαρινάκη (!) κλπ]

VS

Γερόλυμπου-Δ.Χατζηδάκη (νυν βουλευτή ΝΔ, πρ. δήμαρχο Π.Φαλήρου, από τους ΣΤΕΝΟΥΣ της Οικογένειας ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ),

με πρωταγωνιστές τους Καπράλο-Κούβελο/ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, αντίστοιχα,

κα με συντονιστικό ρόλο , ΥΠΕΡ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΔΩΝ φυσικά (κόντρα σε βουλευτή ΝΔ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ και ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ) ο πανταχού παρών - ειδικά εκεί που δεν πρέπει να βρίσκεται - LEFTERAKIS με φόντο την Ομοσπονδία καράτε (και στο βάθος τις εκλογές στην ΕΟΕ).

Με μια επιστολή (!) ΤΟΥ (ΣΒ)ΩΛΟΥ ακύρωσαν, με προσωρινή διαταγή, ολόκληρη την ελληνική Δικαιοσύνη (η οποία ΑΣΜΕΝΩΣ συναίνεσε στην ΑΥΤΟ-ακύρωσή της!).

Έλα όμως που στην κύρια αίτηση, στην εκούσια δικαιοδοσία, οι χαρίεις τύποι ξέχασαν να προτείνουν για πρόεδρο τον Βιδάκη (ΝΑΙ ΚΑΛΕ, αυτόν που έβαλε πρόεδρο στο ΟΑΚΑ ο LEFTERAKIS), αφού δεν υπάρχει τέτοιο αίτημα στο δικόγραφο, και επομένως παρά τις αλληλοανατρεπομενες προσωρινές διαταγές τυπικά κατά την διαδικασία της εκουσιας δικαιοδοσίας, παραμένει πρόεδρος της ΕΛΟΚ ο ήδη παραιτηθείς Δ. Βερβεσος που μετά το ανελέητο... "βαράτε" που τρώει για το κορωνοπαρτι, μόνο με το καράτε δεν θα ήθελε να ξαναασχοληθει!

 

ΥΓ.: Αν δούμε και εκτελεστικό στην ΕΠΟ τον ΓΙΑΚΟΥΜΠ (ή για τους φίλους, απλώς ΤΖΑΚ), θα επιβεβαιωθούν αυτοί που λένε ότι το βαρέλι τελικά είναι … δίπατο".