powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Ασυνεννοησίας το ανάγνωσμα

 Παρατηρεί εξειδικευμένος νομικός αθλητικού δικαίου:

"Ακόμα και στην παράδοση της προεδρικής καρέκλας και παρα την Δαμοκλειο Σπάθη της υποτροπης μετά το πρόστιμο των 500.000€ με ευθύνη του Διαιτητικου, ο κ. Γραμμένος επιμένει να γράφει τα χρέη του Άρη στο χιόνι!

Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τον Θόδωρο Καρυπιδη που χωρίς να φταίει, εξαιτίας των λανθασμένων επί χρόνια νομικών ενεργειών της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ, συνεχίζει να τα... χώνει κανονικά σε Ελλάδα κι εξωτερικό για χρέη ακόμα και προηγούμενων δεκαετιών. 

Ο κ. Γραμμένος φεύγει αλλά ακόμα δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει. 
Και να δεχθούμε οτι υπήρξε ασυνεννοησία μεταξύ των υπηρεσιών της ΕΠΟ, πως όμως να μας πείσει οτι δεν ομοδικουν χρόνια κατά της FIFA σε συνεννόηση με τις διοικήσεις του Άρη;
Και σίγουρα δεν κατάφερε να συνεννοηθεί με την Πρόεδρο του Διαιτητικου Δικαστηρίου κ. Μπιτζουνη, αφού ούτε ικανοποίησε τα αιτήματα της, ούτε εφάρμοσε τις δεκάδες αποφάσεις του που δέχθηκαν οτι ο νέος Άρης υπεισηλθε σαν διάδοχος κατά 50% στα χρέη απέναντι στον Παπαζαχαρια, τον Παπαστεριανο, τον Φατι, τον Κουλουχερη, τον Καπετανο και ήδη αναγκάστηκε να πληρώσει τους Κοντοβα και Τριανταφυλλακο.
Αδικαιολογητη σε κάθε περίπτωση αυτή η... ασυνεννοησία ενός Προέδρου της ΕΠΟ - Δικηγόρου και μίας Προέδρου του Διαιτητικου - Αρεοπαγίτου και πάντως η μόνη που δεν φταίει αλλά κατάλαβε πολλά είναι η FIFA! "