powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Και θηλυκός... BOS(WO) MAN

 Η" επανάσταση" του Διαιτητικου Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ συνεχίζεται και ένα ακόμα αναχρονιστικο κανονιστικό οχυρό έπεσε. Το Τριμελες Τμήμα Εφέσεων για πρώτη φορά στην τελευταία εικοσαετία ακολουθώντας ουσιαστικά την πάγια νομολογία του ΑΣΕΑΔ για τους ερασιτέχνες αθλητές, αποδέσμευσε ΑΝΗΛΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΡΙΑ για σπουδαίο λόγο ανατρέποντας απόφαση της ΕΙΠ/ΕΠΟ και παρακαμπτοντας τους κανονισμούς της ΕΠΟ που απαιτούν συναίνεση του σωματειου και συγκεκριμένες προϋποθέσεις. 

Η ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ μετά από αυτή την ιστορική απόφαση δικαίως πλέον θεωρειται ως η BOS(WO) MAN του Ελληνικού Γυναικείου Ποδοσφαίρου! 
Η νεαρή ταλαντούχα ποδοσφαιριστρια μπορεί πλέον να γίνει συμπαίκτρια με την αδελφή της Γεωργία στην γυναικεία ομάδα του Ατρομητου Αθηνών που δια του διοικητικου ηγέτη της κ. Πατατενε στήριξε τις δίδυμες αθλήτριες και την οικογένειά τους σε αυτή την περιπέτεια. 
Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ο δικηγόρος τους Γιώργος Παναγοπουλος κέρδισε μια τέτοια δύσκολη υπόθεση. 
Είναι δεκάδες οι ερασιτέχνες αθλητές όλων των ερασιτεχνικων αθλημάτων που 30 χρόνια τώρα έχουν κερδίσει μαζί τους την αθλητική ελευθερία τους με αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ. 
Μία και μοναδική φορά υπήρξε μία ανάλογη ιστορική νίκη πριν 24 χρόνια, όταν με πρωτοποριακή υπόθεση της τότε Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, απέκτησαν την ελευθερία τους με τον ίδιο δικηγόρο οι... τρεις αδελφές ΔΕΔΕ 
εναντίον πάλι σωματείου του Περιστερίου! (τότε ήταν ο Ήφαιστος Περιστερίου, τώρα ήταν οι Νέες Ατρομητου!)